- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Inkább tedd be a pénzed a bankba és fél év múlva ha eladod a jelenlegi notid, azzal együtt simán lesz egy T5500-as géped
Egyébként meg nem érezhető teljesítménybeli különbség, hacsak nem stopperel a kezedben nyitod meg a programokat és minden tizedmásodperc számít
Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten.
-
ABE
őstag
A proci hőmérsékletének függvényében állítja a ventilátor sebességét a gép, ezeket az adatokat tényleg egy érzékelőtől kapja. A hűtés szabályozására szolgáló paraméterek (mikor, meddig, milyen sebességgel pörögjön a ventilátor) a BIOS-ban vannak eltárolva, belenyúlni a beállításokba pl. a Notebook Hardware Control nevű programmal lehet, de nem minden gépen. Gyanítom, hogy olcsóbb FuSi gépeknél nem nagyon van meg ez a lehetőség, de egy próbát megérhet (guglizz rá). Állandó maximumra tenni a sebességet szerintem felesleges, mert hangosabb lesz a gép, hamarabb megadja magát a hűtő, és teljesen úgysem tudja lehűteni a procit.
-
Süni
tag
közbe még jobban utánanéztem, és találtam egy processzort
Intel Pentium IV Mobile 1900MHz
Intel Pentium IV Mobile processzor 1.9/512/400
1900MHz
512kB cache
400MHz FSB
Socket 478
478 PINMegneztem a cerkát is és elvileg az is 400 FSB-s. Nekem simán megérne 8 ezret, ha ki lehetne cserélni.
de azért megvárom a szakértői válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest