- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleek
tag
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
Id:ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
Nekem nemrég csinálta meg xc-biker a notimat. Csak ajánlani tudom, rendkívül megbízható és korrekt srác.
Szerintem fordulj hozzá bizalommal. Eddigi tapasztalataim alapján a bolti javítási költségek töredékéért csinálja meg teljes precízséggel és hozzáértéssel. -
zoleek
tag
válasz
peregrine77 #1417 üzenetére
Sajnállak, de tényleg! Szemét egy dolog...
Viszont a "Gondolkodtam h USB floppyrol v pendrive ról lehetne esetleg frissiteni " szerintem nem fog menni. Mivel ha jól sejtem nemhogy nem bootol a gép, de el sem indul ilyenkor. -
zoleek
tag
Szia.
Ha egy "középszerű" gép teljesítménye is megfelel akkor én olcsón eladhatom neked a procimat miután xc-biker belevarázsolta a másikat... Monumentális 1,5Ghz Dothan magos cerka. 400as Fsb, 1Mb cache.
Netre, irodai alkalmazásokra és kisebb játékokra full hibátlan. Na és persze nem utolsó sorban nem egy izzó vaskályha ami ontja magából a hőt. -
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1340 üzenetére
Szia. M370es prockó van benne 1,5Ghz 400fsb/1Mb L2.
Memória már fullon van, tettem bele 2x1Gb Kingstont. Nemrég vettem bele a 2Gb memcsit, és egy 120as winyót.
Akár azért a 2-300Mhz ért is hajlandó lennék fizetni.
Szerintem 'nagyon' jól teker ez a cerka proci. És nem épp mellékesen a notit lecserélni nem tudom.
Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál??? CeleonPiszit pöszén szójna így
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1337 üzenetére
Szia.
A tipped jó volt. Intel Alviso-G 910GML a pontos megfogalmazása.
Már 'csak' az lenne a kérdés, hogy ki mennyiért hozna bele és mekkora prockót. Na és persze, hogy mennyiért rakná bele? Mert ugye a helyzet nem egyszerű... Külön a prockó felett nincsen eltávolítható fedél...Komplett a notit szét kell csapni hozzá.
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Acer TravelMate 2413LMi notival kapcsolatban érdeklődnék. Nem tudja esetleg valaki, hogy procit lehet-e benne cserélni? Illetve milyen foglalatú az ami benne van? (már 'csak' az a gyári) És ha lehetséges a csere akkor ezt ki tudná nekem nem épp barbár módszerekkel elvégezni? (persze nem ingyen kérem)
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Zoleek
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest