- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
85Slaci265DC #11652 üzenetére
Vagyunk páran akiknek 960 van...Semmi hiány nincs érzetre...semmi!
-
polgi803
őstag
Lehet hogy minőségi az Asus alkatrész de hogy ettől még fogyaszt mint a b@rom és melegszik mint az állat az tuti. Akkor meg semmi értelme a nagy minőségi alkatrészeket. Csak ennyi. Amúgy nem csak a pirosat lehet húzni hanem a ződ' 960-at is. Nem annyira számottevő a kül. a két kari között. Ja! És hozzáteszem 9 éve csak pirosaim voltak, most váltottam zöldre és megérte eddig mivel az új szériát nem próbáltam
-
polgi803
őstag
Látom sok lett a Giga lehúzás...gondoltam és is cáfolom kicsit a legalja effektust...nekem nincs abszolút semmi bajom már vele...az elején még volt cicergés problem, meg ventiprofil kicsit fura volt, de már minden oké mindennel. tényleg hűvös, és halk is...bír minden gamét, szóval csak az talál hibát benne, aki akar...de aki csak berakja és tegye a dolgát, az semmit nem talál. Nem is hallom a gépem hangját alapon, game közben pedig egyáltalán nincs eget rengető hangja. Pici ventihang kiszűrődik, de amúgy semmi...nem értem mi a baj nálatok?
-
polgi803
őstag
Erre a fan speed-re van már valami működő ötlet? Mert hiába kattintgatok bármit MSIA-ben akkor is magától állítgatja nem fogad szót...
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #10488 üzenetére
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #10486 üzenetére
Esetleg az alkalmazás tiltja le?
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #10484 üzenetére
Mindenesetre vicces
...bár tudom neked nem...
Hogy jött elő?
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #10363 üzenetére
Nem...még mindig csinálja, de nem is volt nagyon időm próbálgatni...közben esetleg eszedbe jutott valami ötlet még?
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #10280 üzenetére
igen, bár most mintha kicsit csendben lenne bár 29 fokos jelenleg a kari ...a fan speed (%)-al kell kezdenem valamit (illetve autó, vagy ki kell venni a pöttyöt belőle?), vagy csak a settings-be kell a fan fülbe mókolni?
-
polgi803
őstag
Tudnátok abban segíteni hogy ha AB-el beállítok egy ventiprofilt akkor meg is maradjon? Mert kicsit össze-vissza pörgeti a ventiket valamikor...amikor először beállítottam akkor le is állította de megint pörögnek alapból, de hogy miért felejti el a beállítást azt nem tom.
-
polgi803
őstag
Azért azt örömmel látom, hogy a maximális hőfok több óra játék után is 61 fok volt...Jó kis kari ez...
elégedett vagyok vele a sok radeon után...jól választottam...
-
polgi803
őstag
A cicergéssel örökre együtt kell élni? Nem hat meg annyira csak kérdem...amúgy sincs annyi időm jáccani
-
polgi803
őstag
Melyik driver ajánlott jelenleg?
-
polgi803
őstag
Szuper!
Akkor megnyugodtam...minden téren...akkor továbbra is, ha nem tudok beszerezni MSI Gaming-et akkor marad Giga,lehetőleg G1, de ha nincs,akkor marad a maradék, de hála Istennek, minden verziója frankó. Köszönöm mindenkinek ismét a tisztánlátást!
-
polgi803
őstag
Kérdeznék vásárlás előtt még valamit...Az MSI Armor-os verzió nem ajánlott?Mert azt árulják jelenleg a legolcsóbban. Plussz azt is kérdezném, hogy a Gigánál van 1.0, meg 1.1 verzió...kell figyelni ilyesmire?
-
polgi803
őstag
válasz
Ed3r_X_ #9977 üzenetére
Értem én, de senki nem néz be pl. a win10 topikba? Szerintem igencsak botrányos bakik vannak sokaknál...azért én inkább a megbízhatóság felé hajlok...de kinek mi...Lehet nem lenne gondom, de mivel én dolgozom is a gépemen, nincs kedvem egy esetleges cumizás után a rendszerrel tökölni...nincs időm próbálgatni...
-
polgi803
őstag
Mennyire gyakori jelenség a 960 cicergés?Meddig lehet elállni a terméktől? Terhelés alatt jöhet elő amúgy?
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Okés akkor erre figyelek
-
polgi803
őstag
Köszönöm mindenkinek! Akkor megcélzom az MSI -t,ha nem jön össze akkor a Gigabyte -ot, mert csak 3 év gari jáccik. És driver illetve esetleges állítgatás? Venti profil,vagy bármi ami hasznos lehet?
-
polgi803
őstag
Na,mivel úgy látom ép ésszel már fel nem fogható szívás van amd vonalon a driver-ek miatt, fixálok egy 960-at inkább. Na most akkor melyik ami minőségi ezeknél? Nem értek az nvidia karikhoz, mert eddig piros voltam. És melyik driver kell? Esetleg érdemes állítani valamit valahol?
-
polgi803
őstag
És azt hol?...a win 10 még egy hulladék csak...több baja van mint haszna...
+ driver cumizás van, pedig nagyon radeon párti vagyok...de még a vásárlásig elválik...egyenlőre a 960 4 giga a legértelmesebb választás...szerintem 3 évig kiszolgálna...némi kompromisszummal...és csak hasznom lenne, fogyasztás, hő, driver téren is...meg mondom szinte 380 szint...amúgy x-est nem akartam venni...
-
polgi803
őstag
Most néztem egy tesztet 960 4gb vs 380 4gb. Jó pár game és hát szinte mindenhol ott van a gtx a 380 nyakán, max 10 fps volt a legnagyobb különbség. A 380 igaz, hogy több fps-t tudott a legtöbb helyen de kb 10fps volt néhol a beesés is. Akkor kérdem miért időtállóbb a 380?
-
polgi803
őstag
válasz
tibcsi0407 #9765 üzenetére
Bocs.Hát laikus vagyok e téren.
Ti-ről van már infó?
-
polgi803
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy egy 4 gb-os 960-at fel lehet húzni közel 970 szintre? Mert olvastam ilyet.
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #2404 üzenetére
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #2401 üzenetére
Giga lesz...EVGA nem tetszik...
Átnyálazom, köszi!
Ja! És Gigából G1 vagy mind1?
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #2399 üzenetére
végre valami inspiráló, hogy egyszer végre nvidia mellett döntsek...
-
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #2397 üzenetére
Köszi! Van már 960 Ti? Lehet húzni a bajuszát amúgy, vagy nem sokat érnék el vele? Mármint ha simát veszek...Giga ajánlott?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Ismét itt...a mostani új radeonok révén láttam teszteket, viszont ott a 960 a 285-el van pariban nagyon minimális különbséggel...akkor most ezek szerint ha bevállalnám a karit,elég lenne mondjuk 2 évre nem teljesen full grafra? FHD-ra kellene 1920/1080-ba...
-
polgi803
őstag
Hát akkor még rágódnom kell, hogy milyen megoldás lesz...nagyon sokba kerül nekem a 970...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje kérdezgetek egy másik vga-s topikban, de ismét kérdeznék. Tapasztalataitok szerint milyen beállításokkal lehet játszani relatíve hosszútávon 960-al? Mondjuk ha vennék egy 4 gigásat? 2 évig mondjuk max / high-on? 1920/1080
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest