- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
Darth_Revan #1544 üzenetére
Tudom, csak nem jól fogalmaztam.
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
peregrine77 #1417 üzenetére
Ajjajj, ez gáz, na többek közt ezért is nem kell nekem még pista...áhh, nagy gáz...
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
HUNTER-mobil #1371 üzenetére
Ez nem az én gépem, a netről van.
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
Savageboy #1198 üzenetére
Szervíz nélkül is kb 100000 mire ideér, de nagyon nehéz beszerezni, főleg egy csúcskategóriásat.
Kérdésnek és kijelentésnek is hülyeség, egy dx10-es kártya hiába tudja a dx10-et futtatni, ha olyan lassú, hogy le kell hozzá venni a részletességet. Ha dx10, akkor egy jó ütős kártya kell, amihez lottót kell nyerni, vagy egyszerűen csak hülyének kell lenni.
Egyelőre ha dx10-ben akar az ember játszani, vegyen egy jó kártyát az asztaliba, bár sztem a mai játékok bőven jók dx9.0c-ben is. -
HUNTER-mobil
tag
válasz
Savageboy #1193 üzenetére
Hol akarsz te itt ár/teljesítmény arányról beszélni? Egy ilyen kártya, ha egyáltalán lehetséges a beszerzése, többe kerül, mint az említett komplett noti..
Csak példaképp, egy ati mobil x1800 MXM kártya, ami nem gyenge kategória, mire kézhez kapod, 115000+áfa+szállítási ktsg. Akkor el lehet képzelni egy 7950gtx árát.
-
HUNTER-mobil
tag
Általában a minipci foglalatot szokták jelezni, amibe vga kártya nem megy bele, csak lan, wlan és stb. Ha integrált csipset-es a géped, akkor nem sok esély van a vga foglalatra, amit egyébként MXM foglalatnak hívnak. Általában ha van benne MXM, abban kártya is van, ÁLTALÁBAN.
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
LALA_kiraly #1055 üzenetére
Nem teljesen igy van, a teljesitményfelvételt megnézi, és ha nem sokkal több mint az eredeti, akkor no problem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged