- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sokimm #11027 üzenetére
Nekünk az asztali Lenovokkal volt bajunk, és hát annyi hogy a RAM is elvileg szabvány, szóval ha DDR3 akkor vagy mennie kéne vele, vagy le kéne írva lennie valahol, hogy milyen specifikációjú rammal megy.
Ennyire nem voltam hasra esve az asztali Dell/Lenovo/HP gépektől, persze tetszettek, de az is PC
HA meg szabvány, akkor az is teljesen természetes, hogy az egyik munkahelyemen az Intel 865 lapjaiba a 4 foglaltba négyféle ramot, két-három méretűt beletoltam, és általában ment
(Muszáj volt életben tartani a P4-eket, nem volt más, azt raktuk bele, ami volt
)
-
válasz
Sokimm #11024 üzenetére
Szóvá tehetted volna, amúgy nekem sem volt velük bajom, de ha valami inkompatibilis, akkor az
Lenovok pl. asztaliban is válogatósak.
@Tim82 : Köszi
"ebből pl. volt egy pár, ami ment és volt egy, ami nem (más gépben meg hibátlan volt memtest86+ szerint)."
SD-s Compaq gépekben volt olyan, hogy más lapokban hibásnak bizonyult ramokkal szépen mentekNagy volt az öröm .)
-
-
-
válasz
Sokimm #10873 üzenetére
Azt nem tudom, miért nem tudtál telepíteni az új ramokkal, de a feszültségek miatt ne aggódj, a rendszer a ram spd chipjéből kiolvassa/kiolvasta, h az adott ram 1.35V-ot kér csak, és ennyit is fog neki adni.
Ezért tudnak ezek a memóriamodulok menni ezekben a gépekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- További aktív témák...
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Keresünk dokkolókat
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest