Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita
üzenetére
privi ment
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita
üzenetére
Hi!
ugyanez a konfigom volt, ma estem át a proci bővítésen.
jelenleg egy Turion x2 tl-56-os ketyeg a sempron 3500+ helyett. A két proci teljesítményét össze sem lehet hasonlítani. A hűtéstől én is féltem, de a hozzá értőktől azt a választ kaptam, hogy no para, a HP ugyanazt a hűtőt használja a típuson belül. Meg állítólag a Turion hőtermelése nem lényegesen nagyobb a Sempronénál... -
slaci
csendes tag
Sziasztok!
van egy HP NX6325-ös 3500+-os Sempronnal szerelt notim és elgondolkodtam a proci cserén. A speckó szerint szerelték ezt a típust tl-60-as procival is. Kérdésem lenne, hogy hol lehet procit vásárolni? eddig nem dobott ki egy oldalt sem a google ahol foglakoznának ezzel. Másik kérdésem, hogy ilyenkor a hűtőbordát is kell cserélni? mert elvileg a nagyobb proci több hőt is termel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jelenleg egy Turion x2 tl-56-os ketyeg a sempron 3500+ helyett. A két proci teljesítményét össze sem lehet hasonlítani. A hűtéstől én is féltem, de a hozzá értőktől azt a választ kaptam, hogy no para, a HP ugyanazt a hűtőt használja a típuson belül. Meg állítólag a Turion hőtermelése nem lényegesen nagyobb a Sempronénál...
Pyttawrx