- Kezünkben a Honor Magic V5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
Submarine #9129 üzenetére
Mondjuk én nem vettem volna giga karit, ha követted volna a topikot te sem, igaz ott venti zörgés volt a fő gond. Ebből a szériából asus és msi volt az ajánlott. Igaz nálad valami túlhúzás mizériára fogják, gondolom fesz pluszt addhattak neki, ami szétqrhatott valamit.... GTX660-okkal volt divat biosmoddal TI szintre hozni, minimális fesz (1,15V helyett 1.1875V-ra) emeléssel, én is megcsináltam, semmi probléma azóta se. A tiédnél valamit nagyon szétfeszelhettek, ha igy tönkrement... Ugyanis alap volton nem lehet túlhúzással kinyírni a karit, mert vagy megy vagy nem.
-
Submarine
senior tag
válasz
Submarine #9126 üzenetére
Na aszonta a komám, nem ény vatyok a hulye, télleg csokis a kari..
Valami túlzásba vitt túlhajtás miatt, egy védelmi órajelen vagy min fut a kártya, és tényleg meg sem moccan.
Úgyhogy vissza a feladónak, aztán hátha nem járok pórul..Köszi Mindenkinek a segíteni akarását!
-
taknyí
senior tag
válasz
Submarine #9120 üzenetére
Félre értettél, 450w-ot írnak de ezek az ajánlások túlméretezik, a biztonság kedvéért. A te tápod az ajánlott minőségi táp. Szerintem nem számít az a -20w. Az amd karid is 127w-os és azzal tökéletesen fut a rendszered ezen táppal. Itt sem hiszem, hogy az a - 23w miatt ami a két kari közt van (a 660ti 150w)... Ja és ezek a full kihajtási TDP-k.
-
taknyí
senior tag
válasz
Submarine #9114 üzenetére
2. oldal 6. kép 2db 6pines tápcsatit rá kell dugni.
AMD driver teljes lepucolása, legfrissebb NVIDIA telepítés.
Havernál kipróbálás.
Annak idején amikor AMD kártyáról váltottam GTX660-ra javasolták az oprendszer úrarakását...
Ha mégis fenn áll a hiba, akkor karihiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Facebook és Messenger
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest