- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest