- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
kisza25 #12056 üzenetére
Ez inkább jó asztali gép helyett asztali processzorral
[link]
érdekesség,hogy skylake proci z97 chipsettel,asztalinál meg új alaplapot kell venni....nahát
M@rdel
Fel kell hívni őket,hogy azt mondták nem tudják beszerezni,mégis hirdetik,akkor vegyék le,vagy ha csak az árral volt a gond,akkor az az ő gondjuk,ha leadtad online a rendelést,akkor teljesíteniük kell,nyeljék be a különbözetet.
Tesco is benyelte,mikor 2000 Ft-ért vettem ott kb 30000 Ft-os masszázságyat. akció volt,aztán lemaradt egy szám valahonnan. 20000-ért sikerült kb megválni tőle -
laychi
veterán
válasz
phoenix1989 #11972 üzenetére
Néha nem árt benyálazni előtte egy kicsit
-
laychi
veterán
Eladhatóság szempontjából viszont kalkulálnia kell,hogy nem fogja tudni ennyivel vagy közel ennyivel többért eladni.
Itt vannak sokan gigások,sokan giga ellenesek,így egyszerűbb,ha ő maga dönti el.
Most pl pont kapóra jött neki,hogy a giga kártyája hibás lett,mert feljebb tud váltani. ez is egy szempont
lehet ez pro és kontra is
(ezt csak azért,mert úgy is fogja itt pár ember bizonygatni,hogy na ez a giga,mi megmondtuk blablabla.)Nekem is volt 750Ti wf2oc,szerettem,aztán 960wf2oc,azt is, most msi van 970-ből,de ha befért volna a házba,akkor a giga gaminget választottam volna valószínűleg.
Ezüstpenge (#11926)Jobb, ha a szívedre hallgatsz
-
laychi
veterán
Bent volt a gépház az asztal és a fal közt,nem volt szellőzés,ezért ment fel így a hőmérő higanyszála,azóta megváltoztak a körülmények
Eggyébként +200-220MHz tuningnál előfordul,hogy jobban melegszik
Végig ki van fizetve a kártya,miért használjam alapon?AMD-t ne offolj ide,sokaknak vérzik az ínye tőle
-
-
laychi
veterán
Na jah,te tudod,de szerintem megérné egy ~2 év garis kártyáért kiadni 70-75k-t úgy,hogy "0-ról" veszed
Én egy hónapja vettem használtan 2018.08.08-ig érvényes garival egy msi gtx 970 gaming g4-et 250EUR-ért
Sokkal jobban megy. és oc-ben is több van benne.
Azt sajnálom csak,hogy itt a magyar garival nem tudtam árában eladni a 960-amat. De még így is megérte,darabig nem lesz gondom,az biztos.Ha nem hiszed el,hogy érezni a két kártya közt a különbséget és hogy az a 10-15k plusz semmi érte,akkor kérdezz meg másokat is,akik nemrég váltottak fel.
Nem azért mondom,hogy lebeszéljelek,hanem hogy rábeszéljelek a jobb választásra.És ugyan úgy bolti számlásan megveszed mástól,a "garancia"- JÓTÁLLÁS az alkatrészre érvényes,nem a vásárló nevére.
-
laychi
veterán
vagy úgy... én erről maradtam le...[link]
Azt hittem valami tesztprogi összehasonlítást akarsz és tudsz esetleg valami mást,mint amiket általában használ a nép...
Sajnos az előzményeket nem olvastam,nekem nincs meg a játék.
De esetleg meg tudom venni a skidrow-reloaded weboldalrólMás kérdés,hogy az időm hogy engedi.
De ha online szerveres,akkor...... ehh. -
laychi
veterán
válasz
Joker94Hun #11725 üzenetére
"Zsanett legyél szombaton ötkor a szökőkútnál"
(#11733) Joker94Hun
Verzió?
Pl.:Hearts of stone vagy Blood and wine?
Ez játékon belüli benchmark? vagy hogy készült a teszt? -
laychi
veterán
válasz
Joker94Hun #11721 üzenetére
linket kaphatunk? vagy mi az az egy bizonyos hely, és mi a benchmark progi neve?
-
laychi
veterán
válasz
Joker94Hun #11721 üzenetére
Hol és milyen teszt? Beszállok egy megcibált 970-essel hogy azt is lássátok egy nagyobb kártya mennyi különbséget hoz.
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #11712 üzenetére
Hát nekem egy mo itorom van, egyébként meg ugyan azt csinálja, mi tha símán printscreenelek, csak windows gombbal bevillan egy pillanatra.
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #11708 üzenetére
Ott van a windows képmetsző is mint opció,bár teljes képernyősnél nálam sem játszik.Ott Printscreen+paint nálam is.
MInek kell altot,vagy windows gombot nyomni printscreen mellé? nem értem.
-
laychi
veterán
válasz
Hunork #11603 üzenetére
Anno én is jót nyilatkoztam az asus r7 260X dc2oc-ról, aztán 2 hónap telt bele és jöttek a hibák. Gariban cseréltettem egy giga gtx 750Ti-re... amióta nvidia van a gépben se hőmérséklet, se más téren nincs problémám.
Nem véletlenül lett most is 970(most msi, nem giga, mert a G1 gaming nem fért be a házamba) a 960 után és nem valami más.
Ja és a kis asus se volt tuningolva. Gyári OC volt.
-
laychi
veterán
válasz
Hunork #11495 üzenetére
Én családon belül léptem feljebb (msi gtx970 gaming g4-re), az ahogy néztem egy szint a tieddel, elégedett vagyok vele. Tesztek alatt 1569Mhz/7900Mhz- ig rángattam meg a száját. Játék alatt kicsit visszábbvettem, ne maxon járjon.
250€-ért nem volt rossz vásárCsak már a 960 menne el. Hirdetem itt is németben meg HA-n is.De elég komolytalanom a versenyzők...
-
laychi
veterán
Rosszul írták meg a biost. Dc2(nem OC verziós biossal ment). Túlhúzott kártyát túlhúzott az asus, ez volt a baj.
Alapjáraton 50fok volt, terhelve húzás nélkül 80. Képtöréseket produkált folyamatosan...volt vele baj.A 3570k-m alá is asus p8z77v-lx2 lap volt,az se volt egy sikerstory.
-
laychi
veterán
válasz
sepsi0 #11356 üzenetére
nekem az utolsó amd-m egy asus r7 260x volt,az is egy nagy rahedli....csalódás...volt,azóta se asus,se amd,még gondolatban sem.
Jól el lettek találva maxwellnél az msi-k és a gigák,bármelyik ajánlot lehet.
kis kék gigánál akadnak problémák(de az azt hiszem 960-nál) a ventivezérléssel,de azt is már bizonyos(BIOS) szinten megoldották a többiek. -
laychi
veterán
válasz
4264adam #11182 üzenetére
GV-N960OC-4GD)
Bios verziószám: 84.06.26.00.05
giga oldálárol letölthető F2 bios verziószáma: 84.06.44.00.4E2 gigás változaté nincs fent valóban.
-
laychi
veterán
válasz
laychi #11174 üzenetére
[N960FlashDP] windows kötegfájl.
Be kell tenni az nvflash mellé a mappába,a "valami".rom fájlt is!!!.
Jobb klikk-->szerkesztés, beírod,hogy "nvflash "valami".rom -A" és nem kell cmd-ben mókolni.(idézőjel nem kell bele)
Romnév szóközt ne tartalmazzon,mert nem tudja értelmezni,lehet,hogy az ékezetes betűket,speciális karaktereket sem,ezért azt se írjatok bele a fájlnévbe -
laychi
veterán
Az enyémen kipróbáltam msi,evga biosokat is
kíváncsi voltam működnek e és működött,egyébként vramnak megfelelő biost kell felrakni és ennyi. ha hynix hynixet,samsungnál samsungot,elpidánál elpidát.
viszont 2 gigásra nem engedte felrakni a 4 gigásat,hogy a fene egye meg
(#11139) Grave444 Nvflashel próbáltad vagy az @BIOS-sal?
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #11129 üzenetére
Vagy crysis 3 😂
Valley viszont memóriára nagyon jó(mármint vram tesztre)
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10835 üzenetére
Nem,nem azt jelenti,csak kevés esélyt látok rá,bár most a maxwellnél hatalmas űrt hagytak a 960 és a 970 közt,talán ezt nem ismétlik meg.
De az is lehet,hogy ez új üzletpolitika a zöldeknél. -
laychi
veterán
válasz
Dark KillerX #10802 üzenetére
Meg a radeon r9 290/290x/295x2 4gb is elég lehangoló teljesítményt nyújt,pedig elméletben erősebbek a 960-aknál,vagy tévedek? És a korábbi 3 gigás radeon kártyák is.
-
laychi
veterán
válasz
Peat;) #10781 üzenetére
Nem azért drágább az msi a használtpiacon,mert jobb,hanem,mert a bolti árak ezt diktálják.
Én márkahűtlen vagyok,totál mindegy melyik gyártó,csak legyen jó.
Én a giga wf2oc 2gb mellett tettem le a voksom anno(akkor még csak hírek voltak,hogy lesz majd 4 gigás is,aztán bejöttek...),nem bántam meg,ugyan azt tudja,mint bármelyik másik,olcsóbb,hűvös,halk,nem cicereg,csak (számomra) irreálisan magas fps-nél(de az is lehet,hogy nem a kártya,hanem a táp,nem hallgatóztam,nem izgat,mert játék alatt nem ér el olyan értéket, hogy előidézze.
750Ti után óriási(mármint méretre) -
laychi
veterán
válasz
Peat;) #10706 üzenetére
"pedig ha egyszer megveszed az nem olyan mint a maxwelles nvidia hogy egy év múlva kuka"
Már megvettem a controlleremetés...
...Jó a logitech,ami van...
Emiatt a játék miatt nem fogok venni xbox controllert.(hogy aztán meg az ne tudjon együttműködni a win10-el esetleges driverhiány/hibák miatt)
Oldja meg a microsoft a kompatibilitást... -
laychi
veterán
Letöltöttem én is ezt a Forza-t. Gondoltam kipróbálom a 2gigás kártyámon,ha már ennyire 2gb-4gb próbát szeretnétek
Csak billentyűzeten meg xbox controllerrel lehet játszani?
Van egy logitech controllerem,nem sikerült beaktiválni :SJa meg a afterburner sem írja ki az adatokat,be lehet valahogy aktiválni alá?
-
laychi
veterán
válasz
Long Man #10645 üzenetére
Akkor még létezett ez valószínűleg,vissza is vették szerencsére a lapot egy szó nélkül(lehet azóta eltörölték,ebben az esetben biztos sokaknak jól jön ez az információ)
garancia/jótállás...mindegy(akkor is ha nem
) ,aki érteni akarja,az érteni fogja,nem is ez volt a fő mondandója a leírtaknak,hanem,hogy milyen inkorrektek tudnak lenni a vásárlóval a boltok,1 hónapig vagy tovább is húzzák az időt és ott van az ember anélkül a dolog nélkül,amiért nem kevés pénzt kifizetett, és a bosszantó,hogy nem hónapokkal vagy egy évvel később tették ezt a vásárlástól számítva,hanem 1 hónap után szinte teljesen új alkatrésszel.
Igen távollévők/internetes vásárlás esetén 10-ről 14 napra növekedett az elállás joga.
Lényegében beleírtad azt is a válaszodba,ami egy lényegi része a mondandónak,hogy tudatlanok ,mint a kolléga,aki már ellenőrizte azt az alaplap-proci kombót,amit bevittem, illetve szeretik félrevezetni az embert.
Biztos vagyok benne,hogy történt már olyan eset is, hogy akár egy több tízezer vagy esetleg százezer forintos dolog tönkrement és a vásárló bukta az egészet,mert megállapították a nem rendeltetés szerű használatot.Pl anno volt egy fujitsu laptopom,billentyűzete meghibásodott,bevittem szervíbe,és kitalálták,hogy én felnyitottam a laptopot,mert az alján a csavaroknál lévő műanyag furat sérült volt...ezt rögtön felfedezte, ahogy a kezébe adtam...
... akkor elvettem az emberkétől belefújtam a furatba,kiszállt belőle a por és máris érintetlen lett...
Egyébként is karcolódhatott/sérülhetett volna egy övcsattól vagy egy gombtól is,ha ölben használom hűtőpad nélkül,ami akkoriban nem is volt elterjedt.Szóval oda kell figyelni a kedves vásárlóknak,mert könnyen póruljárhatnak...
-
laychi
veterán
válasz
thomeef #10640 üzenetére
Így van nem kell félteni a boltosokat sem.
2 éve vettem egy msi z87 g43 lapot és egy 4670K procit,1 hónap múlva behalt a proci,visszaadták,hogy nincs baja ellenőrizték,a lapot kell bevizsgálni és vagy csere,vagy javítás...
kértem addig cserelapot,nem tudtak adni,mondom melyik a legolcsóbb lapotok,ami kompatibilis? -...b85.....
ok,adjatok egyet,addig kell valami. Erre az idióta kihoz nekem egy b75-ös asrockot. - köszi,akkor storno,pénzt most vissza.
Átmentem egy másik boltba,sikerült olcsóbban beszerezni egy lapot. Go haza,összerak,nem megy...fasza.
Szervíznek telefon,most vettem egy lapot tőletek,de nem megy benne a procim.
Felkészültem,ment be táp,ram,lap,proci,minden a tatyóba,vissza a boltba,szervizes megnézi,a procit...- ez döglött.
köszi,vissza a boltba,ahol a gariztatásra vártam(épp zárás előtt)
- Hoztam vissza a procit,mert döglött,ezzel van a baj...
- az nem létezik
- ellenőriznéd?
- a kolléga ellenőrizte
- ok, de azért mégis pls
Megnézi,
- ez tényleg nem megy....őőőő,lehet,hogy a táp nyírta ki
- jó,azt is tőletek vettem,garis,itt van, nézd már meg van e baja
kiméri,a táp jó,megjegyzi,hogy halk (BeQuite) - Jah.., mondom
-akkor most?
-várni kellene
-mire?
-lapra
-de a procival van baj,lapot ideadhatod,meg adsz helyette egy másik procit
-lapot visszaküldtük a beszállítónak,azt már cserélik,procit be kell vizsgálni
-most vizsgáltad be...lap mikor jön?
-kb 2 hét...procit meg kell nézni javítható e
-mit nézel azon? mikro-nano technológia... nem hinném,hogy javítható...szerintem
2 hét eltelik(másik kettő után)
Lap megjön,proci sehol
-proci hol van?
-bevizsgálás alatt
-OMG!!! még a héten szeretném a kezemben tartani. Holnap értejövök,ráérek
-ne gyere,mert nem lesz itt,még be nincs vizsgálva a másik nem rendelünk újat...
hazamegyek a lappal,megint ülök a tökömön,elő a laptop,fogyasztóvédelem honlapja átolvas,email,linkelek ezt-azt,milyen szabályok vonatkoznak és hogyan,illetve megspékelve azzal,ha nem lesz a proci holnap a kezemben,akkor elállok a teljes vásárlástól,vissza a proci és a lap ára + vesztetek egy vsárlót,meg neadj isten a hirnevetekből.
fél órán jött a válasz,hogy a processzort xy nap xy órakor(másnap du valamikor) átvehetem üzletükben...-KÖSZI!!!
Ja ami kimaradt,mikor a szervizessel volt a beszélgetésem,akkor szóvátettem,hogy mivel úgy adtátok vissza a procit,hogy jó és nem tudtatok cserelapot biztosítani meg lapot se eladni, egy másik boltban vettem egy lapot. Kártalanítotok?
- őőőőőőő... mikor vetted?
- 2 órája kb
- megpróbálhanád akkor a 3 napon belüli elállást(üzletben történő vásárláskor ugyebár ennyi van)
-ehhhh(hogy ti mekkora korrekt bolt vagytok gondoltam magamban...)Nem iPon,másik pesti bolt
-
laychi
veterán
válasz
Atomantiii #10520 üzenetére
Úgy értette a kolléga,hogy másik cég által legyártott nvidia videókártyát nézz esetleggtx950 esetén),pl msi,evga,stb
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10488 üzenetére
Akartam ellenőrizni a drivert,de sajnos nem engedi a win10 kompatibilitási problémákra hivatkozva,új drivernél nálam is ez a helyzet. mint nálad.
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10313 üzenetére
Jah,én azt hittem,hogy 960...elnézést
Benéztem,csak azt néztem,hogy nem az eredeti formaterv,hanem xtreme
Akkor azért volt szűkösebb a bios.
Ott sem figyeltem,hogy 950 van feltűntetve(#10314) Zozzz2000Hasonló,de nem ugyan az.
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10293 üzenetére
akkor lehet a magasabb fesz miatt emeli annyira,az enyémnek 1,193V a feszültsége,így 1455-ig megy,ha átírom a tied biosának paramétereit,de ha emelnék feszt,akkor feljebb menne,mint neked
oc vagy gaming módban van a kártya? oc módban nekem 1480-ig megy 1,218V-ra emelve a feszt 1493Mhz
Gaming módban emelt fesszel 1467,7Mhz -
laychi
veterán
válasz
Sarkadi #10294 üzenetére
Előszöris gpu-z-vel lemented a biost,aztán a maxwell tweakerrel (v.1.36) megnyitod a letöltött fájlt,rögtön az első(common) fülön tudod állítani a fordulatszámot RPM 11-12-13,Per 11-12-13-mal %-osan
lent sarokban PER01-02 min,ill max %,másik sarok RPM01-02 min,maximum fordulat.Aztán ezzel felteszed: [link]
nvflash "új bios nev.rom"(nem kell idézőjel) -A
töltsd le az nvflasht a techpowerupról is,abban van egy konfigurációs fájl,azt másold bele a mappába,amiben a fenti linken található van,aztán a szerkesztéssel add meg az új bios nevét benne(meg az új biost ismásold abba a mappába)Szerk.: az értékeket igényeidnek megfelelően változtasd. Az is lehet,hogy nem történik majd semmi
Ja meg amikor fel akarod tenni(jópár hozzászólással ezelőtt )beraktam egy képet,amin rajta van,hogy hogy tiltsd le a kártyát,amég telepíted,aztán restart,ha újra betölt a rendszer,akkor pedig újra engedélyezni kell a kártyát.
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10290 üzenetére
általában a boost table 65-ös számánál lévő érték szokott lenni a boost 2,az pedig 1455
Még a feszültségre is kíváncsi lennék,meg az ASIC-ra,ha nem sok,amit kérek.
(#10291) Sarkadi próbáld átírni a biost és újre felrakni,nem hiszem,hogy szoftveresen bármelyiket is mahinálni lehetne,esetleg felfelé lehet állítani, illetve fixálni lehet
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #10287 üzenetére
xtreme edition?
Lementenéd nekem a biosát?
Kíváncsi vagyok mit bír tuningban,adj neki
Grat hozzá egyébként. -
laychi
veterán
valakinek a gigabyte gtx960 wf2oc 2gd kártyáján nincs véletlenül FA1 vagy FB1 bios?
jelezze már itt,vagy pü-ben nekem,előre is köszi -
laychi
veterán
Miért van az,ha a saját biosomat átírom,és felül akarom írni vele a jelenlegit(eredeti),akkor ezt adja ki.
"nvflash GM206mod.rom -A" a beállítás
másik gyári biosok felmennek így pl ezek:[link]
Természetesen DDU-val eltávolítottam a drivereket mielőtt nekiláttam volna. -
laychi
veterán
Ennek a biosát nem tudja valaki beszerezni?
Kíváncsi lennék a beállításokra. -
laychi
veterán
válasz
Gaboman #10209 üzenetére
ugyan az a bios az összesen,csak más a verziószám,ez vezérlési probléma,cseréltesse gariban.
[Az általad talált bios] 2 gigás verzióhoz van,neki 4 gigás van. Nem kompatibilis,meg ne is cserélgesse feleslegesen.(főleg ha lövése sincs róla,hogy mit és hogy kell csinálnia.
-
laychi
veterán
válasz
Gaboman #10149 üzenetére
Hogy sikerült szerkesztened?
Én mikor változtattam valamit a 960-as bioson nem engedte felrakni.
Igaz engem a venti nem zavar,illetve nem is hallom.
Többit meg megoldom afterburnerrel.- Problem solved.Csak az elmélet érdekelne,hogy mégis....?
Maxwell Tweaker 1.36-tal próbáltam -
laychi
veterán
Üdv.
Rég nem jártam a topicban.
Lenne egy nem teljesen a vga-val kapcsolatos kérdésem.
Win7-ről win10-re váltottam,gta5-nél beesik az fps-em,win7-nél nem volt ilyen probléma.
Gépbeállítás ugyan az,mint eddig volt.
Szerintetek a win10 a ludas vagy a driverrel lehet probléma?Azért kérdem meg drivercsere nélkül,mert ha valaki tapasztalt hasonlót win10 alatt(akár régebbi,akár a mostani driverrel),akkor nem ott keresem a probléma forrását,hanem megy vissza a jól bevált win7.
-
laychi
veterán
válasz
SECTORnooB #4470 üzenetére
Miert is?Nekem 4690k mellette,meg te is most váltottál ilyen lap-proci parosra,mint ami nekem van
Sage83: hány mhz a boost 2?
Tuningolva van? -
laychi
veterán
válasz
tibcsi0407 #4422 üzenetére
Nem tudom már 720p vagy 1080p volt.
Most darabokban van a gepem. Raadasul kozelbe sincs koltozes miatt,igy nem tudom ellenorizni.
Talan elotte valahol irtam,nem tudom.
Telorol vagyok jo lassu nettel,nem tudok utana nezni. -
laychi
veterán
válasz
kisza25 #4160 üzenetére
Unalmas már.
Nem is kommentáltam eddig,de mikor látom,hogy nah van valami a topicban,valaki írt valamit és mindig van ez a 128-as mizéria meg a cirkusz megy....röhej.Sógor is jött itt anno az okosságokkal(nem fórumon,családon belül),hogy mert a 280x-e az milyen,meg hogy ez csak 128 bites,mondom jójó...akkor te se azt nézd mit tud,hanem,hogy van egy 3 jegyű szám és az mindent elmond...Ne zavarjon hogy más a technológia és egy régi 512-es kártyát aláz,de ez csak 128-as....bit a lényeg,mert az húúúúúúúúúúú....meg a faszom az!!!!
Mellesleg 750Ti-vel is marhára elvoltam,feljebb léptem,nem bántam meg,jó áron váltam meg tőle35k,36-ért vettem),ezt jó áron vettem 63k volt akkor(okosba 57-ért jutottam hozzá)...teljesítményben jobb,marad is jóideig.
-
laychi
veterán
Írd fel a hibakódot,amit írkékhalálnál,lehet hogy a cpu vagy a memória hibázik nem?
Vakon lövöldözünk.(#3468) kisza25
20/20A
20A proci ágon-240W
20A- VGA ágon 240W
Kombinálva meg 400W-ot tud a 12V-os ágon,már én is néztem.Az én tápom 24/20A-es
288W proci ágon
240W Vga ágon
kombinálva meg 384W-ot tudElég lenne az övé is,de lehet ettől még a táppal a baj.
-
laychi
veterán
Le lett pucolva az AMD driver a gépről?
Nem e az okoz valami driver ütközést/anomáliát?
Szedd le a Display Driver Uninstallert,indítsd újra csökkentett módban a gépet,az intel és AMD drivereket töröld,de talán legjobb lenne mindet,az NV drivert is és úgy újrarakni.Annak a tápnak valóban el kellene bírnia,nekem egy 400W-os BQT SU7 mellett van ilyen kártyám és nincs hasonló gondom.
Szerk.:
Ettől függetlenül a táp sem kizárható,mint írtad is nem új. -
laychi
veterán
válasz
Trailblazer #3323 üzenetére
750/750Ti-t leszámítva az összes maxwell
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #3174 üzenetére
Szerintem a hőcső és a venti burkolat állásából jutott erre a következtetésre.
De most kíváncsiságból feltekertem a ventiket és tényleg fújja előre fele a levegőt.
Hátul a csatlakozók felől csak a gép melegét,meg nagyon minimális áramlatot érzek.
2100 RPM-mel nyomatom 60%-onDe hátul ugye azért van egy kis ellenállás,ahogy a rögzítő panelba és annak a rácsozatába belekap a szél
Arra megy a levegő,amerre tud
(#3181) Peti198506
Én speciel pont kivettem nemrégiben az első és alsó ventimet,mert porszűrő ide vagy oda,vitték be a házba,csak hátsó és felső ventik vannak,meg ami a hűtőn. -
-
laychi
veterán
válasz
SECTORnooB #2973 üzenetére
Ja tényleg,júli 29-től,nem júni
én kérek elnézést -
laychi
veterán
válasz
SECTORnooB #2969 üzenetére
nekem még nem jött meg a mail a win10 frissítésről
-
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson #2955 üzenetére
vagy képmetsző és jpegben elmenti,tolhatja is fel vágva is akár
am tényleg grat neki a szép képhez,fejjel lefelé
-
laychi
veterán
válasz
Trailblazer #2930 üzenetére
MIndegyik egyedi,asic szerintem nem mérvadó,húzd,teszteld,az alatt egy kicsivel állj meg,amit maximum bír a kártya hiba nélkül.
-
laychi
veterán
válasz
juve600 #2921 üzenetére
atomtámadás ellen is véd az objektum?
neeeem-igeeen,azellen nem vééééééééd
harminc,nem,háromszázezer liter vízbül veszi ki a zoxigééééént
Viccet félretéve,talán attól véd,hogy nehogy valami külső behatás által rövidre záródjon az áramkör.
(#2920) kisza25
Dreher&Soproni kíváááááánok!!! -
laychi
veterán
válasz
synthattik #2917 üzenetére
persze,v-sync esetén más a helyzet
én már a 4. hideget tolom magamba a nap folyamán,de sokat nem segít a meleg ellen úgy,hogy megy a venti is mellettem,fülledt az idő...
-
laychi
veterán
válasz
synthattik #2914 üzenetére
Ez nekem is feltűnt,97%-os a gpu load maximuma,meg szép hegyes-völgyes a mérési diagram.
Amúgy tényleg nincs gond vele
kisza25 Na legalább nem vagyok ezzel egyedül
Igyunk rá egy sört -
laychi
veterán
válasz
SoulReaver #2887 üzenetére
Természetesen a vásárló
Ha feljebb váltásról van szó,akkor biztosra menjen,olyanra,ami valóban megérheti -
laychi
veterán
válasz
Winchester95 #2879 üzenetére
Semmit nem árul el az asic. Van olyan kártya itt,aminek rosszabb az asic-ja mi t az enyémnek mégis hibamentesen maasabb gpu és memória órajeken lehet hajtani.
Ulehet régen volt jelentősége,de én nem tartom mérvadónak.
Játékok alatt derül ki az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest