Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sokimm
üzenetére
Nekünk az asztali Lenovokkal volt bajunk, és hát annyi hogy a RAM is elvileg szabvány, szóval ha DDR3 akkor vagy mennie kéne vele, vagy le kéne írva lennie valahol, hogy milyen specifikációjú rammal megy.
Ennyire nem voltam hasra esve az asztali Dell/Lenovo/HP gépektől, persze tetszettek, de az is PC

HA meg szabvány, akkor az is teljesen természetes, hogy az egyik munkahelyemen az Intel 865 lapjaiba a 4 foglaltba négyféle ramot, két-három méretűt beletoltam, és általában ment
(Muszáj volt életben tartani a P4-eket, nem volt más, azt raktuk bele, ami volt
) -
válasz
Sokimm
üzenetére
Szóvá tehetted volna, amúgy nekem sem volt velük bajom, de ha valami inkompatibilis, akkor az
Lenovok pl. asztaliban is válogatósak.@Tim82 : Köszi

"ebből pl. volt egy pár, ami ment és volt egy, ami nem (más gépben meg hibátlan volt memtest86+ szerint)."
SD-s Compaq gépekben volt olyan, hogy más lapokban hibásnak bizonyult ramokkal szépen mentek
Nagy volt az öröm .) -
-
-
válasz
Sokimm
üzenetére
Azt nem tudom, miért nem tudtál telepíteni az új ramokkal, de a feszültségek miatt ne aggódj, a rendszer a ram spd chipjéből kiolvassa/kiolvasta, h az adott ram 1.35V-ot kér csak, és ennyit is fog neki adni.
Ezért tudnak ezek a memóriamodulok menni ezekben a gépekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx