- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
elég basic kérdésem volna, de notebook memóriákban nem vagyok otthon. lett egy dell n5010-es gépem (i350M), amiben mindössze 2GB memória volt. egy másik notiból átraktam az abban ketyegő Hynix 4GB 2Rx8 PC3 10600-as darabot, ezzel most frankón elvan, de ez csak átmeneti megoldás, szeretnék venni bele memóriát. namost csak az bizonytalanít el, hogy vajon az 1600-as ramok is elketyegnek benne mind a dekstop társainál, max visszafogja a rendszer, vagy itt ha 1333 mhz akkor az annyi és nincs mese?
-
Agostino
addikt
válasz
Daemon09 #2041 üzenetére
Üdv.
Igaz is, futok majd egy kört, csak nem tudom ez mennyire egyedi alkatrész, már azon is gondolkoztam, hogy valami esztergályossal vagy nem is tudom gyártatok custom lapokat. : )))
Ez a kis egyedi név meg annyit tesz, ha egyszer arckép kell, fordulj hozzám bizalommal. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Remélem beleférek a topicba. Van nekem egy Compaq Evo n1020v notebookom. Második tulaj vagyok, selejtezett darab, de flottul megy, nem is ez a gond. A bibi az, hogy egyszer közel tették egy asztali lámpához, ezért a monitor tetején megolvadt a műanyag fedlap. Ez ugye két részből áll, a külső és a belső műanyag keretből. Na, ezeket kellene cserélni, mert iszonyatosan zavaró esztétikai hiba. Nekem ez megér akár 10-20k-t is, amúgy is fel akarom újítani itt-ott, némi ram sem ártana bele. Van szerintetek, vagy tudtok Magyarországon olyan bontóról, ahol érdemes lenne próbálkozni? Körbenéztem külföldi oldalakon, találtam is külső részt, de belső keretet nem, amellett ott lenne még a szállítási díj miegymás, szóval szeretnék itthon, esetleg Ausztiában vagy Németországon próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged