- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Multitask nem annyira jó, még lehet megy bele +4Gb RAM a meglévő 4 mellé (bár lehet annak sincs sok értelme). Win8.1.
Meg 1-2 játék néha néha, de nem a legújabbak maxon stb., a gaming teljesítménye nekem jó is, csak ha baszakszom a windowsban, akkor nem annyira jó... (youtube, több lap, letöltés.. elkezdni scannelni a NOD, háttérben valami frissítést keres a Win, vagy akármi, meg szokott reccsenni kicsit) -
Melyik az a bejegyzés?
Gyakran elmennek nagyobb processzorokkal természetesen, a chipset lekezeli, de az FSB csak 533 lesz.
CPU-Z-vel érdemes processzor csere után ellenőrizni, h az FSB 667-e, vagy csak 533-on hajtja a processzort.Fórumbejegyzésekben én is ilyeneket szoktam ellenőrizni, sajnos a legtöbb helyre csak azt írják, h megy benne a nagyobb processzor is. De hogy mekkora sebességgel, azt meg se nézik.
Már nem emlékszem arra a régi hsz-ra, de gyanítom, akkoriban Googleztam egy sort, és valószínűleg csak olyan válaszokat találtam, h az FSB 533-nál nem lesz nagyobb, így értelmetlen beletenni magasabb FSB-s processzorokat, mivel a szorzóval együtt a végén még az eredetileg 533-as FSB-s processzorokénál is alacsonyabb órajelet lehet csak kihozni belőlük. (ugye a buszsebesség bizonyos szorzata az órajel, de ha 166 helyett csak 133, akkor kisebb lesz a végén az órajel)
-
tuningtomi
aktív tag
Köszi.
Néztem az SSD-t is de a 120GB kevés lenne.
Leszűkítve a kört kettő HDD között gondolkodok:
Western Digital WD5000BPKX vs HITACHI Travelstar Z7K500
Melyiket lenne érdemesebb megvenni? -
teleahocipöm
senior tag
Van egy ugyanilyen kijelzőm, azt kínáltam, több tucat tipusba jó. Ha csak a zsanért cseréltettem volna ki akkor lehet, hogy nem éri meg, de így, hogy ingyenes beszereléssel árult terméket vettem volna, amihez amúgy is szét kell szedni a gépet .. .. Na mindegy, kereshettek volna 10-11 ezer Ft-ot +kjelző, így meg semmit.
-
teleahocipöm
senior tag
Köszi a válasz! A gondom, hogy túl olcsó, itthon ilyen használt procit 5000-8000 Ft között láttam, ez meg újonnan Kínából postázva csak ennyi. Olvastam máshol is, hogy M410-est cseréltek erre, így gondolom nekem is jó lehet, előtte keresek egy tesz programot Lubuntura -az van rajta- remélem van ilyesmi és csere után is megnézem.
-
dorika87
őstag
Miért ne lehetne 180ezerből kihozni újonnan egy gamer notit.
Mondjuk kérdés pontosan milyen játékokkal akar játszani?
De miért ne lenne játékra jó pl. ez a vagy ez a notebook.
Az utóbbinak még a kijelzője is elég nagy ha játéknál az is fontos szempont.
A maximum keretből ki tudná hozni, és ha esetleg ramot akar bővítani, az még utólag is megoldható. -
rob72
tag
Aha értem köszi azért majd még átgondolom kell e ez nekem.
Amúgy ssdvel használom és +4gb ram van benne.Tudom hogy nem ide tartozik de azért hátha. Ezzel a driverezéssekkel vannak még ám a gondok te mivel használtad? a legújabb amd driverrel nem lehet a fényerőt állítani és van mikor csak úgy kékhalál fogad bekapcsoláskor. A régi gyárival jó csak az nagyon alap és gyengébb is tőle az egész.
-
DVlad
őstag
Van dedikált fn+f6 kombó, nem mūködik (az összes igen, ez nem), vezérlōpultból megtaláltam, ott a tiltás/kikapcsolás gomb deaktív. Az illesztōprogramját próbáltam törölni, kiírta, hogy biztosan törlöm az eszközt? Ok. Akkor indítsa újra. Megtörtént, felállt, majd kiírta, hogy a ps2 eszköz sikeresen frissült. 3x.
Mindezt úgy, hogy a bal gombot combosan nyomvatartottam. -
anonymus89
addikt
Win7-re azért már volna áttérni ha módunkban áll..
Múltkor is ajánlottad Linuxot csak az a baj, aki nem akar változtatni a szokásain nem erőszakolhatom rá.
Esetleg, amit lehet is bővíteni a későbbiekben?
2x512Mb van benne de igazad van egyszerűen már nem gazdaságos rá költeni.....xcds: Köszönöm!
-
tgbzhnujm555
tag
HP630-as a gép, néha játszok is rajta de max hellgate london
az i7es egy Acer Aspire 5755G-ből lett kiszedve
bár félek kicserélni, mert az acerben sokkal nagyobb a hűtő (itt van nálam a gép összetörve) de lehet hogy az Geforce GT 540M miatt, mert a HP-ban nincs dedikált VGA... nagyon sajnálom ezt a gépet :/ 8GB rammal nagyot szakítottszász szónak is egy a vége, ha a VGA miatt kellett bele a nagyobb hűtés, és a proci nem melegszik jobban, vagy csak kicsit mint az i3-2310M, akkor az a 10Watt+ marad a kérdés, hogy gond-e
-
törölt tag
Elsősorban a cod4 az amivel még néha néha, ha kis időm engedi elszórakoznék. Ami tényleg azt jelenti hogy heti-két heti 2-3 órát maximum. Az tényleg nem mai játék,gondoltam hátha megbirkózik az i3 vele. Csak a melegedés az ami zavaró,nem tudom mennyire fogja bírni.
Köszönöm a válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged