- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni
tag
válasz
xcbiker #1936 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
Úgy érzem T2450 megfelelő lenne nekem. Neten néztem, de sehol nem találtam megvételre, max ilyet talaltam hogy X osszegert beleteszik cerka helyett. Van ötletetek ?
és mennyi az az ár amit most érdemes kiadni érte?
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
xcbiker #1907 üzenetére
Oké akkor pontosan kérdezek...ez belemenne?
És ha igen akkor, lenne e értelme azaz nagy változást észlelnék ha a mostani 1,73 GHZ-s DC -t cserélném erre a C2D-re?
És még azt akartam, hogy nem tudtok e e jó üzletet ahol jó áron lehet hozzájutni laptop cuccokhoz...?
Meg még 1 kérdés.. ha erre a C2D-re cserélnék akkor kell e vmi uj hűtés, vagy mi van ilyenkor?
Bocsi hogy ennyi hülyeséget kérdezek, de soha nem cseréltem még laptopba semmit... :S
-
Bári
tag
válasz
xcbiker #1759 üzenetére
A fontos kérdés mostmár az (mivel annyira azért nem akarnám szétszedni a notit) hogy van két lehetőségem, melyiket válasszam:
a) Veszek 1 db 1 GB-os RAM-ot ami viszont lehet nem lesz elég, így kapok a végén 1536MB-ot.
b) Veszek 1 db 2 GB-os RAM-ot, amit viszont a gépkönyv nem ír, hogy támogatna. Ez vajon a "Tényleg így van ne tedd", vagy a "Gyártás idején ilyen modul még nem volt elterjedet és ezért nem írtuk bele" kategórába tartozik?Azért megkérdezném: hogy kell tovább szétszedni a dolgot, úgy hogy a billentyűzet alatti RAM-hoz is hozzáférjek?
Előre is kösz a választ!
Mod: elgépelések
-
dsi
csendes tag
válasz
xcbiker #1709 üzenetére
jó kérdés... múlt hét pénteken vettem a laptopot, első dolgom volt beletenni az új memóriamodult
(azt nem ott vettem, ahol a gépet - ár miatt)... akkor már kissé instabil volt..
most, hogy kivettem belőle, engedte az xp-t újratelepíteni, semmi instabilitást nem tapasztalok a géppel - sztem memória lesz a hibás akkor...
milyen memóriát érdemes akkor beletenni ehelyett? vagy jó szerinted a kingmax is, csak ez a darab rossz?
-
dsi
csendes tag
válasz
xcbiker #1705 üzenetére
az új memóriát pont nem teszteltem le külön, a másik slot a billentyűzet alatt van, ahhoz jobban szét kell szedni a gépet...
érdemes azt is megpróbálni akkor? vagy tényleg lehet, hogy ez az xp nem támogatottságából fakadna?
megcsinálom úgy is akkor, aztán megosztom az erednényt..
köszi!
-
outsiders
aktív tag
válasz
xcbiker #1654 üzenetére
Hát igen valahol olvastam, hogy mintha ugyanaz a bill lenne rajta mint a hp 530ason de ez nem fix abbol meg szaladgál jopár az országban. Tényleg nagyon megköszönném ha tudna vki segíteni mert igy nehézkes a gépelés és nem is akarom megszokni így
Kérdezz utánna légyszi vagy akár elég ha megadod a megrendelőd számát v mailjét és majd kunyizok utánna.
Köszi előre is a segítségedet -
AmiTecH
csendes tag
válasz
xcbiker #1437 üzenetére
Feltettem a HDSentinelt,szerinte minden ok.A "müködési idő" azt jelzi ki hogy a vincsi egész élete során mennyit futott?Ha igen és még nem cseréltek merevlemezt a gépben akkor arra is lehet következtetni,hogy mennyit használták
elméletileg 115 nap 14 óra az nem is lenne olyan rossz egy ilyen korú gépnél...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
xcbiker #1435 üzenetére
Okés. Azt mondja a tulaj, hogy volt szervízben is, alaplap hibát állapítottak meg, és hogy gazdaságtalan a javítása. Mióta visszajött szervízből többször beindult, be is bootol megy rendesen, de egy idő múlva leáll, és megint se kép, se hang
Tolmácsolom hogy lenne olyan aki ránéz, ha cserélni kell van hozzá alkatrészed is? Vagy be tudod szerezni?
Köszi
-
zoleek
tag
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
Id:ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
Nekem nemrég csinálta meg xc-biker a notimat. Csak ajánlani tudom, rendkívül megbízható és korrekt srác.
Szerintem fordulj hozzá bizalommal. Eddigi tapasztalataim alapján a bolti javítási költségek töredékéért csinálja meg teljes precízséggel és hozzáértéssel. -
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1340 üzenetére
Szia. M370es prockó van benne 1,5Ghz 400fsb/1Mb L2.
Memória már fullon van, tettem bele 2x1Gb Kingstont. Nemrég vettem bele a 2Gb memcsit, és egy 120as winyót.
Akár azért a 2-300Mhz ért is hajlandó lennék fizetni.
Szerintem 'nagyon' jól teker ez a cerka proci. És nem épp mellékesen a notit lecserélni nem tudom.
Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál??? CeleonPiszit pöszén szójna így
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1337 üzenetére
Szia.
A tipped jó volt. Intel Alviso-G 910GML a pontos megfogalmazása.
Már 'csak' az lenne a kérdés, hogy ki mennyiért hozna bele és mekkora prockót. Na és persze, hogy mennyiért rakná bele? Mert ugye a helyzet nem egyszerű... Külön a prockó felett nincsen eltávolítható fedél...Komplett a notit szét kell csapni hozzá.
-
jasohn
tag
válasz
xcbiker #1244 üzenetére
Nem is úgy vettem,hogy majd fejlesztgetem,mint az otthoni asztalimat,csak hát kijött a HoMM5 új kiegészítője
és ez a szar meg nem nagyon akarja elvinni
Ramot mindenképpen vennem kell bele mert Vista nem nagyon hajlandó akadásmentesen menni a gépen és ugyebár eredetim van és nem akarom egy XPre lecserélni mert már megszoktam.Tehát akkor minden reményem elszállt hogy vegyek bele videokarit?Az ár nem igazán fontos.
Sztetek érdemes lenne XPre váltanom?
Köszi szépen az eddigi válaszokat isja amúgy most látom ha kell van egy 40gigás Maxtorom szar.kell?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
xcbiker #1217 üzenetére
Tehát 2x1GB-t nem használnak ki ezek az alkalmazások, nincs érezhető sebességjavulás 2x512höz képest?
Akkuidő nem lényeges, esetek 90%-ában 220-ról megy a notiAkkor már csak egy kérdés: kb. mennyit lehet elkérni a 2x256MB nanya ram-ért, és hol, milyen memót éri meg venni helyettük?
Esetleg tudtok olyan helyet, ahol beszámolják a memót?polip: Köszi, de ágyban, párnák közt...
van használva a gép
-
mycso
veterán
Szia, adott egy noti Clevo M37EW, a következő tulajdonságokkal:
Intel Pentium M 1,5Ghz
ATI Mobility Radeon 9700 128Mb
Hangkártya: Intel AC 97
Kingston 1GRAM
Samsung 40GHDD
3x USB
S-VIDEO, és Monitor kimenet
MMC SD MC
Firewire
Mic
Sztereo hangszóró
Soros Port
10/100 Lan
DVD-ROM CD +/- RW
Infra
(asszem ennyi)
Betört kijelzővel, de hibátlanul működik a noti.
Ehez tft-t tudnál szerezni, ha igen akkor mi pénz lenne szereléssel együtt???
Illetve mit mondanál erre a notira, jelenlegi állapotában mennyit érhet?
Ja és hogy egyáltalán érdemes-e így foglalkoznom ezzel? -
-
-
dybu
tag
Erről: [link]
csak az 512-es, 533as apacer memót kiszedtem és 2x512, 667es kingmax rammal helyettesítettem, illetve belebiggyesztettem még 1 wlan-t is
vinycsi sebességével meg vagyok elégedve, egyedül a cpu ami gyorsabb lehetne, de ha belemegy a c2d akkor már zsiros lesz az egész
ja igen: a home basic vistát pedig a saját business vistámmal helyettesítettem
annyit észrevettem még hogy ha a daemon tools-ot felrakom elindítom, 50% körül terheli a cpu-t amig a gépen van, ezt pedig ezzel a '' vicsorgó báránnyal'' a virtual clone drive-val pótoltam, és még jobban is tetszik
[Szerkesztve] -
Des1gnR
őstag
Igen aki komolyan szeretne játszani az vagy vegyen egy asztali gépet vagy nyúljon be mélyen a zsebébe. 100e Ft ért örüljön neki ha van a lapiba egy 32MB os VGA egy 40 gigás vinyó és billentyű hogy tudjon vele gépelni a kis irodájába....
mod.: látom pl neked is van hova nyúlni
1.AOpen i975Xa-YDG; Core2 Duo T7200 2GHz@2,5GHz; 2x1gb DDR2 667; Gigabyte X1300Pro
2.HP-Compaq NC6400: Core2 Duo T7200 2Ghz CPU; 2x1gb 667MHZ DDR2 Ram; Seagate 100GB SATA HDD; DVD-RW; ATI RX1300.
persze ne vedd sértésnek jó az ha megy a bolt.......
[Szerkesztve] -
bobace
addikt
Hát hogy biztos működő e azt csak a jó Isten tudja...Nagyon remélem, hogy igen. Tesztelésre van nálam. Tehát ha jó lenne akkor menni kéne egyből neki?
A zár oksa, a noti az adatlapomon megtekinthető. MSI M520 amugy, kapható volt Centrinos és Celeron-m-es változat is, tehát elvileg ez sem lehetne akadály.
Ja és hogy lehet bios-t frissiteni notin? Hátha az kéne. Mert floppy-m nem nagyon van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged