Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2072 üzenetére
igen itt mindenre választ a kap az ember! Ismét köszi PH!
-
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2060 üzenetére
-
ABE
őstag
válasz
(Darkwood) #2062 üzenetére
Olyan a csavarfej, hogy az oldalához hozzá lehet férni? Mert akkor egy vékony fogóval ki lehetne szedni szerintem.
-
xcbiker
addikt
válasz
(Darkwood) #2060 üzenetére
igen
3Oe garanciaval. -
xcbiker
addikt
válasz
(Darkwood) #2052 üzenetére
a windows boot gyorsabb, meg a lemezműveletek is.
Én egy 32gb-os samsungot használok. (van egy eladó is)
Olvasás/írás: 100MB/s - 80MB/s
Nekem bevállt. Igaz hogy drágább, mint a normál hdd, de legalább gyors és csendes.
Volt hogy gondolkodtam visszaállok sima hdd-re, de mikor kipróbáltam az ssd után,.. hát... inkább maradt a rendszer SSD-n. -
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2057 üzenetére
akkor lehet hogy érdemes váltani
...
-
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2054 üzenetére
mennyi az elméleti sebessége ennek a felállásnak?
-
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2052 üzenetére
70MB/s-et írkálnak de hát a fene tudja ... még sose használtam és teszteltem. Hiszem ha látom. a RAID0 neked mennyit produkál?
-
lakisoft
veterán
válasz
(Darkwood) #2050 üzenetére
Szia!
Hát én biztos nem váltanék legalábbis most még nem. De idővel majd kitalálnak SSD-s gyorsítási megoldásokat úgyis és az áruk is zuhanni fog (mert most nagyon kevés embernek elérhető 100-300k és jobb SSDami szerintem viccparádé) akkor érdemes lesz majd lecserélni.
-
brumi1024
veterán
válasz
(Darkwood) #1695 üzenetére
szerintem nagyon jó!xp van rajta és minden tökéletesen fut. játékok is elég jól mennek rajt(pl.:cod4).Akksiról meg már volt olyan hogy 3 órát ment
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #1683 üzenetére
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged