- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15921 üzenetére
Igen néztem, hogy nagyobb az I7 felülete ráadásul az I7 nem is szimmetrikus hanem az egyik irányban jobban ( lelóg), köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet rá! Amúgy mint laikus kérdezném, hogy tegyük fel 2-3 mm felületet nem takarna a réz hűtőfelület akkor a processzonak annyi lenne? Nem vinné el a hőt úgy is a réz hűtőéegység?Az alaplapomon nincs külön videókártya, tehát a prociba van ágyazva az intel grapics hd 4000, magyarán szerencsére az nem ad plusz hőterhelést a hűtőre.Szinte új korától mindig hűtőpad volt a laptop alatt csak általában nincs bekapcsolva a ventillátor, viszont így job a szellőzése alulról ahonnan levegőt szív.Elvileg szélesebb ez a réz lapka ami takarja a processzor tetejét,sajnos videókon néztem csak jópár éve pasztáztam, de már nem emlékszek milyen,de YT.-on nézett videók alapján pár milliméterrel nagyobb az a réz lapka.Gondolom mx-5 paszta megfelelő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest