- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6315 üzenetére
Na, elvileg írtam az ebayes fórum érintettjének. Köszönöm a közreműködést. Már csak azt remélem, hogy megjön a cucc, nem futunk ki a licit idejéből, és hogy működni is fog a cucc, ha ittvan
Sose rendeltem még így, ezért fázok a dologtól kicsit. Majd meglátom, mit tapasztalok
Másik: igen megfontolt kis gép, de hamar megszerettem. Régebbi, de elég masszív, és ahhoz képest szépen elketyeg a kezem alatt. Mindig a használhatóság alapján ítéltem meg a műszaki dolgokat, és akadt már a kezem között rosszabb gép is. Első normálisabb számítógépem hasonló szintű volt még anno, azzal is évekig kihúztam
Nem erőgép kell, erre, amire kell, tökéletes lesz, főleg ha sikerül az alkatrészcsere, akkor nem bolygatom jó ideig. Videokártyát se hiszem, hogy bántanám, azzal mondták, hogy bios gondok lehetnek pl. Meg talán elég is ez a 128 as a notiba, erre, amire kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest