- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bile Demon
őstag
A kártya a melegedést is igyekszik kordában tartani. Azt figyeltem meg, hogy 73 fokon visszaveszi a boostot 1 vagy 2 lépcsővel, a feszültséget is 25mV-al és csak akkor boostol újra a max értékre, ha 70 fokra vagy az alá csökken a GPU hőmérséklet.
Gyári és a moddolt BIOS esetén is így működik.Amúgy a BOOST-ot az alábbi dolgok korlátozhatják vagy csökkenthetik:
-TDP limit elérése (100% TDP felett visszaveszi a boostot, kivéve ha az afterburnerban ki van tolva a csuszka...)
-Túlmelegedés
-Vrel: megbizható működéshez szükséges GPU feszültség (a különböző boost frekvenciák különböző feszültséget igényel, ami minden egyes GPU-nál más), szerintem a GPU-ban van egy táblázat amit gyártáskor kitölt az nvidia, ebben az van, hogy melyik boost lépcsőhöz milyen GPU fesz tartozik, ezért ha csak a GPU feszültséget emeli valaki, akkor automatikusan magasabb frekvenciára boostolhat a GPU és ezért lehet az, hogy két azonos pl. MSI TFIII kártya különböző frekvenciára boostol. Pl az enyém 1111MHz-re, de van olyan szerencsés felhasználó, akinek pl. 1163MHz-re... szóval ez a táblázat nem a BIOS-ban van, mert az minden kártyánál közös.
-Vop, "Működési feszültség", ezt nem tudtam értelmezni
-GPU kihasználás (értelemszerűen, ha sok az üresjárat, az is csökkenti a boost frekit)Bruhe
-
Hunork
veterán
Hujujj! Imént módosítottam az Adatlapot! Elnézést, figyelmetlen voltam.
Szóval a minimumot azért nem írtam, mert a FRAPS folyamatosan be volt kapcsolva, és mikor tölt pályát, akkor kemény nulla a minimum. A ma nap majd csak egy pályát mérek le...És EZ amúgy elfogadható egy Asrock laphoz képest? A neten kutakodva igen, mert azt elismerem, néha nem értem az egészen extrém eltéréseket szinte közel azonos konfigok mellett...
regener: igen, nem bírtam ki karácsonyig...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Bjørgersson
félisten
Inkább csak a tudat.
(#8860) shteer: Ok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Nem, szerintem már az is sok lenne a procimnak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Igen, kb. mint halottnak a csók. Nem igazán akarok egy darabig a gépre költeni, 1:1-ben meg nem hinném, hogy akárki is cserélne.
(#8869) papírzacsi: De, 3,8-ig sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Azt, hogy ossze-vissza ugral a sebesseg, mert a vga altalaban 50-70% kozott ugral.
-
Bjørgersson
félisten
Pontosan.
(#8876) papírzacsi: Ok, elhiszem. Golmudon is a vga teker 100%-on?
-
nagyúr
Jól tudja.
Felemelték még tavaly 150K-ig értékbiztosítva (vaterafutár MPL),nyomonkövethető garantált egy munkanapos szállítás.
2kg-ig 950ft postán feladva és házhoz szállítva.
Ha vki postaponton veszi át akkor csak 790ft.
Itt is van háztól házig szállítás,nem csak a DPD csinálja.
Ha háznál is veszik fel a csomagot akkor is 950ft,ha házhoz is kell szállítani.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Én is aktívan használom ezért tudom ilyen pontosan.
Bármit küldtem eddig odaért másnap,pedig nem keveset postázunk.
Ez is üzleti csomagként megy.
Nem tudom mióta,de én már használom jó ideje,de azóta viszi MPL háztól-házig.
Nagyon hasznos megbízható biztonságos és olcsó,
ha tehetem mindent ezzel küldök.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest