Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én.
Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is. -
szatocs
őstag
Ha 667 - es memót teszek a notiba, és 533 - ig tudja kezelni, akkor fog rendesen működni, mint az asztaliknál, amikor pl 400 - ast teszek bele, de csak 333 - on kezeli? Időzítések ilyenkor milyenek? Azért kérdem, mert ugyanannyiba kerül az 1 gigás 533 - as és a 667- es is. És ki tudja, ohgy mikor fogom eladni, és akkor tuti, hogy többen keresnek majd 667 - est. Vagy az 533 - ast vegyem?
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a notimban cserélhetnék-e procit, mondjuk bele tehetnék-e egy ilyet:
[link]
A processzorom jelenleg egy M760 - as 2 GHz - es dothan és 915PM Express chipset - je van. Nem tudom, hogy hanyas foglalatú a dothan, vagy ha ugyanannyi tűs, akkor ugyanolyan-e az elrendezése, és ha igen, akkor tudja - e egyáltalán a chipset kezelni a procit.
Notim (ha valakinek nem derül ki az adatlapomból
) : Toshiba Tecra A4-230
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.
Pyttawrx