- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
kavicssli #3198 üzenetére
Hy!
Külsőleg nézd meg alaposan a telót, ütés nyomok, karcolások, stb. Amúgy meg a teló funkcióit tesztled le, pl. kamera, hangszóró (kihangosítva is), a galériában nézegesd a képeket, videókat meg a többit ha fent és, h. lefagy-e a teló, és hát még pár szolgáltatást a telóban érdemes kipróbálni.
Amúgy minden használt telóra adnak 3 nap garit, ha van vmi akkor ingyen megcsinálják. Pl. haver másnap vitte vissza mert rossz volt a hangszóró és kicserélték neki.
Ja és nézd meg a kijelzőt, h. ne legyen pixel hibás sem repedt.
Az otthon sw frissítést csak adatkábellel és ''tiszta'' telóval lehetséges elvégezni.
Boltban 3k-ért megcsinálják neked, Nokiánál meg 6k-ért. Bármelyik gsm boltban frissítheted a telót, ha helyben megcsinálják, mert ugyan azt a sw-t rakják fel mint Nokiáék csak fele annyi áron.
Amúgy ISTEN KIRÁLY ez a teló!
Nekem a sima, nem ''i''-s változat is van! Zsír mind a kettő! -
kavicssli
addikt
Nem akar pörögni a topic!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Éppen most készülök ilyen telót venni használtan 25k ba sajna gari nincs már rá! Mire érdemes odafigyelni egy ilyen telóra? Melyek azok a hibák amit észretudnék venni? Volt már w800,k750,6230,9300i...bla bla sorolhatnám még! Előre is köszönöm!
Ezt a szoft frissítést érdemes lenne megcsinálnom rajta? ...és hogyan kell... -
Joe bácsi
őstag
Hy!
Vki tudna segíteni, h. melyik most a legújabb sw. a telóra? -
tuzpenge
őstag
Hello!
Nincsenek meg valakinek a gyári témák?
Nekem nagyon kellenének és megköszönném ha elküldené. Cim: tuzpenge@gmail.com
Köszke! -
-
tuzpenge
őstag
válasz
Birsmann #3191 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám. 1 hónappal a 2 éves gari lejárata előtt.
Bevittem nokiaékhoz és 1 óra mulva kaptam vissza telesen faszán. Kicserélték a hangszórót.
Ha már nem garis a gyorsboltban azt hiszem 800 huf, és otthon kb 15 perc alatt te is ki tudod cserélni. (Én is ezt tettem volna ha 1 hónappal késöbb romlott volna el)
Viktor0610: a takarítás sajnos annyit ér már ilyenkor mint halottnak a csok!
[Szerkesztve] -
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen telefonom van és lenne egy kis problémám...
A hangszóró zörög mikor hívást kezdeményezek és kicseng (semmilyen más esetben nem tapasztaltam ezt és eddig nem volt ilyen gondom o.O)
Ugyan tele volt porral amit többé kevésbe kifujtam/piszkáltam belőle, (lehet hogy maradt benne és az a gáz?) de sok javulást nem érzékeltem.
Pls help me mert a dobhártyám kiszakad mikor hívok valakit -
fifty_50
csendes tag
oksa, köszi a hozzászólásokat.
Meg úgy gondolom félév alatt ha rendesen tapossa és bírja akkor utána se lesz vele gond, csak ha a felhasználó nem bazs el vmit rajta vagy meg nem fárad a gép valamely darabja. -
válasz
fifty_50 #3187 üzenetére
A még mindig magas ára is azt mutatja, jó készülékről van szó.
Én pont ezért vettem meg Pannon előfizetéssel és két év garanciával.
A kijelzőjével lehetnek gondok, de ezt a vásárláskor kipróbálva (valamennyire) kiküszöbölheted. Sz.tem megvásárolható fél év garanciával is, bár a 2 év azért mégis csak 2 év... -
fifty_50
csendes tag
Ja és egy fontos dolog....
Mennyire megbízható a minősége???
Mert új, kártyafügetlenen
6 hónap eu garancia: 36 000ft
2 év HU garancia: 46 000ft
és még számos lehetőség közül lehet választani.
Mert ha elég megbízható akkor szerintem elég lenne a 6hónapos eu garanciával is...
Ti mit gondoltok????????? -
válasz
fifty_50 #3185 üzenetére
Sz.tem elég kicsi (fizikai méretű) a kijelzője, én nem videóznék rajta.
Konvertálni biztos, h. kell, mert egyrészt nincs értelme a kijelző felbontásánál nagyobb képméretű videót rátenni (nem is biztos, h. lejátsza), másrészt, nem viszi a ma használatos DivX meg egyéb formátumokat. -
fifty_50
csendes tag
kösz hogy ilyen gyorsan írtál
De egyáltalán kell konvertálni???
És ha egy jó minőségű videót töltök át rá (csak hogy ne a videó minőségétől függjön) akkor azt a telón menyire adja vissza, nézhető, élvezhető??? -
-
fifty_50
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Új vagyok itt, de nagyon megtettszet ez a mobil !!!!!!!!
Úgy gondolom nagyon jó telefon hiszen nagyon sok dolgot tud és minőségi is.
Lenne 1-2 kérdésem...
A rátöltött zenéket, tudom úgy halgatni mintha mp3 lejátszót helyetesítenék vele, szóval hogy zenét inditom-> mondjuk bill.zár -> zsebbe be és élvezem a zenét a fülesen... ez igy működik???
üzenet küldése után visszatud jelezni hogy megkapta az sms-t vagy elolvasta???
számítógépemen lévő videó anyagokból (avi, mpeg) tudok rá tölteni szóval hogy játsza is??? vagy át kell esetleg más video formátumba konvertálni???
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ELŐRE IS !!!!!! -
MR!!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3176 üzenetére
Visszavittem , kicserélte . Adott másikat , teljesen átnéztük és még +1 akksit adott. Végén még jóljárok
eddig mindig nála vettem használt telókat , semmi gond nem volt velük. -
No-kia
addikt
Igen jó hír! Mer tha visszaolvasol láthatod ,hogy én vagyok a hunyó.ja ismét rossz
-
-
MR!!
aktív tag
Új akksi , lemerít , feltölt 10 órán át... 4 óra múlva tökre lemerül .. és ez így ment míg külföldön voltam ... mindig töltőn , 4 órán át tovább nem bírja ... ha nem piszkálom , ha piszkálom 1-3 óra
visszavittem a kereskedőhöz , szétszedte , megtakarította, adtt másik akksit de azis lemerült most.(5 óra alatt)
ja és ha ki van kapcsolva a teló akkor is merül , szal tökmindegy ha be van kapcsolva inkább....
teló meríti le az akksit fullra 4 óra alatt ???
[Szerkesztve] -
No-kia
addikt
jó hír emberek!!!! (legalább is nekem)
kollégista lévén a takarodó szabályait áthágva este 10 után zenét hallgattunk telefonról és a tanár mindkettőnkét elvette reggel megyek le érte,bekapcsolom és a z eddigi rózsszín háttér helyett fehér a háttér?! bekapcsolt és minden működik (mondjuk a kép fakóbb és vibrál is egy kicst de jó,/ki tudja meddig/) trémobilosok meg ott ápogtak hogy betört kijelző így meg úgy
de csak meg kéne csináltatni
. köszönöm a figyelmet,de vkivel meg kellett osztanom ezt a hírt
-
MR!!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3169 üzenetére
De ugye először meg kell várni míg teljesen lemerül és aztán tölteni 8-10 órát ? Vagy egyből (rá)tölteni akku töltöttségi szinttől függetlenül ? de sztem inkább teljesen lemeríteni és aztán tölteni ... logikusan
Az én új akksimon (eredeti Nokia) nincs hologramm , de a nokia honlapján azt írják h 2004 szeptembertől kezdve cimkézik fel. Nos a csomagoló dobozon 2003 van gyártásnak feltüntetveakkor hűdejó , vettem egy 4 éves akksit , jah de 3 hónap garit ígértek , ez demegnyugtató nem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
MR!!
aktív tag
válasz
Jégkokó #3167 üzenetére
Vettem eredeti Nokia akksit BL-5C , Made in Hungary
4900 , a régit beszámolták 500 ért. Fullra fel van töltve . Olvasgattam neten LiIon akksikról . Hát nemis tudom , ez a formázás mindenki mást ír. Szerintem most lemerül (remélhetőleg pár nap ) aztán töltöm kb 6 óráig, utánna csak rátöltögetek. Majd fél év múlva vagy mikor már nem bírja akkor megint tökre lemerítem és töltöm 6 óráig.
És állítólag érdemesebb a régi töltővel tölteni (ACP7), mert ez az új gyorstöltő (ACP12)kihagyja töltésnél a zárófázist.
thx all
[Szerkesztve] -
MR!!
aktív tag
Igen , gyorstöltő van hozzá. a régi telómé (6610). Megnéztem direkt h milyen akksi menjen bele, mert eredetileg a kereskedő vmi orosz akksival akarta adni ( de ismerem a srácot, de kitudja), aztán kiválasztottam másik telóbol raktam át , ez nézett ki külsőleg jó állapotúnak.
Egyébként Made in Brazil
Hát igen gyrsan kéne venni 1 új akksit, az a tuti , csak mlyet . Van utángyártott 3, eredeti 4,5. ha még nyitvavannak. meg azt tölteni kell aszem fomázni 8 árán át. -
Tom5
addikt
Milyen töltő van a telóhoz?!Mert mikor megvettem (használtan) akor egy gyors töltőt kaptam hozzá (nagyon vékony stílusú) és azzal töltve bizony nekem is keveset bír!Egy szaki srác mondta ,hogy töltsem a régi (nagy,batár stílusú) töltővel!Igaza lett!Igaz több ideig tölti,de tovább is bírja az aksi!!!
És faterod telóját meg felismeri?!Hmmm....érdekes!Nekem is függetlenítve lett,de semmi gond nincsen vele,max kontakthiba miatt nem ismeri fel elsőre...
[Szerkesztve] -
MR!!
aktív tag
Ha elutasítom is ugyanezt írja ki: Az USB eszközt nem lehet felismerni...ez szívás , még jó hogy fateromnak is 6230i je van (csakneki eredeti T-Com) . Max átkülöm Bluetooth-on az övére és úgy leszedem v átteszem MMC kártyát. ( 1ikse túljó megldás mert átküldeni idő, átrakni kártyát meg mindig szétszedni, főleg ha nincs otthon fater
)
És mégegy jópoén az egészbe , végre valahára ráveszem magam h lecseréljem telóm, megveszem használtan 20+telómért (25) és az akksija 12 óránál tovább nembírjahozzáse nyulok oszt csá. (sírtam h régi telóm 3 nap után lemerült) . És hlnap indulok külföldre pár napra,,, juhhú . Én fogok már sokat fényképezni vele (hacsak nemveszek útközben 1 akksit
)
Tanúlság: Sose azt veszed amit kapni akarsz... és minden az utsó percben szarik be -
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3161 üzenetére
Hát ez az!
Amikor az ember beleszeret egy telefonba és azt akarja, néha nem figyel kellően... bár, ha nem írta le vki egy fórumban, hogy ez meg az le van tíltva akkor az életben nem jön rá a user csak otthon...
Egyszer össze kéne szedni ezeket egy fórumba!
De előtte megnézem a keresőt
[Szerkesztve] -
válasz
Remittenda #3160 üzenetére
Az értékesítő nem biztos, h. ezeket tudja, de meg lehet kérdezni -már ha eszedbe jut!
-
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3159 üzenetére
Hmmm, az ilyen és hasonló korlátozásokról hol lehet érdeklődni vásárlákor?
És nem csak a Vodánál...
-
-
Tom5
addikt
Rádugom a telót és kérdezi ,hogy bekapcsolom-e az USB adatátvitelt,itt ha OKét nyomok akkor felismeri meghajtóként(NOKIA PC suite nemlátja így!),ha meg elutasítom akkor a NOKIA PC suite felismeri (Adattartozék csatlakoztatva!) és már böngészhetem is a telót...
[Szerkesztve] -
MR!!
aktív tag
Ha a saját telómat teszem rá (független, gyárilag:Vodás)azt írja ki a telóm: Bekapcsolja az USB-adatátvitelt? elfogad - elutasít. elfogad... a windows nem ismerte fel.. nincs illesztő programja
Rátettem 1 másik 6230i-t akkor meg azt írja ki : Használja a telefont tároló eszközként ? Elfgad ... Adattárolási mód ... és felismeri meghajtóként -
Ramius
őstag
Vagy a telefon alján a csatlakozónál kell megmozgatni a kábelt.
-
MR!!
aktív tag
Hali!
Énis rászántam magam és megvettem (eddig csak Nokiám volt és az is lesz). Nagyjából már ismerem a telót , de azért jóljönne pár okos szó róla. Olvasgatom visszafele a fórumot szép lassan közben hátha elcsípek belőle dolgokat.
Annyi problémám lenne eddig csak, hogy hiába tettem fel Pc Suit-ot (tudom anélkül is mennie kéne) de nem kmmunikál vele , ismeretlen eszközt ír ki ( USB).
Érdekelne honna tudodk rátölteni ( ha majd megy USB) progikat.
Amúgy használtan vettem kb 1 éves , 25 óra van benn e , bár nulláznám a számlálót de nemtom a kódot (12345 nemmegy).
thx -
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3152 üzenetére
DE! nagyon meg fogok haragudni!
Megyek és letesztelem az itthoni telók IMEI számát!
Valahol olvastam egy ''mire figyeljünk, ha telót veszünk'' listán, hogy érdemes ezt is megnézni. Hát nem is tudom, lehet, hogy ideges lenne az eladó
ui. az előbb az N95 topicjában is kb 2 perc alatt válaszoltak, tiszta chat -
válasz
Remittenda #3150 üzenetére
Remélem, nem baj, ha válaszolok.
Minden telefonon érvényes a *#06# kód. -
Jégkokó
veterán
válasz
Remittenda #3150 üzenetére
Az imei szám a *#06# kombinációval érhető el.
-
Zewa
senior tag
válasz
Viktor0610 #3145 üzenetére
Kösszi, majd akkro vigyázok.
-
blueMerle
veterán
válasz
tuzpenge #3146 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a Nokiáknak nincs ilyesféle szervízmenujuk. Kétféle van.
Az egyiket a *#0000# kombinációval tudod elérni, itt a softról kapsz infót, a második, sokkal bövebb szervízmenu a *#92702689# kombinációval hívható elö. Itt találsz infót a teljes hívásidöröl, mikor lett értékesítve és javítva a teló. -
tuzpenge
őstag
Enyémre senkinek semmi ötlete, javaslata?
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Viktor0610 #3140 üzenetére
Szoval tipikus Nokia, de nem baj elég szerethető eddig.
A ''baleseteket'' jol birja? Sajnos néha megesik hogy elesik. -
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610 #3140 üzenetére
És ha leveszem több por jut be, mint amennyit kiszedtem volna
Én legalábbis így jártam... -
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Én most tettem szert egy 6230i-re. Elégedett vagyok vele, tipikus nokia. Az a kérdésem lenne hogy kell-e vmire figyelni vele kapcsolatban?
előreis thx
Üdv. -
tuzpenge
őstag
Helló!
Nem lehet esetleg ezt a telót is valami szervizmenübe belépbe hangosítani (úgy mint a samsungoknál)? Mármint a fülednél lévő hangszórót, mivel most az maximumra van állítva, de forgalomban nem mindent hallok tisztán, és ez egy kicsit zavaró.
Üdv! -
szd@root.hu
tag
hello, sziasztok
van egy 6230i-m és arra lennék kíváncsi,h létezik-e hozzá bluetooth-os távvezérlő. konkrétan kormányra kéne vagy annak környékére, mert a telő aktív tapadós konzolon van ami rá van kötve a fejegységre és arról megy a zene, meg a kihangosítás is. éppen ezért kéne olyan eszköz, amivel pl. hangerőt tudok szabályozni,számot váltani stb. , de a kihangosítós bluetooth nem kell jó... csak valami vezérlőeszköz. tud vki ilyet? -
Jégkokó
veterán
válasz
szd@root.hu #3133 üzenetére
Valószínűleg hibásak az érintkezők, vidd el szervízbe, ott tuti meg tudják csinálni.Igy látatlanba nem tűnik javíthatatlan hibának.
-
-
tuzpenge
őstag
Hello!
A következő kérdésem lenne: mekkora alkalmazásokat lehet erre a telóra telepiteni, mert én nemtudok egy 560 kb-os angol magyar szotárat, illetve egy 740 kb-os magyar angol szótárat rátenni, pedig nincs fent semmi a gyári alkalmazásokon kivül. Esetleg ha letörölném a gyári játékokat felmenne?
Most van a pcsuite szerint 1961 kB helyem, ha felteszem az 560 kB-os szotárat már csak 711 kB-ot ir hogy van szabadon. Hogy számolja ez??????? Vagy én nem csinálok valamit jól?
Jaaa, és el se indul a progi. (''Érvénytelen alkalmazás'')
[Szerkesztve] -
szd@root.hu
tag
helló
talán tudtok segíteni...
van egy 6230i-m. van benne egy 512-es kari és van a kocsimban egy átjátszókazettás rádió, aminek a vége jack. vettem egy átalakítót (AD-15) egyik fele telefon POP a másik pedig egy jack negatív (amibe a jack megy). egy ideig (2 hónap) szólt a kocsimban, mivel a telefon headsetnek érzékelte az eszközt. egyértelműen arról ment a zene.
a probléma: mostanában már egyáltalán nem tudom vele használni,mivel az írja ki rá, h nem támogatott eszköz... 2 másik Nokia egyből felismeri, gond nincs vele. nem értem a dolgot, mert előtte nekem is felismerte és támogatott típus.
mi lehet a gond???
u.i.: 50ből egyszer felismeri... -
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3130 üzenetére
Azért arra kivácsi lennék, hogy miket változtattak amikor kihozták az új S40-et: mivel tették lehetővé az otthoni frissítést.
Ahogy elnézem egyre közelebb kerül egymáshoz az S40 és az S60.
-
Andie
őstag
#3121-esemre valami?
Plusz tudtok valami jók is site-ot, gyüjteményt újabb fajta játékokról? (lehetöleg ne 2 pályás, 5 perc alatt kijáccható shareware-ek)
Mer 1 éve, mikor még új volt a telcsi, ilyen másik telókról átportolt vackokat találtam, félképernyős meg túllógós játékok.. ebből 1-et nyúzok azóta is, egy BlockBreaker-t, de azis csak 80%-át tölti ki a képernyönekAmúgy egész szép és jó játék.
Köszi a tippeket! -
-
ThuG4LifE
senior tag
szoftverfrissítés elvégezhető otthon is egy pc kábellel? olvasgattam vissza, de konkrétumot nem láttam, ha megoldható akkor valaki részletezhetné kicsit, köszönöm
-
válasz
Donki Hóte #3127 üzenetére
Max. szoftvert kell frissíts, h. kezelje, de menni fog az 1 GB-ossal is.
Az mindegy, h. a készülékkel v. a géppel formázod a kártyát, ami fontos lehet, az a könyvtárstruktúra. -
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy mekkora memória kártyát lehet betenni ebbe a telcsibe? A gyári honlapon az van írva, hogy max. 512 MB-os MMC kártya tehető bele.
Ezzel szemben itt olvasom, hogy többen használják 1 GB-os kártyával. Látja a telcsi a teljes 1 GB-ot?
Ha egy kártya olvasón keresztül írok a kártyára PC-ről, akkor azt a telcsi fogja látni, ha beleteszem a kártyát, vagy előtte kell a telefonban formázni a kártyát? -
No-kia
addikt
igazad van köszönöm a segítséget!
-
-
No-kia
addikt
válasz
Viktor0610 #3123 üzenetére
és azt a nokia megcsinálja olcsóbban klubb nokia tagoknak vagy vmi,mert az a 12000 forint nem kevés pénz főleg nekünk a telefon még kisincs fizetve teljesen nem tom mit csináljak,esetleg csere egy másik 6230i re ráfizetéssel?ki figlalkozik ilyennekkel?meg még a félgigás memkártyám is jelszót kér pedig sosem volt beállítva.kész rémálom az utóbbi kéthetünk a családban.
/ui.:a kép még vibrál is/
[Szerkesztve] -
-
No-kia
addikt
hy all! lenne egy kis problémám ,leejtettem a telefont és a szinek teljesen megváltoztak.Nem tört be a kijelző a kristályok sem folytak össze,de a tmobile szervizében azt mondták,hogy teljes kijelző csere.Pedig szerintem vmi kontakt hiba lehet,azt nem lehet kijelző csere nélkül javítani?It van pár kép az anyum x700 asával készült úgyhogy nem túl éles de ez van:
http://kepfeltoltes.hu/view/070315/Foto-0077_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070315/Foto-0078_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Andie
őstag
Sziasztok!
3.30as software van a telcsin, úgy látom már ideje lenne frissiteni.
Hol találok infót, hogy miket frissit a legújabb verzió? (3.30 óta) Esetleg megoldja a szines pixelekkel teleszórt kép problémáját?
És egyáltalán, hogy kellene frissitenem?
Másik: haver N70es nokiáján van ilyen, hogy automatikus hivásrögzités. Nagyon frankó funkció, legutóbb mentünk egy cimre, felhivta az illetőt, az elmondta merre, hogyan, aztán még 3x visszahallgattuk, mire odataláltunk. Namost látom, hogy nekünk is van ilyen funkció, hogy hivás rögzitése, de úgy el van dugva, hogy mire azt bekapcsolom, a másik fél már elmondta a mondandójának a felét. Emellé még pittyeg is folyamatosan, ha végre be sikerült kaccsolnom. Nincs ennek valami eccerübb módja? Pl automata rögzitést, amint hivásba kerültem. -
-
cousin333
addikt
Kicsit eltöprengtem, mennyiért fogom tudni eladni ezt a telót. Valami azt súgja, hogy nagyon nyomott ára lesz. Hihetetlen, mennyi ember kezében látok ilyen készüléket
. Kiváncsi vagyok, mennyit adtak el belőle (meg mondjuk az SE 700i és 750i duóból)
-
-
tuzpenge
őstag
-
Ricardo
titán
válasz
blueMerle #3114 üzenetére
Azért van egy év írva, mert mondjuk az üzletbe a telefon 2005 novemberében került a gyárból(akkor még egy év járt rá), viszont 2006 februárban lett eladva(amikor már 2 évet adott rá a gyártó) . Így a dobozban lévő garancián egy év van, de ténylegesen két év jár rá. Ilyenkor a vásárlás dátuma a döntő.
-
blueMerle
veterán
válasz
tuzpenge #3111 üzenetére
Teljesen mindegy hogy a vásárló ''hogy tudja'' vagy ''mire emlékszik''. Annyi garancia jár a készulékre, amennyi a papíron szerepel.
Tehát ha te 2005 április 17.-én vetted, és 1 év garancia, azaz 12 hónap áll a papirokban, akkor már sajnos nincs garancia a telódra.
Viktor0610: ezt most nem teljesen értem. Amennyiben a garancialevélen 1 év gari van, akkor az miért lenne 1+1?
[Szerkesztve] -
tuzpenge
őstag
válasz
Viktor0610 #3112 üzenetére
ÁÁÁÁÁ nem hiszem hogy észre vennék. Hogy vennék? Nem barmoltam semmit össze (erre mindig figyelek), még a csavarokat se. Csak megnéztem, hogy mivan?
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
Viktor0610 #3110 üzenetére
Mér nem?
Amugy mennyi gari van rá? Mert a jotállási füzetben csak 12 honapot ir, de én úgy tudom hogy 24 honap. Most melyik az igaz. Én 2005 aprilis 17. en vettem electroworld-ben. Vihetem még gariban cseréltetni a hangszorot? -
-
tuzpenge
őstag
válasz
Viktor0610 #3107 üzenetére
Hogy hogy kontakt hiba??
Tegnap szétszedtem a telot. A hangszoró lábait kijjebb hajlitottam.
Mit tegyek még vele szerinted? -
-
tuzpenge
őstag
Hello!
Tegnap egyszercsak egyik pillanatról a másikra a fülemnél lévő hangszórón keresztül csipogósan, recsegősen hallom a másik felet. Azóta is ilyen. Egyszer már volt ilyen de akkor visszaállt normális üzembe. Most tegnap óta megint csipogós a hangja. Ezt még a billentyüzár aktiválásánál is szembetünöen hallani.
Mi lehet vele? Hangszorócsere? De mondom egyszer régebben már csinálta.
[Szerkesztve] -
zaskar
senior tag
válasz
Viktor0610 #3104 üzenetére
Végül én jöttem rá a hibára! Megtöltöttem a kártyát teljesen, és kipróbáltuk egy N70-ben. Hibátlanul mment vele. Aztán mikor raktam vissza a 6230i-be, feltünt, hogy elég nagy mozgása van a kártyának minden irányban a fészekben. Betettem mellé egy papírdarabot, hogy stabilizáljam a helyén. Az eredmény: hibátlan müködés! Valamelyik szegmens nem érintkezhetett, vagy odaérhetett egy számára nem megfelelő érintkezőhöz, ez okozhatta a problémát. Mindenesetre jól megszívatott, mert egy jópárszor tele kellett töltenem a kártyát fájlokkal, és az mint tudjuk, nem két percet vesz igénybe...de legalább lett egy új szoft a telón.(gondolom, arra sem lett volna szükség, de mindegy).
-
-
zaskar
senior tag
Na, (majdnem) mindent megpróbáltam. Szoftfrissítés 3.88-ra, számok könyvtárakban, igaz a bitrátákat nem egységesítettem. Eredmény ugyanaz. Most 274 mega van rajta, ezzel elboldogul, de ha nagyjából 300 fölé megyek, akkor a kártya tartalma eltűnik, nem látható, még a számítógépen sem, esetleg néhány fájl megmarad. Most már tényleg csak az lenne hátra, hogy egy másik kártyával is kipróbálni, ill. az én kártyámat egy másik telóban. Még a Speedshopot megkérdezem, hogy náluk nem jeleztek-e problémát ezzel a Kingstonnal, mert ők is árulják ugyanezt a típust. De az is lehet, hogy kifogtam egy hibás példányt...
-
blueMerle
veterán
1. Próbáld meg több mappába pakolni a számokat, egy mappába lehetöleg max. 20 számot pakolj.
2. Használj egységes bitráta tömörítést és formátumot
3. Ne legyenek keverve a zenék képekkel,videókkal a mappákon belul.
4. Mindig a legújabb fw legyen a telódon.
5. Próbáld meg ha lehetöséged van rá egy másik memkarival.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest