- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleek
tag
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
Id:ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
Nekem nemrég csinálta meg xc-biker a notimat. Csak ajánlani tudom, rendkívül megbízható és korrekt srác.
Szerintem fordulj hozzá bizalommal. Eddigi tapasztalataim alapján a bolti javítási költségek töredékéért csinálja meg teljes precízséggel és hozzáértéssel. -
zoleek
tag
válasz
peregrine77 #1417 üzenetére
Sajnállak, de tényleg! Szemét egy dolog...
Viszont a "Gondolkodtam h USB floppyrol v pendrive ról lehetne esetleg frissiteni " szerintem nem fog menni. Mivel ha jól sejtem nemhogy nem bootol a gép, de el sem indul ilyenkor. -
zoleek
tag
Szia.
Ha egy "középszerű" gép teljesítménye is megfelel akkor én olcsón eladhatom neked a procimat miután xc-biker belevarázsolta a másikat... Monumentális 1,5Ghz Dothan magos cerka. 400as Fsb, 1Mb cache.
Netre, irodai alkalmazásokra és kisebb játékokra full hibátlan. Na és persze nem utolsó sorban nem egy izzó vaskályha ami ontja magából a hőt. -
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1340 üzenetére
Szia. M370es prockó van benne 1,5Ghz 400fsb/1Mb L2.
Memória már fullon van, tettem bele 2x1Gb Kingstont. Nemrég vettem bele a 2Gb memcsit, és egy 120as winyót.
Akár azért a 2-300Mhz ért is hajlandó lennék fizetni.
Szerintem 'nagyon' jól teker ez a cerka proci. És nem épp mellékesen a notit lecserélni nem tudom.
Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál??? CeleonPiszit pöszén szójna így
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1337 üzenetére
Szia.
A tipped jó volt. Intel Alviso-G 910GML a pontos megfogalmazása.
Már 'csak' az lenne a kérdés, hogy ki mennyiért hozna bele és mekkora prockót. Na és persze, hogy mennyiért rakná bele? Mert ugye a helyzet nem egyszerű... Külön a prockó felett nincsen eltávolítható fedél...Komplett a notit szét kell csapni hozzá.
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Acer TravelMate 2413LMi notival kapcsolatban érdeklődnék. Nem tudja esetleg valaki, hogy procit lehet-e benne cserélni? Illetve milyen foglalatú az ami benne van? (már 'csak' az a gyári) És ha lehetséges a csere akkor ezt ki tudná nekem nem épp barbár módszerekkel elvégezni? (persze nem ingyen kérem)
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Zoleek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest