Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik az a bejegyzés?
Gyakran elmennek nagyobb processzorokkal természetesen, a chipset lekezeli, de az FSB csak 533 lesz.
CPU-Z-vel érdemes processzor csere után ellenőrizni, h az FSB 667-e, vagy csak 533-on hajtja a processzort.Fórumbejegyzésekben én is ilyeneket szoktam ellenőrizni, sajnos a legtöbb helyre csak azt írják, h megy benne a nagyobb processzor is. De hogy mekkora sebességgel, azt meg se nézik.
Már nem emlékszem arra a régi hsz-ra, de gyanítom, akkoriban Googleztam egy sort, és valószínűleg csak olyan válaszokat találtam, h az FSB 533-nál nem lesz nagyobb, így értelmetlen beletenni magasabb FSB-s processzorokat, mivel a szorzóval együtt a végén még az eredetileg 533-as FSB-s processzorokénál is alacsonyabb órajelet lehet csak kihozni belőlük. (ugye a buszsebesség bizonyos szorzata az órajel, de ha 166 helyett csak 133, akkor kisebb lesz a végén az órajel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx