- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Scholes9 #6502 üzenetére
90k-ba kerül, teljesen mindegy melyik gyártót nézzük, baromira nem éri meg az sehogy sem, talán ünnepek után ha becsúszik 80 alá. De ahogy írod is én kíváncsi leszek a tesztekre, mert szerintem legtöbb gyártó felpattintja rá a sima 380-as hűtést. Az meg csúnya lesz, szerintem.
-
válasz
Scholes9 #6377 üzenetére
Ennek viszont az lehet az oka, hogy én ha új drivert telepítek, mindig az egyéni opciót választom, és csak a drivert és phpys-et rakom, fel az ilyen 3D-s xarságokat, experience, stb. hanyagolom, és beszoktam rakni, a tiszta telepítés elé a pipát. Ilyenkor megjelenik a figyelmeztetés, hogy minden beállítás alapra fog vissza állni, ami alapból a kimeneti dinamikatartománynál valószínűleg a nem a teljes opció.
-
kisza25
félisten
válasz
Scholes9 #6289 üzenetére
igen 2GB-ban az volt és most giga wf1 4GB van, 65eFt volt mikor vettem és akkor a komolyabbak 70eFt+ ba kerültek, most 960-ból wf2 4GB-ot vennék, ha elég a 2GB akkor meg 950-et
Ha már a hőfokokról van szó: "Kisebb eltérések azért akadnak, ugyanis az ASUS 56 Celsius-foknál kapcsol fel, majd 41 °C-nál le. Az EVGA feljebb rakta a lécet, ugyanis a kártya 66 Celsius-foknál pörgött fel és 50 °C-nál kezdett leállni, míg a Gigabyte 43 °C-nál indult be és nálunk végül 30 °C-nál nyomta be a féket. Az MSI esetében 62 Celsius-foknál állapítottuk meg az indulási pontot, majd az 50 °C-ot átlépve pörgött vissza nullára."
-
mcs
veterán
válasz
Scholes9 #6282 üzenetére
Ő van:
Utólag már inkább a WF2eset venném, de ahogy nézem, a 4 gigások ára jól felment belőlük. Ha ez a pici 960 is kellően halk, akkor biztosan méghalkabb a WF2. Grid 2-t, Autosportot és UT3at néztem 1440ben. Utóbbi a legsávszélességigényesebb a három közül, és nem úgy vettem észre, hogy igazán hanyattvágta volna magát azon a néhány pályán, amin néztem, mert stabilan tartotta magát 90-200 fps között.
-
mcs
veterán
-
fauv
őstag
válasz
Scholes9 #6271 üzenetére
Ez 100 % - ban így van. Mint látod nekem is az van és oda nem adnám egy egy ventis 4 gigás kártyáért.
De ha hosszú távon gondolkodsz, most adott esetben nem játszol olyan játékkal ami nem eszik 2 gigánál többet, de a jövő oda mutat, hogy a next generációs játékok egyre több Vram-ot fognak igényelni.
Megjegyzem én még mindig amondó vagyok, hogy a 2 gigás is bőven elég bármire, hisz a legnagyobb játékok is szépen futnak rajta, max a min fps ugrál egy kicsit szal infarktust nem kapok miatta, de ha most vennék kártyát , nézve a jövő tendenciáját és azt, hogy minimális különbség van a 2 Gb és a 4 Gb között, akkor tuti a 4-est venném.
-
-
mrszitya
senior tag
-
jcs
tag
válasz
Scholes9 #2082 üzenetére
Na kb úgy "éreztem", hogy Nálad ha nem kell akkor ne fogyasszon , de ha már csinálsz valamit és megengedheted akkor legyen szép és jó. Ehhez a 970,780 sok viszont a 960 pont a legjobb szvsz. Ha nem megy a játék szinte nem fogyaszt és hangtalan. HA megy akkor meg lesz elég fps...
Innentől kezdve a lényeg csak, hogy esetleges támogatás miatt (Mantle, Physx) illetve képminőség miatt húz -e valamerre a szíved!? Régebben szerettem az AMD-t ár/fogyasztás/képminőség miatt, most nagyon szeretem az Nvidia-Maxwell kártyám... -
Peat;)
veterán
válasz
Scholes9 #2054 üzenetére
Ciceregni sajnos bármelyik cicereghet.
A vívódó lelkeknek: most én is evga-t vagy asus-t vásárolnám meg, nagy nevek, sok garancia, kuponosak, alig drágábbak mint az olcsóbb márkák, nem igazán értem mit kell görcsölni.
Msi gaming nem éri meg a +5k-t hiába van rajta a nagytestvér 970-es hűtése.
Gigabyte meg kuponakcióból ki van zárva, most azért nem írom, mert ahhoz képest 2-3 ezer árelőny semmi..max akinek kisméretű vga kell annak éri meg a mini giga. Többi két év garanciás, aminek véleményem szerint jobban kellene az árban mutatkoznia.Scholes9: Egyébként ha ki lenne írva mindegyik gyártónál a kártyák súlya, akkor elég könnyen lehetne dönteni. Plusz 100-200 gramm lenne egyik gyártó irányába hasonló ár mellett akkor ha nem is biztosra de valószínűsíthető melyik bírja tovább passzív módban. De ha ez nincs meg akkor a ventilátorok mérete a következő dolog amit képek alapján is meg lehet saccolni, evga-n szerintem nagyobbak mint az asus-on így elvileg alacsonyabb fordulatszámon mennek terhelés alatt.
-
jcs
tag
-
Peat;)
veterán
válasz
Scholes9 #1900 üzenetére
Msi-m van de 70-es ár szerintem is túlzás, nekem egérrel és kuponnal volt 65 "akcióban" csak azért vettem ezt és nem evga-t. Most a batman játékkupont adják iponban és az evga 65e, igazából ha érdekelne a játék már simán megveheted mert be lehet beszélni magadnak hogy csak 55e igazából a vga
.
Szerintem nem éri meg várni a mai vga piacon, AMD csak jövőre fog rámenni a fogyasztásra a saját beszámolójuk alapján, én többek között ezért nem vártam meg a termékeiket. Hiába lenne olcsóbb a versenytárs, az nvidia van akkora k@csög hogy ne csökkentse az árat.A 280-as meg már kazán a 960-hoz képest sajnos.
-
jcs
tag
-
jcs
tag
válasz
Scholes9 #1877 üzenetére
Ebben a videóban pl. " jóval " hangosabb az ASUS. De amint látszik 1900 felett pörög.
Míg más teszteknél:Prohardver 4 gtx960 tesztje
terhelés alatt az ASUS is az EVGA is lassabban pörög.
-
jcs
tag
-
mrszitya
senior tag
válasz
Scholes9 #1829 üzenetére
Maga a hutesi megoldas az MSI-n jobb picit, igy egy cseppet talan meg halkabb, mig a Giga mellett talan a tap, az eggyel tobb fazis szol es kicsit rovidebb is. Mindketto jo. Szoval az arkulonbseg donthet leginkabb.
En csak azert fogok valszeg' MSI ketventiset venni, mert az alaplapom is toluk van.
-
Peat;)
veterán
válasz
Scholes9 #1787 üzenetére
Én ASUS, MSI, GIGA wf2, EVGA, ZOTAC AMP kártyák közül választanám a szimpatikusat, nagy minőségkülönbség nincsen. Illetve a méreteknek érdemes még utánanézni ha kicsi a házad, mert elég nagy batár dög némelyik (ráadásul tök feleslegesen).
Gigánál már nagyon olcsó a 4 gigás változat, én lehet arra böknék mert a többi kártya ára felment pár ezressel valamiért, így elég olcsón kapsz +2 gigát, igaz ahhoz nincs witcher kupon.
-
twi452
senior tag
válasz
Scholes9 #1785 üzenetére
itt bele lehet hallgatni a giga windforce 2-esébe ha érdekel
ez sem tűnik valami zajosnak így a videó alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest