- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Thunderzolee #12674 üzenetére
A javaslatod alapján megrendeltem a procit, ami tegnap meg is érkezett, szétkaptam a gépet, gyakorlatilag atomjaira! Remélem, hogy többet nem kell, mert elment a délutánom vele!
T6570 volt benne, P9700 került bele.8500ft körül sikerült megvenni.
Azt mondtad, hogy sokra ne számítsak, de olyan hatása lett, amire nem számítottam, nagyon gyors lett a gép tőle.
Az előző procival a firefox, ha meg volt nyitva, már volt, hogy nagyon akadozott a pdf görgetése, és a böngészőben is idegesítően ugrált a görgetéskor. Ilyenkor 80-100% közt ment a cpu terhelés.
Most az új procival megnyitok egy firefoxot, egy operát, elindítok egy video lejátszást, és a cpu terhelés 33-50% közt ugrál, néha van egy kiugró tüske.
Az előző nagyon felforrósodott mostanában.
Nem tudom, hogy nem e a régi paszta tette e be neki az ajtót?
Ezzel a procival most úgy sem meleg, hogy ha le van rakva az ágyra, és gyakorlatilag szinte teljesen le van szigetelve az alja.
Bőven megérte nekem ezt az árat. Régi ez a laptop, de ezzel a procival, 4gb rammal, meg az ssd-vel még most is van olyan gyors szerintem, mint a mostani 90-120 e körül kapható gépek!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest