-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
köszöntem Urak !
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok kellene egy pici help. Azt tudom, hogy a 960-asoknál lekapcsol a venti ha nincs terhelve, ez a 950-es kártyákra is igaz?
Ha igen, melyik típusnál?
Köszi előre is a válaszokat.
-
fauv
őstag
-
fauv
őstag
Üdv !
Erről valakinek tapasztalat? Asus GTX 950 Strix 2GDDR5 [link]
-
fauv
őstag
Srácok az mitől lehet, hogy az egyik játékban a vga csak max 40-50 %-os használattal fut a proci is csak 20 %, miíg a többi játéknál normálisan a vga 99% a proci 50-60% ?
-
-
fauv
őstag
Srácok a 950-es 3DMark 11-ben /VGA alapon / milyen pont értéket hoz? Ha valaki tesztelte már írja már le.
Köszi
-
fauv
őstag
válasz
csakdzsó #6873 üzenetére
Nem bántás volt, csk kb 10 szer kellett elolvasnom , hogy ne értsem félre, mert kicsit bonyolultan írtad le.
Ahogy olvastam tőled a 960-as kevésnek érzed, onnantól felfelé viszont a csillagos égig már szerintem jó neked.
Ha ennyire igényes vagy / ami nem hátrány, sőőt / akkor bizony a vga-ra ne sajnáld a befektetést, én a helyedben 970-980-as szint körül gondolkodnék, ott nem ér meglepetés.
Még valami, amit írtál fentebb, másold ki és egy az egyben tedd be a milyen vga-t vegyek topicba. Ott biztos van olyan kolléga aki neked tud ebben segíteni.
-
fauv
őstag
Ez 35 be jó vétel lenne? [link]
-
fauv
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni, látom Kisza25 bátyám felkerültél a mennyekbe
Grat hozzá !!!
-
fauv
őstag
válasz
Grafirka #6779 üzenetére
Ép ezért mondom, hogy sztem még idén bedobják, még ha most más hírek is vannak. Egyszerűen annyira idióta húzás lenne ez az Nvidiától, hogy csak januárban adják ki, hogy nem tudom elképzelni. Ezt valahogy úgy tudom elképzelni, jövő héten bejelentik és utána pedig megszórják a piacot.
-
fauv
őstag
válasz
Bugfix1984 #6748 üzenetére
tehát azt mondod a 7950 kb 950-es szint?
-
fauv
őstag
Srácok olyan 950 körüli szintet akarok venni. Ezeken gondolkodom: 670, 760, 7950, 660 TI vagy 950 / kb 35-42 k árban /
Erősségük alapján sorba tudná tenni ezt valaki, mert ahány tesztet nézek , annyi féle variációval találkozom.
-
fauv
őstag
válasz
4264adam #6740 üzenetére
R Egy érdekesség, ehhez. 450-es tápom volt és " elvileg bírta, de gyakorlatban úgy nézett ki a dolog, hogy majdnem leégett a házam miatta, mert szó szerint felgyulladt. Nem biztos, hogy célszerű olyan tápot használni, ami ki van hegyezve, az én elvem az, egy pcit nem árt erősebb táp.
-
-
fauv
őstag
válasz
kisza25 #6735 üzenetére
Azért ne felejtsétek el, hogy itt azért vannak még a régi i7-es procival rendelkezők bőven, akik pl 950-est 4 gigán járatnak, ott azért kemény fogyasztás van és a 450-es táp bizony kevés lehet, főleg ha a gépe tele van pakolva különböző kütyükkel.
Szal nem árt több információ alapján ajánlani tápot
-
fauv
őstag
Srácok elképesztő, a 4Gb-s Giga Gaming kártya újonnan 80 ezer forint körül rohangál, és a szinte új 2 Gb-os Giga Gaming kártyáért pedig max 50 ezret akarnak adni. Hihetetlen.
-
fauv
őstag
kisza25 Na ha elmegy a 960 mi a kövi terv ?
-
fauv
őstag
Szerintem nagyon rövid időn belül lesz 960 Ti vagy ilyen extrem. Egy tuti, ha kijön azonnal ráugrok egyre.
-
fauv
őstag
válasz
JegesEmber20 #6300 üzenetére
Ha megnézed a sort már csak az hiányzik
-
fauv
őstag
Valaki pls, aki profi angolos , ez most komoly vagy csak találgatás? [link]
-
fauv
őstag
válasz
Scholes9 #6271 üzenetére
Ez 100 % - ban így van. Mint látod nekem is az van és oda nem adnám egy egy ventis 4 gigás kártyáért.
De ha hosszú távon gondolkodsz, most adott esetben nem játszol olyan játékkal ami nem eszik 2 gigánál többet, de a jövő oda mutat, hogy a next generációs játékok egyre több Vram-ot fognak igényelni.
Megjegyzem én még mindig amondó vagyok, hogy a 2 gigás is bőven elég bármire, hisz a legnagyobb játékok is szépen futnak rajta, max a min fps ugrál egy kicsit szal infarktust nem kapok miatta, de ha most vennék kártyát , nézve a jövő tendenciáját és azt, hogy minimális különbség van a 2 Gb és a 4 Gb között, akkor tuti a 4-est venném.
-
fauv
őstag
válasz
Dark KillerX #6237 üzenetére
A legegyszerűbb módja annak, hogy be legyen töltve a meglévő űr, ha az erősebb kártyát butítják.
-
fauv
őstag
válasz
Dark KillerX #6230 üzenetére
Figyeljétek meg, hogy nem sokára ki fog jönni a 965-ösvagy 960 Ti kari. Elég nagy űr van a 960 és a 970 között, tuti betöltik egy kártyával.
-
fauv
őstag
Úgy látom nagyon beindultak, hogy minél több játékhoz optimalizálják a szoftvert.
-
fauv
őstag
válasz
sinata san #6185 üzenetére
Ez egy minőségi moduláris táp, szerintem jó lesz.
-
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #6174 üzenetére
Nézd mindenki úgy csinálja, ahogy kedve van, de igazából ez akkor lenne érthető, ha a hőmérsékletek indokolják.
-
fauv
őstag
válasz
szatyor1972 #6162 üzenetére
Mielőtt beledőlnél a kardodba, azért nem kell megijedni, a 2GB kártya teljesítménybe 100 %-osan megegyezik a 4 GB-s testvérével !! Azaz bármilyen játékot tudsz vele játszani, minden gond nélkül.
A különbség az amit 4264adam kolléga leírt.
-
fauv
őstag
Egyébként figyeljétek meg, ahogy jönnek majd az ünnepek az árak szépen csendben fel fognak menni az egekbe.
-
fauv
őstag
válasz
Neil Watts #6143 üzenetére
Ha egy picit visszaolvasol, pont ezt a kártyát javasolják a legtöbben, mert eddig senki nem jelzett hibát vele kapcsolatosan. Szerintem jó választás a Giga is.
Azért 75 k az ASUS-ért már tényleg húzós
-
fauv
őstag
válasz
alexy92 #6132 üzenetére
Ha újban gondolkodsz akkor igen, ha azt nézed, hogy egy új 950-es árában tudsz venni 2 Gb-s 960-ast / 50 ezer Ft körül / akkor viszont, a véleményem akkor is az, hogy ár/érték alapján a legjobb vétel a használt 2 Gb-s 960.
Hiába akartok rábeszélni valakit a 4GB- kártyára, ha csak 50 ezer Ft-ja van. Ezért is írtam, hogy mindent a pénz határozz meg .
-
fauv
őstag
válasz
Krisz1441 #6125 üzenetére
A pénz határozz meg mindent. Ha csak is új kártyában gondolkodsz akkor a 950-es is jó vétel, de.. én azért
átgondolnám a dolgot, mert 50 ezer Ft-ért lehet kapni 2 GB-s 960-ast is, pár hónaposat, kis ker garral, hibátlan állapotban. Tény hogy a 4 GB-s 960 most a legjobb, de azért egy 2-3 hónapos 960-as szerintem többet ér mint 1 új 950-es, főleg ha teljesen egy árban vannak.Persze a döntés a tied.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest