- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Thunderzolee #13697 üzenetére
A laptopot azért vettük, hogy a vállalkozásban költséget tudjunk elszámolni, és mivel ezt lehetett 100K-ért megvenni (ennyit lehetett maximálisan leírni évente), ezt vettem. Mivel én asztali gépet használok, bnőm inkább a telefonját nyomkodja, a laptop néha hónapokig be sincs kapcsolva. De pár napja elindítottam és gondoltam, ha már a mai napig teljesen gyári állapotban van, leszámítva az aksit, akkor miért ne áldozhatnék rá 2000-et, hátha a dupla ram mennyiségtől kicsit jobban futna. Mert nem sebességbajnok ez vitathatatlan, de azért nem is kell beleőszülni az oldalak betöltésébe. Szóval várom a ramot
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest