- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8751 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, ezért is nem válaszoltam rá.
Esetleg a másik notebookos topicban.Processzorokban otthon vagyok, de hogy melyikek lehetnek a legnépszerűbb félmagas minipci-e wifi+BT kombók.. hát.. néha kérdeznek csak wi-fi modult itt a topicban, nem ismerem őket annyira, ritkán cseréli az ember a benne levőt.
Annyit tudok, h pl. a 300-as N-esekhez 3 antenna van, ha a gép eredetileg csak 150-es N-essel szerelt volt, akkor többnyire nem is érdemes 300-ast belerakni, mivel ugye a 3. szál antenna az nincs befűzve a gépbe.
De ugye jelen esetben nem erre irányult a kérdésed.Nem tudom, talán valami népszerűségi listát kellene keresni, h mittudomén, ebayen melyikből adnak el sokat. Igazából azt se tudom, melyik topicban tudnak erre választ adni.
Esetleg a Gigabyte alaplapok topicjában?
Vagy valamelyik másik alaplapos topicban, mini ITX topicban?
Vagy magának a Gigabytenak a supportnak, ha írsz.
Egyrészt ugye logikus lenne, ha az összes minimpci-e wifi modult kezelné, másrészt érdekes, h miért azt az egy típust írják csak, mint támogatott modul.
Például az miért lenne szempont, h félmagas, vagy nem, hiszen egy nagy gépházban lesz az egész.Esetleg keress konkrét típusokat olcsón, és keress rá mit dob ki Google, h mennyire megbízható.
-
-
törölt tag
-
-
válasz
Mercutio_ #939 üzenetére
Egy 7200 vinyó esetkeg gyorsítana rajta, de jobban is melegedne! Procicsere chipset-függő, de még ha bele is mennek a kétmagosok, akkor sem éri meg, mert amennyibe kerül, annyival nem lesz gyorsabb a gép! Ráadásul ezek - tudomásom szerint - garivesztéssel járnak (a memóriabővítés nem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest