Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Huh, nagyon jó írás, látom te szakember vagy

Nekem volt laptopom de már nincs meg, régi fajta volt, 80 k-ért vettem és 15 k-ért bírtam elpasszolni, igaz anyu nem igazán őrült neki hogy eladtam.........
Nem volt 1 csúcs laptop, aszem Pentium 2-es kategóriába tartozott nem túl nagy hdd-vel
és 1-2 óra múlva dög meleg volt az egész de nem égettem le

Ja és használtan vettem, tudom elég hülye voltam hogy ennyiért és ráadásul régi laptopot ennyiért vettem meg.... nah mind1..... lehet ennyiért kaptam volna 1 jobbat....
Emlékszem, Usb-n nyomtam rajta a netet mert a belső lan vagy micsoda az meghalt benne, de működött

aztán meg hírdettem és 1 olyan emberke jelentkezett akinek ilyen kártyája volt bele dugta a gépbe (most hogy mondjam?) és működött úgy is a net bár azt írta ki rá a készülék hogy nem ismerte fel de működött

Azóta se láttam az ürgét

Mielőtt elvitte volna a készüléket megkért hogy legalább arra a napra adjak garanciát de mondtam neki hogy nem tudok rá vállalni semiféle garanciát mivel nem vagyok szervíz sem bolt

Érdeklődésképpen kérdezném az alábbit:
Most jelenleg melyik notit/ laptopot érdemes választani?
de tényleg csak érdeklődésképp kérdezem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx