Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
robix06 #16698 üzenetére
Ezt nem tudom kinek szántad,de én azért fogadom kicsit kétkedve mert ha jól emlékszem akkor eddig egy 260-at láttam ami 780 felett ment volna,de az sem stabilan.De eloszlathatod a kétségeket egy pillanat alatt csak linkelj egy képet ezen az órajelen, valamivel megterhelve a karit.(pl caps viewer)
Ja meg egyet a hőfokok alakulásáról.(egy riva hardvware monitoring elég) -
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16673 üzenetére
Keményen odatetted magad 86% pont annyi
, szerintem bátran tekerheted 100%-ra, még az is kevéske lessz neki...
de mondok én is valamit nekem 850-et megy a gpu-m aztán grillezésre adom el mint brikett
GrooveHero:figy az ati sok az egyben cucc: vga, hajszárító, thermoerőmű, és még egy gyereket is leordít ha fullon megy, jah és maszírozó mert ha beröffen full fordulaton táncol a ház -
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16667 üzenetére
Annyit max teszt erejéig főleg levegővel ha nemakarsz magadnak egy uj vga-t... felesleges kinozni lemehet a mark de kinlodva szétesett képpel azmeg mire jó
GrooveHero: Drága barátom van a boltban annyi hogy adnak is el... Mellesleg itt nekünk most nincs 260-as pont 285-ös, és 280-as az van, a képen az xFx pedig már régen nem a mi tulajdonunk... 50k-ból még válogathatol is hameg nagyon olcson kell akkor 9800gtx+ -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
robix06 #16654 üzenetére
ha már mozog a GPU órajel akkor az vagy nem stabil, vagy valami gáz van... Tehát mennyi is volt a GPU és a shader?
mert ugyanis az a helyzet hogy a GPU nem lehet a shader felénél több..
1530as Shaderhez max 780as GPU menne ha...
de ez a shader órajel valósan 1512MHz, vagy 1566.
az utóbbi esetben is a max GPU órajeled 780 lehet
800as GPUhoz már 1623MHz-es shader kell -
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16654 üzenetére
Hova huznád már tovább
, igy is megy mint a barom, jó recept nincs a tuningra, magadnak kell kitesztelni!
mellesleg víz nélkül ne nagyon huzd tovább mert degradálodni fog aztán meg jöhet a garanciázás, ami figyelembe véve hogy hogyan jött létre a kártya meghibásodása korántsem biztos hogy összejön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest