Hirdetés
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Netfone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
ASUS ROG GL553VW-FY024D laptopomról enyhén nedves ronggyal letöröltem a port, és azóta a billentyűzet és az usb rendszer sem reagál. Egyedül a Touchpad, és a bekapcsoló gomb ami működik. USB-n áram sincs.
Csak a képernyő billentyűzet segítségével tudtam belépni.
Bios-ba sikerült beléptem a win10 speciális újraindítás menüből, de mivel a nyilak, az enter nem működnek, így nem tudtam a boot beállításokig sem menni.
Azóta csináltam egy visszaállítást, de semmi nem javult, cserébe már emailben sem tudok linket, vagy programot letölteni.
Gondoltam arra is, mi van ha az ssd a ludas - a gyári hdd-t cseréltem és a ram 16gb - és kiszedem, újra formazom az egészet egy partícióra, és úgy vissza a számítógépbe. Akkor talán tudnám használni az usb-t, és a bios-t. Ha a hiba tényleg az ssd-ben lenne.
Mit tudok tenni? Mi lehet a probléma? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx