- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Kicker
őstag
hát én már másik topikban írtam, de leírom mégegyszer/ismétlés a tudás atyja
/ HOGY
a 2005-ös pentium M-es asusomba először garis ügy miatt 1600-os cpu helyett 1700-es került bele, vettem 2*1gb ramot, gyorsulás 1-5% között volt, tehát pénzkidobásként értékelhető... na de mikor a 4200-s vinyo helyett bekerült a 7200-es, na az gyorsulás volt!!! most pedig imádom!!!!
most 34 celsius fokos a vinyo, everest szerint, igaz most hűvös van, de szerintem nyáron se megy 40 fölé /igaz nem tudom mennyi a kritikus érték
/ amúgy ez egy hitachi travelstar 7k100-as.
most volt kezeim között egy mai BENQ, 5400 sata vinyoval, ugye újabb rendszer, 512 rammal, celeron procival, és simán olyan gyors/sőt gyorsabb/ az én 2.5 éves gépem, igaz drága is volt költöttem is rá, de pl a kijelzője M6-os asus-nak szintén jobb, a gombok minősége is...
-
Rover623
félisten
De.
Van egy csomó bótba...irány a net, a gugli...
Még az is lehet hogy itt a PH!-n is kínálnak...irány az apróhirdetés rovat...ha mégsem, arra jó lesz hogy te adj fel egyet...
Elrebegtük párszor: ez egy szakmai topic, nem pedig adok-veszek rovat...P.S.:
Ja...fenti okokból ide se menj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest