- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tav-Csoves #14928 üzenetére
Szerintem ötlete sincs senkinek se, azért nem kaptál választ. :/
Érthetetlen, h egy sima portörléstől meghaljon a gép. -
válasz
Tav-Csoves #14928 üzenetére
Szia. Szerintem beázott a bill csatija. Szedd szét húz ki hagyd száradni a csatit, töröld át a szalagkábelt száraz papírtörlővel, majd ha úgy látod, hogy a csatinál is szárazz, picit fujkáld is meg, akkor rakd össze, ha megy akkor szerencséd volt.
Rendszervisszaállítás kr volt, ez hardveres gond nm szoftveres -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #14918 üzenetére
Sziasztok! Erre tudtok esetleg valamit javasolni? Köszönöm szépen!
-
válasz
Tav-Csoves #14597 üzenetére
Bocsi. tobias40-nek ment.
-
válasz
Tav-Csoves #14594 üzenetére
És fent vannskbaz usb 3 driverek is?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #14574 üzenetére
saját magamnak megválaszolom:
Az Asus k50IJ laptop Slim DVD meghajtója helyére berakott HDD tálca külső részét megvágva, abba berakva egy Sata Data apa-anya extender hosszabbító kábel apa részét beleszúrva a keretbe, és a másik végét egy 3.5"-os HDD-be bedugva, külön áramforrásból - powersupply/dc adapter - biztosítva a 12V 2A-t: müködőképes, sőt a gép felismer a 4TB HDD-t! -
tserrof77
őstag
válasz
Tav-Csoves #14570 üzenetére
Létezik mini sata / sata átalakító, de ezzel még a 3,5" hdd nem biztos, hogy menni fog rajta, ugyanis az eszik 12V-ot is, így nem biztos hogy azzal látni fogja a K50 alaplapja.
-
válasz
Tav-Csoves #14570 üzenetére
Akor miért 2.5" hdd képet tettél fel?
Szerintem olyan kütyü nem létezik, max usb port többszöröző, azt meg ki kell próbálni, hogy egyszerre hány 3.5" HDD bír el.Szerintem nem lesz USB 3.0, ha egyszerre van rajta, de szerintem ez már nem is lényeg.
Igazából szerintem nem lehet ráműteni a lapra, vagy egy nagyon ügyes műszerész lehet meg tudja csinálni
Más ötletem nincs -
válasz
Tav-Csoves #14567 üzenetére
Szia. Egy hdd a már említett módon optibay-be a többi 2,5" HDD pedig usb to sata kábellel kb 1000-1500 alin.
-
tserrof77
őstag
válasz
Tav-Csoves #14567 üzenetére
A legegyszerűbb egy 12,7mm-es optibay keret bele, akkor nem fog lötyögni a hdd sem. 2000Ft környékén az aprón is találsz. Lényeg, hogy neked a régebbi, vastag, 12,7mm-es kell.
-
Tim82
félisten
válasz
Tav-Csoves #12702 üzenetére
Mennie kell abban a notiban T8100, T8300, T9300, T9500 CPU-knak is. A T9300, T9500 azért szerintem már ár/érték arányban nem éri meg.
Én egy ugyanilyen GL40-es chipset-es Fujitsu-Siemens Amilo Li3710 notiban a benne lévő Celeron T3000-et Core 2 Duo T8300-ra cseréltem, a 2*1 GB DDR2 modult 2*2 GB-ra (kezelne 2*4 GB-ot is, csak az noti DDR2-ből már-már többe kerülne, mint maga a noti), illetve kapott egy 120 GB-os SSD-t.
Win 10-zel tökéletesen működik (a notin eredetileg Vista volt, de vettem hozzá Win 7 licenszet még akkor, amikor még hivatalosan is mindenki számára adott volt a frissítési lehetőség). Gyors, nincsenek hardveres gondok, mindent kezel (wifi, LAN, audio, webkamera stb.).
Szerintem is az SSD jelentené a legérezhetőbb fejlesztést, a procicsere talán a legkisebbet, legkevésbé érezhetőt.
-
válasz
Tav-Csoves #12699 üzenetére
Ezen sajnos nincs mit tuningolni persze nem tudom most milyen proci van benne de ha celeron akkor érdemes
lenne belerakni Intel® Core™2 Duo Processor T6500/T6400 : 2.1 GHz - 2.0 GHz, FSB 800Hz,.Az SSD meghajtó mindenképpen jó ötlet mert a bootolási és a programbetöltés sebessége nagyságrendekkel jobb lesz. -
pjen
félisten
válasz
Tav-Csoves #12699 üzenetére
Nem tudom mire használjátok a lapost,de először tegyél bele a rendszernek egy SSD meghajtót,lehet egyből elég gyors lesz.
-
MurdR
veterán
válasz
Tav-Csoves #9794 üzenetére
Akkor inkább wd red vagy black. Vagy mondjuk a legjobb megoldás az SSD lenne.
-
MurdR
veterán
válasz
Tav-Csoves #9792 üzenetére
Mire szeretnéd használni? Rendszert akarsz rá, vagy adattárolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hardcore café
- Medence topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged