- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9290 üzenetére
Akkor barkácsra fel.
De inkább valami modding topicot kéne keresned, ahol tudnának tanácsot adni. Mert ez nem éppen alkatrész csere.
A tápellátást pedig arra értettem, hogy afelől vannak kétségeim, hogy a monitort nem birná el, még ha a csatlakozó megfelelne. Mert egy 10 és 15collos monitor energiafelvétele nem ugyan az, nem tudom egy netbook mennyire van ellátva szuflával, bár azt lehet akkor meg tudod oldani mint írtad. -
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9286 üzenetére
És miként csatlakoztatnád a monitort? Mert szerintem monitor kábelét sem tudod csatlakoztatni az alaplaphoz. A tápellátás sem u.olyan. de ebben nem vagyok biztos.
-
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9283 üzenetére
Azt már inkább nevezzük művészetnek.
De nem csak fizikai korlátja van a dolognak. Hűtés is pl, már ott is elbukna ha egy Celeronhoz tervezett notiba i7et raksz -
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9280 üzenetére
A Notebookokban nem tudsz csak úgy alaplapot cserélni... Ez nem PC, ez Noti. Örülj ha hozzá valíló alaplapot találsz
Szinte minden notinak más a lapja. Fizikálisan is.'
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest