- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dethroner #13693 üzenetére
Szerintem nem jársz jobban a 3 vagy 4 magos processzorral.
Amikre használni akarod a gépet, azok nem használnak 2 magnál többet.
Se a böngésző, se a médialejátszó, pláne az office.A 3-4 magos processzorok órajele viszont alacsonyabb, mint a kétmagos processzoroké.
Nem véletlenül linkeltem be a táblázatot az S1G4-es CPU-król:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Athlon_II_2Emlékszek amúgy ezekre a P3százas processzorokra, ami a te gépedben is van. Telepítettem akkoriban pár gépet vele, de ki nem állhattam viszonylagos lassúsága miatt. Nem is javasoltam megvételre senkinek se ilyennel szerelt notit, mivel az ezzel párhuzamosan kapható Inteles gépek rendre gyorsabbak voltak, illetve azokba lehetett tenni gyorsabb processzorokat is, amik a hirdetésekben bőven kaphatók voltak; de ezekhez az AMD-khez nem nagyon volt kapható gyorsabb processzor, ha meg mégis felbukkant egy-egy, értelmetlenül drága volt.
Most persze már nem ez a helyzet, már többet hirdetnek belőlük, de sokkal azok sem gyorsabbak, miközben Intel fronton az ilyen kategóriájú processszorokkal szerelt gépek az alap dolgokra még manapság is kellően gyorsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest