- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
he7edik. #6514 üzenetére
Nekem procit cseréltek, újrapasztázták azt és a hűtést is, és kipucolták össz egy ezresért. Ha jó helyet találsz nem kerül sokba, de nézz körül. Kértem előtte ajánlatokat, és volt ahol ugyanezért 8-9 ezret mondtak, és még tetszelegtek, hogy milyen kedvesek...
És ebből ahol csinálták is rendes szerviz, és az ajánlatkérős helyek is. Nagy differenciák vannak.Már bocsi, hogy én felelek, csak gondoltam ha már tudok...
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB #6404 üzenetére
Talán-elvileg szervizből egy ismerős által ajánlott kedvező választ adott, valami kb 1000-1500 ért belerakják, újrapasztázzák a hűtést is, és ki is takarítják az egészet. Mikor ez utóbbira rákérdeztem, hogy menyit kóstál külön, azt felelték, hogy ez az alapszolgáltatás része, nem kell érte külön fizetni. Vannak még kellemes meglepetések is.
Egyébként első helyen ahol kérdeztem, nem vállalták, az említetten kívüli két hely meg ilyen 3-6 ezer közti árat mondott. Szép nagy különbség van azért köztük, amit nem tudok mire vélni nagyon, de a lényeg, hogy itt ennyit mondtak, hogy előreláthatólag ennyiben állapodik meg a dolog.(itt 3000 ft egy óra munkadíj, és aszerint akivel beszéltem, max fél óra alatt mindent meg tud oldani). Hát, remélem is
Ismerős van aki ért hozzá, de meghatározatlan ideig elérhetetlen mostanság, úgyhogy ez az út maradt. De köszi a választ
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB #6401 üzenetére
Hát, nem találtam (német cucc, medion md95500), másrészt pl pasztázásról sincs fogalmam sem, miegymás, ez a bajom. No meg hogy laptopot még szétszedve nem is láttam pl
-
Arkennys
addikt
Megjött az m770 es proceszor gond nélkül, csak most mégsincs aki belerakja a gépbe. El van átkozva a dolog... Kecskemét környékén nem tud valaki olyan szervizt, ami nem fél belenyúlni régebbi laptopba, és kicserélni a processzort?
-
Arkennys
addikt
Akkor szerintem azt fogok keresni, inkább ráköltök kicsit többet, mint rettegjek, hogy egyszercsak feladja a küzdelmet, mint teszem ezt a mostaninál... Majd körül is nézek, amint lesz rá keretem, és ha megjön a processzor is, és átcseréljük, onnantól már szerintem nem is fogok rákölteni többet.
A WD-ból remélem találni kb 160-as IDE-set... Azért ha valakinek akad elfekvőben jó állapotú, azt is megköszönném ha szólna
Egyébként pedig köszi a választ. Ha egyszer meglesz az új, remélem, ki is tudom cserélni magam. Asztaliban cserélgettem már, de a laptop egy eléggé más világ.
-
Arkennys
addikt
Még egy jó hír
Na mindegy, valahol majd csak lelek HD sentinelesen vizsgált 100/100 as kondíciósat. Nézelődtem, ugyanekkorát láttam olyan 6-7 ért is néhol. Szerintem olyasmi lesz belőle, mikor lesz egy kis bevételem rá. Köszi a választ mindenesetre
IDE csatlakozó csak azokon van, amiknél gondolom ki is van emelve ez a tulajdonságuk, igaz?
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6331 üzenetére
Hát, a 17 dolláros az licites volt, ezért volt az alacsony ár. Mostanra nem tudom hol tarthat, nem is figyeltem, miután megláttam, hogy licitelgetős.
Végül már úton is van a végleges, ami kijött 8300-ból, mivel a szállítás maga ingyenes. winner_hun korrekt volt messzemenőkig, a maradék pénzt vissza is utalta a tizesből.mervlemez valószínű, hogy cserés lesz majd, nem szórakozgatok a javítgatással. De egyrészt idő, mire összeszedek rá valamennyi pénzt, másrészt meg nem tudom, pontosan milyet is keressek. A mostani típusa SAMSUNG HM160HC (149 GB, IDE), valami hasonló méretűt akarok majd, csak pl 2,5" vagy 3,5" méretű kellene nekem, és egyebek terén még tájékozódnom kell...ha van tippje valakinek innen, örömmel fogadom azt is.
-
Arkennys
addikt
HDD kondíciója néha csak úgy gondol egyet, és minden látható ok nélkül esik a hd sentinel szerint, pl tegnapról mára 4%-ot. Ez mitől lehet, illetve mennyire sürgős a cucc cseréje? plusz valamivel akadályozható a folyama, vagy lassítható? Mert pillanatnyilag nincs rá semmi keret már.
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6326 üzenetére
Annyira nincs mit részletezni
Rákerestem ebayen olyanra ami nem licites, és ide is szállít, és lebeszéltem a közvetítő személlyel. Hétfőn utalok neki, ő van olyan rendes, elintézi nekem, és onnantól elvileg csak várni kell.
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6324 üzenetére
Hát, amit lebeszéltünk azzal, aki innen rendel másoknak ebayen keresztül, az m770-es lett végül, és 10ezerből jön ki elvileg. Ha minden jól megy, hétfőn utalom a pénzt, onnantól idő kérdése. Olcsóbbat, akik szállítanak ide is, nem nagyon találtam. 780-ast is láttam, de nincs kedvem ennyivel többet rákölteni arra a minimális különbségre, amit jelentene. Meg azért annyi keretem sincs hirtelen
VGA-t szerintem nem háborgatom...amennyit a processzor bír, arra elégséges lesz a 128 as kártya is, úgy gondolom.
De azért remélem, hogy működik majd a cucc, és észrevehető lesz némi teljesítmény változás, ha minimálisabb is. Szervizes ismerőssel is beszéltem, egy ezresért elvileg belerakja rendesen, nem kell azon aggódnom, hogy elszúrok valamit
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6315 üzenetére
Na, elvileg írtam az ebayes fórum érintettjének. Köszönöm a közreműködést. Már csak azt remélem, hogy megjön a cucc, nem futunk ki a licit idejéből, és hogy működni is fog a cucc, ha ittvan
Sose rendeltem még így, ezért fázok a dologtól kicsit. Majd meglátom, mit tapasztalok
Másik: igen megfontolt kis gép, de hamar megszerettem. Régebbi, de elég masszív, és ahhoz képest szépen elketyeg a kezem alatt. Mindig a használhatóság alapján ítéltem meg a műszaki dolgokat, és akadt már a kezem között rosszabb gép is. Első normálisabb számítógépem hasonló szintű volt még anno, azzal is évekig kihúztam
Nem erőgép kell, erre, amire kell, tökéletes lesz, főleg ha sikerül az alkatrészcsere, akkor nem bolygatom jó ideig. Videokártyát se hiszem, hogy bántanám, azzal mondták, hogy bios gondok lehetnek pl. Meg talán elég is ez a 128 as a notiba, erre, amire kell -
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6315 üzenetére
Hát, épp beszélek ismerőstől rá némi plusz pénzről, mert 6500 forint körüli árra nem számoltam, de ha érezhetően azért fürgébb lesz, megéri a dolog. Többet úgyse hiszem, hogy költök rá, videokártyát pl nem cserélek benne szerintem, lebeszéltek róla
Köszi a segedelmet
Azért az lesz a vicces ha sikerül beszereznem, de valamiért mégse veszi be a gyomra, vagy túlmelegszik tőle a gépUtóbbi esetben mi történik?
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6311 üzenetére
Ha 1,86 os kerül bele, akkor észrevehető lesz bármi változás szerinted? Mert keresek erősen, de 770-780 ast nem találok, de konkrétan az 1,86 osnál erősebbet sem egyelőre. Nagy harc lesz ez még.
A melegedéstől akkor annyira nem tartok, elhiszem neked a dolgot, úgy nézem, értesz hozzá
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6309 üzenetére
Köszi a témával foglalkozást
Nem is játékra kell igazán, pl amikkel játszok, azok régi, de nekem tetsző játékok (pl fable - lost chapters, heroes 4, divine divinity és hasonlók), ezeket most is viszi gond nélkül, maximumon is. Az nekem elég is belegondolva e téren
Csak a proci miatt sokszor érzem, hogy egyszerre több dolgot csinálni vele nem ajánlatos dolog, azért szeretnék bele valami lehetőség szerint jobbat, de anélkül, hogy nem megfelelő hűtés miatt beégesse az egészet
Szerintem végül csak azt cserélem és megelégszek vele, játszani ottlesz az asztali, itthonra meg a lapos, csak akkor kicsit jobb használhatósággal.
-
Arkennys
addikt
Sziasztok!
Kaptam agy laptopot, öregecske, miegymás, de szuperül működik, nincs vele semmi bajom. Ami adata van neten, gyártói oldal: http://www.medion.de/flash/md95500/flash/index.html
Az enyém adatai is stimmelnek, kivéve hogy 2gb ram van már benne. A kérdésem az lenne hozzáértőknek, hogy a processzora ez az intel centrino M 740 es, cserélető e másikra?
Az alaplapról amit tudok, és az everest amit kiír: Alaplap azonosítója SONOMA01.86C.0052.D.0503090935
Talán a mondottakból és a linkből hozzáértő meg tudja nekem mondani, hogy van e mód erősebb processzorra cserélni a meglévőt, valamint esetleg a cserélhető geeforce g0 6600 128mb os kártya cseréje is mekkorára-milyenre volna lehetséges?
Köszönöm előre is a válaszokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged