- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én.Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.
-
szatocs
őstag
Ha 667 - es memót teszek a notiba, és 533 - ig tudja kezelni, akkor fog rendesen működni, mint az asztaliknál, amikor pl 400 - ast teszek bele, de csak 333 - on kezeli? Időzítések ilyenkor milyenek? Azért kérdem, mert ugyanannyiba kerül az 1 gigás 533 - as és a 667- es is. És ki tudja, ohgy mikor fogom eladni, és akkor tuti, hogy többen keresnek majd 667 - est. Vagy az 533 - ast vegyem?
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a notimban cserélhetnék-e procit, mondjuk bele tehetnék-e egy ilyet:
[link]
A processzorom jelenleg egy M760 - as 2 GHz - es dothan és 915PM Express chipset - je van. Nem tudom, hogy hanyas foglalatú a dothan, vagy ha ugyanannyi tűs, akkor ugyanolyan-e az elrendezése, és ha igen, akkor tudja - e egyáltalán a chipset kezelni a procit.
Notim (ha valakinek nem derül ki az adatlapomból) : Toshiba Tecra A4-230
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Amazon
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- További aktív témák...
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest