- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stars99 #15919 üzenetére
Ha leveszed megtisztitani akkor maga az a rész az érdekes ahol a cpu a hűtővel érintkezik.
ilyen egy i5
i7 es hosszabb téglaplap alakú a mag
Pár mm-el "szélesebb" a mag
azt kell menézned a hűtésen ,hogy "végigéri/befedi" e teljesen a hűtés
Van amikor direkt nem sima az alja a hűtésnek, vagy eleve kissebb ,hogy ne lehessen i7-et beletenni.
Tiédben van extra videokártya?
Amit linkeltél kép azon nincs....
Ha nincs akkor biztos lehetsz benne ,hogy bőven el fogja bírni a hűtés az i7-est.Ha van akkor megfontolandó egy hűtőpad majd alá
Az én személyes tapasztalatom az hogy egy ilyem bővítés után mivel jobban/gyorsabban is megy a gép a megszokott "alapjárati" ventillátor hang az meg szokott nőni /terhelés/böngészés/ miegyébb közben... mivel falatka a hűtőcucc így eléggé gyorsan felpörög elcsendesül a hűtés ...(engem pl idegesít így) ,ezért szoktam javasolni alá egy szép nagy ventis hűtőpadot... az sok hőt +ban elvisz a notiból és megszűnik a gyári kerregő fel/le pörgésének a zaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest