- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
pcguru23 #2811 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a 960-as kártyákon is meg van ez a 3.5gb + 500 mb ram hiba. Az is lehet, hogy a 960 is csak egy 970 butítás már eleve, Ezen annyira nem tud kimutatkozni ez a jelenség, mert a gpu ugye gyengébb, Full HD -ra éppen elég. 4k -hoz meg felejtős, de még UHD-hoz is.
Nem tudom megérné-e nekik, hogy a 4gb verziókra rakjanak egy butított 970 gpu-t.
(#2815) kovy29 Gyárban azt írnak rá/bele, amit akarnak.. Szerintem
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
pcguru23 #2797 üzenetére
353.38 Hotfix, bár nekem még szintén a 350.12 van fent, ezt még nem próbáltam, inkább megvárom a következő WHQL-t
-
-
smiti
veterán
válasz
pcguru23 #2437 üzenetére
Éppen most vagyok rajta. A chrome, opera, mozilla letudva, még azt nem találtam meg, hogy az explorerben van-e ilyen és ha igen akkor hol.
Ha ez sem nyújt megoldást akkor megnézem valamelyik régebbi drivert, ne adj isten azt ami a VGA gyári lemezén van. Ha ez sem segít akkor még egy OS újratelepítést kipróbálok.
-
laychi
veterán
válasz
pcguru23 #2305 üzenetére
Szerintem is elég az i5 és a 2 gigás változat minden alá.
Semmi fps drop-ot nem tapasztaltamgta 5-öt is vsync-el végigtoltam 55-60fps-sel,húzott kártyával.nagyon nem állítottam semmit a játékbeállításokban.
ez alatt az fps-szám alatt úgy vettem észre,hogy nem olyan folyamatos a játék,kicsit darabosnak tűnt
és nem voltak olyan opciók bekapcsolva,amik megnövelték volna a memória használatot.crysis 3,COD-AW,,BF4,Grid autosport,NFS,MW,stb mindenhová elég,nem szaggat ,szépen futnak
AC Unity alapból rosszul optimalizált,de azzal is minden gond nélkül tudtam játszani,igaz már rég nem toltam vele.
kedvem se volt,most meg túlóra hegyek,időm nincs.annyit még hozzáfűznék,hogy nem vagyok online játékos,csak szolidan single player
-
-
synthattik
aktív tag
válasz
pcguru23 #1997 üzenetére
Nem láttam szétszedve ezt a hűtéstípust,de elvileg a 970verzión,is ez van,és azon van normál vrm hűtés,szóval lehet,hogy ezen is van,az árat meg csak azért említettem meg,mert néztem árgépen,és ott mindenhol 70k fölött van.
Ha jól tudom a strix volt amin nem volt,és elvileg ezen van,ez a black verzió. -
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
pcguru23 #1942 üzenetére
Köszönöm, akkor bőven elég nekem a 2gigás. 4GB-ost nézegettem de 10-15-el több és kihasználni sem tudnám teljesen. Tehát nekem az felesleges lenne.
Az alaplaphoz való csatlakozást még megvárom, hogy biztos jó e bele. Ha igen akkor államvizsga után megajándékozom magam ezzel a szépséggel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest