- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
The latest WHQL is a piece of shit!
MSI AB le van szedve, ezt is leírtam úgy kb 150x már ide én is nézem meg használom meg egyéb dolgok.
700Mhz az a Borderlands 2-ben volt ez meg az 1-ben van...Arra rájöttem, vagyis megmondták, CPU limitem van a kis felbontás miatt, csak 1 proci magot használ a játék... De igen, valami nagyon nem oké a rendszerben, meg csinál még egy-két furcsa dolgot holnap tolok róla egy vidit!
Csöcs!
-
kona005
senior tag
Igen, meg fogom nézni most a BIOS reset-et.
Másik gépben sajnos most nem tudom megnézni, nincs a közelbe olyan ismerős sajnos akinek olyan gépe lenne, hogy bele bírjam rakni.
De ma kiveszem, BIOS reset, meg tesztek és meglátom mi lesz majd.
Minden esetre köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat.
-
ST05
őstag
miért olyan jó a 38k-s ár? 44 az új bolti halkabb nem ref, vagy akár ott a zotac 46 ért , 5 év garival...
-
DokiBaxxi
őstag
Ahogy én néztem, azért a 760 erősebb, mint a 660 ti
Így, míg a 660 Ti-t még nagyjából kihajtja a procim, addig a 760-at nem. A 760 meg azért olcsóbb, mert, mint mondtam, a 660 Ti ára a boltokban nagyon magas(valamiért). Aprón 50 alatt már van 660 Ti, még a 760 55-nél kezdődik kb.
-
[CS]Blade2
addikt
Nem volt a dobozba ilyen.
A CPU-t terheli olyan 90 és 100% között ugrálva 1 magon, mert ez a sz*r csak 1-et használ, és a HT sem működik ilyenkor. De nem fekszik ki egyenes vonalra, mint egy stabilitási tesztnél. Szerintem i5-el is így viselkedne, mert csak 1 szálra lehet megírva. Kivéve, ha 3,1Ghz feletti, vagy K-s és fel van rántva.
A kártya változó, volt ahol szinte kihajtotta magát (kb 95%), de volt ahol 50-70%-on ha ment az ASUS-os program szerint. -
Sabre
őstag
Mikor beraktam, a driver amit lehúzott a win azt produkálta hogy kikapcsolt a képernyő...
Aztán nagy nehezen meghekkeltük azzal, hogy ne töltse be automatikusan a drivert a win, illetve le hanem mi adjuk meg melyik whql verzió legyen. Aztán ment rendesen. A mostani nvidia exp által feltelepített utolsó whql driverrel (331.82)csinálja ezt a képernyő illesztő leáll, majd újra és loopolva, illetve szürke képernyő. Ráadásul random csinálja, van hogy órákig nem és van hogy fél óra alatt 5x.
A fura, hogy a Battlefield4 sosem generált hibát, sosem fagyott ki illetve állt, kivéve amikor maga a játék volt bugos kiadáskor, amit azóta javítottak és nálam sem fordul elő.
Tehát csak 2D-ben van gebasz. ~2 éves win7, 2-3 vga járt benne és volt pár ati/nv vga csere. Ilyenkor mindig uninstall után driver cleaner futtatás megvolt természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest