Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Igen néztem, hogy nagyobb az I7 felülete ráadásul az I7 nem is szimmetrikus hanem az egyik irányban jobban ( lelóg), köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet rá! Amúgy mint laikus kérdezném, hogy tegyük fel 2-3 mm felületet nem takarna a réz hűtőfelület akkor a processzonak annyi lenne? Nem vinné el a hőt úgy is a réz hűtőéegység?Az alaplapomon nincs külön videókártya, tehát a prociba van ágyazva az intel grapics hd 4000, magyarán szerencsére az nem ad plusz hőterhelést a hűtőre.Szinte új korától mindig hűtőpad volt a laptop alatt csak általában nincs bekapcsolva a ventillátor, viszont így job a szellőzése alulról ahonnan levegőt szív.Elvileg szélesebb ez a réz lapka ami takarja a processzor tetejét,sajnos videókon néztem csak jópár éve pasztáztam, de már nem emlékszek milyen,de YT.-on nézett videók alapján pár milliméterrel nagyobb az a réz lapka.Gondolom mx-5 paszta megfelelő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx