- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
AVarice #10716 üzenetére
Bluechip-et azért szeretem, mert rámegy a 2 tonna profit mindenre, ugyanazt adja ugyanonnan mint a legtöbb bolt, amit meg nem, azt olyan szállítási időkkel, hogy zöldülök. 1-1,5 hétből lett vastagon 1 hónap, 2 függőben lévő rendelés és olyan modor ezek mellé, amire engem kivágtak volna anno, mint a huzat. Érdekes módon lerendeltem magamnak végül, 48 órán belül nálam volt. (Rendelés bevárás volt, mert ha nincs annyi haszon, hogy megérje elküldenie a disztritől az 1 cuccot, várnak. Csak csesznek jelezni. Nálam titón.)
-
Long Man
tag
válasz
AVarice #10713 üzenetére
Ez nem jó vagy rossz, hanem egy ajánlat a kereskedő részéről, amit mérlegelni kell/érdemes.
Magyarországon, tartós fogyasztási cikkre egy év a kötelező jótállás.
Ha kapsz külön jótállási jegyet, akkor az azon szereplő ideig fordulhatsz a kereskedő felé jótállási igénnyel.
p.s.
az a szó, hogy "garancia" jogilag nem létezik.
jótállás és/vagy szavatosság érvényesíthető.
(a háttér persze ennél összetettebb) -
Grafirka
őstag
válasz
AVarice #10020 üzenetére
A Giga WF2 a felhasznalok koreben is nepszeru , jo tapasztalatok vannak vele. Egyebbkent nem reklamnak szantam ( nem vagyok fanboy sem NV drukker) , hanem haveri tarsasagban van nehany G-WF2 darab es elegedettek vele.
A 960 sorozatbol szerintem az osszes 2 legkavaros + hocsoves kartya megfelelo, mert alacsony fogyasztasu, huvos VGAk. Nekem Strixem van amit errefele nem szeretnek, es tokeletesen elegedett vagyok vele, de lattam mar MSI, Giga, Zotac, Palit, KFA2 kartyakat es mind rendben voltak. Mostani fejemmel 960 sorozatbol en a legolcsobbat vennem, nem sokat foglakoznek a markaval. De ez szemelyes velemeny mindenki eldonti sajat maga mit mer bevallalni.
OC is tudsz termeszetesen, hogy mennyire az szerencse kerdese.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest