- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
GTX960 alapfeszen mennyit szokott bírni? +220/+618 (1436/2062, Boost: 1499) volt a vége nálam, amin még hiba nélkül futott a 3DMark. Mondjuk érdekes, mert a +250/0-t is bírta RAM húzás nélkül
-
LógaGéza
veterán
Kíváncsiságból futtattam már egyet én is. Minden alap, csak az XMP-t kapcsoltam be UEFIben.
Később kipróbálom mennyit bír felfele. -
LógaGéza
veterán
Na tegnap én is összeraktam a konfigom az MSI GTX960 Gaming 4G-vel. A backplate kicsit megkeserítette az életem (ha bennvan a VGA, akkor a RAM tartó füleket nem lehet teljesen lenyitni, illetve a procihűtővel is trükközni kellett), de összességébe pozitív az élmény.
Teszteltem ~fél óra Furmarkkal, érdekes volt látni, hogy 62 foknál bekapcsolja a ventiket, lehűti 54-re (max 30%-ig pörögtek fel), és lekapcsolnak. Ha a szőrös fánk alatt is ennyire melegedett fel, akkor szerintem nem lesz problémám vele.
Köszönöm az ajánlatokat!Ja, és magas FPS mellett ez is sípol, de csak 3DMark tesztek alatt vettem észre eddig, 1000+ FPSnél. Majd kikölcsönzök valami modernnek mondott játékot, és kipróbálom azzal is.
-
LógaGéza
veterán
MSI GTX960 GAMING 4G vagy GIGABYTE GTX960 4GB GDDR5 G1 .GAMING?
Árban ugyanannyi.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Elég jó áron van most egy HA!-s eladónál ez a kártya (GV-N960OC-4GD), érdeklődnék, hogy ez milyen konstrukció? Megbízhatóság, és csendesség érdekelne főleg (pl leáll a venti, ha nincs terhelés?). -
LógaGéza
veterán
Underclock/undervolt mennyire célszerű a GTX950-en? Még mindig a HTPC projekt, valószínű megveszem a legalapabb Gigát, módosítom a BIOSát, hogy leálljon a venti, és "alulhúzom", hogy minél kevésbé melegedjen. Mivel csak videólejátszani kell, és az úgyse terheli komolyan, ezért akár passzívan is tudom használni, ha jó a gondolatmenetem.
-
LógaGéza
veterán
Ha jól látom volt a MSI GTX 960 GAMING LE 100ME, ami még zöld volt, de hát ez már nem kapható... Na mindegy, akkor Titant kell vennie, nincs mese
Köszönöm
-
LógaGéza
veterán
Sajnos igen... BD3D lejátszás egy olyan elvárás, ami szinte teljesen kizárja az asztali lejátszókat (licenszek miatt)...
Reno7
Igazából a mellettelévő procihasználat érdekelne, akár 4K-s H.265 videó lejátszása közben - meg egy CyberLink BD & 3D Advisor kimenet. -
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #7273 üzenetére
UP! Valaki?
Senki nem használ hasonló célra ilyen kártyát? -
LógaGéza
veterán
Üdv!
HTPC-be szeretnék egy GTX950-et. Valaki nem szokott véletlen BD-3D ISO-t nézni ilyen VGA-t használó Win10-en? Ezen felül annyi érdekelne, hogy működik-e ténylegesen normálisan a HEVC gyorsítás. Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, írna egy pár szót erről?
Esetleg ha valaki kapható lenne egy kis tesztre ilyen szempontból, azt is szívesen venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Synology NAS
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest