-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
MSI Afterburner segítségével, és a HW Info 64 nevű programmal. Ez leírja.
Amúgy a legjobb harcrendszer a BF-ben volt. Bár a Syndicate-é se rossz, de kissé irreális, hogy 5 percen keresztül püfölöm a kopaszokat.
-
4264adam
veterán
High a kártya tudása, ULTRA-n benéz 30FPS alá, de az AB-t is frissítenem kell mert csak a menüben jelenik meg játékmenet alatt nem, remélem csak a server nem ismeri a játékot. Jobban fut tuti mint a Unity eleve 60%-al csökkentették az NPC-ket is. Nincs sehol bemászható ház.
-
-
Csak találgatok, de ugye nem járok messze az igazságtól, hogy ezelőtt a kártyád előtt AMD-s cuccod volt. Saját tapasztalat, 2007-től tavaly áprilisig nekem is csak AMD-s kártyáim voltak. Tavaly megszívtam egy Asus R7 260X-es kártyával, és áttértem Nvidiás cuccokra. Az már nekem is feltűnt a BF4-nél, hogy valahogy nem annyira volt zöld a fű, vagy épp kék az ég, mint az AMD-s kártyával. Persze nem durva eltérés, de azért észrevehető volt.
Valószínűleg arról van szó, hogy az AMD-s kártyáknál egy kicsit túlszaturáltak a színek. Mindenesetre nálam egy-két nap múlva ez már nem volt téma, teljesen hozzászoktam. Igaz, ebben azért segítségemre van egy kalibrált Eizo FlaxScan monitor is. -
Grafirka
őstag
Ha van lehetoseged probalj ki masik HDMI kabelt . DisplayPort bemenete nincs a kepernyodnek ? Milyen kepernyo ?
Sipolas ezeknel a kartyaknal teljesen szerencse kerdese. Amelyik sipol azzal nincs mit kezdeni.Egyebkent a tapegyseg is sipolhat.
Ha Far Cry 4 alatt very high beallitasok mellett fel sem porgeti a ventit az nincs rendben. Megnezted hogy forognak e vagy csak nem hallod oket es ebbol vontad le a kovetkeztetest hogy nem porognek ? Nekem is Strixem van es nagyon halkan mukodnek a ventik.Gyakorlatilag csak akkor kezd hallhato lenni ha megkozeliti a 65C. ( 55c ig hangosabb a Seagate HDD kerregese mint a VGA )
Telepits egy MSI afterburnert es allitsd be az OSD beallitasoknal hogy jatek kozben mutassa a homersekleteket / ventilator sebeseget / GPU frekvenciat / VRam kihasznaltsagot, stb.
-
4264adam
veterán
Lgyszíves ne "fosd" már össze az összes topickot. Gondold át mit, hogyan szeretnél megfogalmazni, mint ezt az össze visszaságot ide hányva nekünk, senkinek nincs kedve kibogozni mit szeretnél.
1.: Szóval a színkalibrációd nem tetszik. Ezt orvosolni lehet. Ilyet olyan tapasztal aki AMD-ről érkezik mert ott élénkebbek a színek. Keress rá google-be nem egyszeri ez a probléma.
2.: Coil Whine =tekercs cicergés. Ez megszokott ma már az összes szériánál. Összefoglalóba benne van, vagy olyat fogsz ki vagy nem, nem lehet mit csinálni. Az "elég minőségi" szót nem a SuperFlower-re mondanám. költséghatékony megoldás ami megfelelő. De tény egy coil Whine-t nem ilyen szinten lehet táp felől elkergetni.
Egyébként grat a géphez.
Tedd vissza a gépházat oda ahol nem hallod a coil Whine-t.
-
fauv
őstag
A nagy fiam a PCLand-ba dolgozik, van egy pici rálátásom, hogy az általuk forgalmazott termékek, hogy és s mint árazódnak. Egy dolgot kell látnod, hogy ezen internetes áruházak többsége nem rendelkezik saját árukészlettel , hanem a nagyker által megadott árlistán szereplő termékeket hirdeti.
Ők akkor tudnak csak akciót csinálni, ha a beszerzéskor nekik is a nagyker akciósan tud adni valamit.Csak hogy értsd, óriási verseny van a netes áruházak között, vannak olyan termékek, amin összesen nincs 200 Ft profitjuk, csak azért, hogy versenybe tudjanak maradni a másik áruházzal, azt az elvet követve, hogy sok kicsi sokra megy.
Te hiába írsz, nekik egy emailt, hogy szeretnél ezt meg azt, nem fogod megkapni, mert olyan kicsi árréssel dolgoznak, hogy abba nem fér bele az általad kért engedmény.
-
4264adam
veterán
Nem tudok azonosulni a világoddal és ezzel sokan így vannak szerintem, az összes ott dolgozónak fel dobod a napját azzal az email-el
Hidd el, hogy számításba se vesznek téged
Kis naiv azt hiszi nem tudja az Aqua mit csinál, mert tegnap nyíltak
Szerk: Csepp a tengerben kis vásárlásod
De ez nagyon nagy volt
Jobb mint a "milyen házat vegyek" irományod
Bocsi srácok, de még nem találkoztam ehhez hasonlóval
-
mcs
veterán
-
Hmmm1
aktív tag
Közbe meg is lett a szám címe, - ha vkinek tetszett még -hála az orosz kommentelőknek : d (Antares – Ride on a Meteorite)
[link] Ez mekkora jó mix, főleg 2 perctől, és 2 40-nél meg elszáll wháááTipikusan olyan zene, amit ha beraksz az új gépen, és van jó hangcuccod odavered, s aztán azt hiszed/tudod hogy atom géped van
Adam: Már ez a minimális különbség is eltántorító hogy megéri e 960-as, de egy 4gb-re szerintem befizetek, és muszáj lesz lealáznia a 950-t
-
Grafirka
őstag
1900x1200 ig ( full HD ) az i5 - GTX960 magas reszletessegi szinten tokeletesen mukodik.
2560 x1440 felbontasnal megfelelo kompromisszumokkal ( AA es egyeb effektek nelkul ) legtobb jatek teljesen elvezhetoen jatszhato. ( single player ) Nyilvan az elvezhetoseg fogalma mindenkinel mas -
GEIL
addikt
Fura nekem ez amit mondasz dolog....hogy neked egy i5 az középkategória és neked a csúcs kell az i7 személyében...amit alapon fogsz használni. Ez oké....de ha játszani fogsz, akkor egy "csúcs i7 CPU" mellé miért csak a "FullHD-s felbontáshoz" belépő szintű VGA-t (GTX 960) teszed ? Bár ha valóban keveset játszol, és 3D munkára és kódolásokra használod a gépet, akkor már indokolt az i7....de az mellé akkor már quadro dukálna.....
Előtte meg említetted hogy i7 CPU a terv...és csak 40-50-et szánnál VGA-ra........nem arányos úgy az a gép......bár az is igaz, van ismerősöm i7 4790, 16 Gb DDR3 1600 RAM és csak netezik meg kódolgat, és az integrált HD4600-at használja VGA-nak.
-
radgyulaba
tag
Mostmar irok enis játéknál dosztig elág a I5 -nekem is az van -tul erős játékokat nem játszok F1,most wanted stb,de még az alapo HD is visszi szépen,majd veszek 1 -960-ast ,de szerintem előg lesz a 2GB,mert nem sokat játszok,de akinek van penze kidobni pottyára 30 ezret ,lehet van még tőbbre is,és nem kalebajka .
-
4264adam
veterán
Az I7 is 4 magos csak 2 szál jut 1 magra. Nem sok játék van ami használja a HT-t ezért szoktak I5K-t javasolni mert a 4mag 4 szál elég de a Mhz kell. Munka az már más mert ott mind a 8 szál 100%-on érvényesül. Amennyiben csak Játékra lesz oda erős VGA kell FHD és felette nem pedig a munkára való processzor az esetek 95%-ban.
Persze nem lebeszélni akarlak arról ami az elvárásod csak mivel írtad most csöppentél ebbe a világba kicsit hátha segítenek ezek az információk, hogy most akkor milyen céllal épitenél gépet
-
fauv
őstag
-
Grafirka
őstag
-
kisza25
félisten
bizonyos játékoknál (pl.: multiplayer bf4 és BFH-nál) van előnye az i7-nek konkrétan 40-50 FPS, de ezt úgy képzeld, hogy 130-140 helyett van 180-200, nekem volt i7-2600k és most i5-4460 van, de volt i5-3470-em és i3-3250-em is, szóval van különbség, csak a kérdés, hogy értelme van-e, mert 130 vagy 200 az szerintem teljesen mindegy, 100+-t meg az i5 is kicsikar
-
fauv
őstag
Igazad van, az i7 azért lényegesen erősebb mint az i5, ezt nem vitatja senki.
Arra próbálunk rámutatni, hogy a játékokhoz elsődlegesen VGA kell és másodlagosan a proci , azaz inkább 4690K / ami most is csak 40 %-an megy játékok alatt / és egy erősebb VGA mint a 970, mint fordítva.
Tehát 4690K és 970 -el képes vagy Full HD-ban ultra beállítás mellett játszani bármit, de a i7-esed 960-al már nem hozza ezt a szintet.
Persze a legjobb az i7 és 970
-
Üdv!
Én fél éve használok egy 4 gigás Asus Strixet, és állítólag ezen adatok alapján valami überfaszányos példányt kaptam ki."És jólesz az az i7, nem hagyom átbeszélni 5-re" Pedig nyugodtan hagyjad magad rábeszélni, mert nálam egy i5-4570S-es proci van, de még soha nem láttam, hogy proci limit lett volna - átlagban 75-85 %-on dolgozik -, miközben a VGA folyamatosan 99%-on teker, az alábbi játékoknál: BF4 multi, GTA V, The Witcher 3.
-
4264adam
veterán
Persze, hogy szeretem idén ez csak a 4. kártyám
Azért mert aki több monitoros rendszert épít nem feltétlen kell játékra gondolni pl: szeret 1-1 monitoron 1-1 doc-ot nézni másikon dolgozik, vagy 3.-ra a TV-t köti rá.
mcs: Ha teheted nézd meg Win10-en is.
Nekem a Valley gyárin: 1472 pont
-
4264adam
veterán
Nem lehet megmondani, nekem EVGA 2GB volt nagyon cicergős a kis Giga 4GB hangtalan minden téren és tuningban is jobban remekel. Ha jól emlékszem "kisza25"-nek a tápján múlott a cicergés nem a VGA-n. Erő van benne aki egy erős közép beállítással be éri ott tartja a 60FPS-t
Sajnos nem csak ezt a szériát sújtja, összefoglalóban ott egy leírás a jelenségről.
mcs: Szép eredmény , játékoknál mennyi +FPS-t ad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest