Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynandi
csendes tag
Hali!
Teljesen halott ez az oldal?
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok lenne egy 6230i-m sajnos a kamerám nem működik,mert azt írja nincs elég memóriám,pedig teljesen üres a telefon,mem kártya nincsen benne!
lehetséges egy szoft. frissítés megoldaná a problémát?
ha igen hogy lehetne itthon azt megcsinálni?
jelenlegi 05.35 -
PunkZoli
aktív tag
Hello
egy ideje kikapcsol a 6230i-m, mikor hálózatot keres. Van erre valami megoldás? Ha nincs rajta az antenna megy rendesen. Viszont volt szerencsém haverom 6230i-jével is kipróbálni, azaz az antennát cseréltük és nem az a gond.
Valakinek van ötlete, hogyan lehet megjavítani? Szoftver frissítést lehet csinálni otthon? Sajnos több módszerrel próbáltam és sehogy sem jött össze.
-
Fancy-boy
addikt
Na mi a helyzet meroly , lecserélted már a 6230i-det?
-
meroly
veterán
válasz
Lacus_84 #4109 üzenetére
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de ez nem szokott telefon hiba lenni, hanem beállítási. Kérd le a konfigurációs beállításokat a szolgáltatódtól, a háromból három forgalmazta a készüléket, szóval menni fog. Rendelj valami net csomagot (ha még nem tetted meg). A GPRS kapcsolat amúgy nem "folyamatos"-ra kell, hanem a másikra, asszem "ha szükséges".
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 6230i típusú telefonom, és a problémám az, hogy nem működik rajta a GPRS kapcsolat. Hiába állítom át a kapcsolatot, hogy folyamatos legyen, a kijelzőn nem jelenik meg a "G" ikon. Mi lehet a probléma? Én nyomkodtam el rajta valamit?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Laci
-
pc-user
senior tag
Kipróbáltam a napokban m4a-s fájlokkal (először) a zenelejátszót és azt vettem észre, hogy "válogat" (valamelyiket lejátssza, valamelyiket nem). Arról csak sejtésem van, hogy mi lehet az oka...
-
-
pc-user
senior tag
-
meroly
veterán
válasz
pc-user #4102 üzenetére
Azt észrevetted, hogy ha lezárod a billentyűket, akkor még egy darabig (tök fölöslegesen) világít a kijelző. Ha úgy zárod le, hogy menü, csillag majd egyből nyomsz egy pirosat, akkor viszont az üzenet után egyből elsötétül.
Az újabb S40-ben persze ezt már automatizálták, sőt sokan nehezményezik is, hogy gyorsan kikapcsol a kijelző világítás. Én mondjuk örülök neki, mert nem eszi az akkut. -
pc-user
senior tag
Hát igen, én is meglepődtem volna... Nem tudom, mi játszhatott közre
Nekem ez a be/ki kapcsoló okoz állandó fejtörést, de már volt szó erről
Az az érdekes, hogy bekapcsoláskor jó sokáig elnyomkodom, míg végre elindul, viszont a kikapcsolásra azonnal reagál
Tehát nem a kapcsoló kontakt-hibájáról lehet szó... -
meroly
veterán
Ma teljesen ledöbbentem. Lefagyott a telefonom!
Nagy fehér képernyő és nem reagál semmire, akku ki-be és meggyógyult, de azért döbbenet -
Tom5
addikt
Ha valakit érdekel 1GB-os NOKIA MMC kari a telóba akkor privizzen rám!
-
meroly
veterán
válasz
DJ.Jingoo #4078 üzenetére
Azt vettem észre az elmúlt két lemerülésnél, hogy dél körül még tele, estére lemegy 3 csíkra, majd egy hívás és egyből akkufeszültség alacsony.
Mintha meg lenne halva egy-két cella az akkuban, de eddig nem csinálta, és ez a BL-6C vadi új.
Hm....
Jó közben volt vagy 4-5 óra beszélgetés, ebből elég sok BT-n meg nyomkodás, szokásos, tehát megértem ha megadja magát, de ilyen gyorsan nem zuhant le régen a végén. -
meroly
veterán
Már két napja bekapcsolt bluetoothal mászkálok, és sokszor azon is beszélek (headset, kihangosító, stb) és nem vettem észre hogy jobban enné az akkut...
-
pc-user
senior tag
Szerintetek milyen ez az Apacer kártya, érdemes venni? Itt láttam 512-est is.
-
DJ.Jingoo
csendes tag
Hello!
Végül is nem a Dinnyefesztiválról lesz beszerezve
Vaterán vadásztam a cuccokat hozzá
Valószínűleg jövőhéten jön meg a előlap és az akkufedél, na meg az 1Gigás mem.kártya.
-
-
meroly
veterán
válasz
DJ.Jingoo #4041 üzenetére
Ez amúgy bolhapiac? Vagy micsoda hogy ott telefonokat is árulnak?
Érdemes, mert a mai szutykok nem olyan minőségiek mint ez a 6230i, szvsz az egyik legjobb - mai kornak megfelelő - régi nokia. Én tökéletesen elégedett vagyok vele. A sima verzió túl fapados (menü, kamera), de az i nagyon korrekt. -
meroly
veterán
válasz
DJ.Jingoo #4039 üzenetére
Már várjuk.
Én meg vadásztam melóhelyen a telefonos kolleganőtől egy 6230-ast előlap, akku nélkül, azt mondta rossz. Volt itthon felesleges előlapom, akkum, beletettem és jó. Hát a hangszórót gyorsan lenyúltam belőle, a többi jó lett asszonynak, mert ráesett a telefonjára és összetört. -
DJ.Jingoo
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, hogy eddig nem írtam...
Hát 10.000Ft-ból csak szűk 5.000Ft lett
Szóval így valószínűleg csak előlapot ás memókártyát veszek hozzá(na meg egy jó fülest
)
És, hurrá Szombaton megyek Dinnyefesztiválra
És ott mindig van kint egy emberke, aki árulja a Nokiás cuccokat... Szóval hát onnét lesz beszerezve a cuccosSajnos van még egy hibája a telcsónak
Mégpedig, az, hogy a fülesnek a csatlakózó része, ott alul... Az rakoncátlankodik ,egyszer érzékeli a fülest egyszer nem, ez elég bosszantó, szerintetek egy kis takarítás meg kontakt spray megoldja a problémát?
Ha kész lesz, rakok fel képeket
Jingoo
-
Heffi
őstag
Ez lenne az autóskártya. Igazából a bluetuth előtti időkre való dolog. Én sem értem, hogy egy 2007-ben gyártott felső kategóriás navigációban miért nem alkalmazták a vezeték nélküli technológiát. Persze 2év autóskártya előfizetési díjából egész komoly kihangosítót lehetne szereltetni a kocsiba, csak nem szeretem a barkács megoldásokat, amikor ott lenne a gyári cucc. Mégis csak jó dolog, amikor a műszerfalad információs kijelzőjén megjelenik, hogy ki keres
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
Tanácsa lenne szükségen, és úgy vélem, ez az aktív fórumtéma áll legközelebb a problémámhoz.
Nemrég egyik ismerősöm vett egy Ford Galaxyt, amiben a gyári navigációs mindentudó Blaupunkt travelpilot NX típusú kütyü található. A telefonfunkció eléréséhez egy Nokia CR-24-s "dokkoló" kapcsolódik a központi egységhez (megjegyzem a Nokiánál nem ismernek ilyen típust). A telefonhasználatához ismerősöm vett egy Nokia 6230-s mobilt, illetve egy T-mobilos autós kártyát. A kényelmes használat szempontjából az lenne az igazi, ha a kihangosítóra kötött telefon csak akkor működne, ha az autó használatban van. Találtam is a telóban olyan menőpontot a kihangosítónál, hogy "gyújtás érzékelés ki/be", de nem igazán jelent vátozást, bármelyik beállítást is választom - a teló csak a saját gombjával kapcsolható ki és be.
Nincs véletlenül valakinek tapasztalata vagy ötlette, hogyan lehetne megoldani, hogy a telefon a gyújtást érzékelve automatikusan kapcsoljon ki és be?
Előre is köszönöm!
-
pc-user
senior tag
válasz
madarasz92 #4030 üzenetére
Nekem a bekapcsolás szokott nehézkes lenni (talán valami kontakt-hiba; hosszan, erősen kell nyomni), de olyan még nem fordult elő, hogy kikapcsolt volna csak úgy hipp-hopp...
Szerintem is szakvéleményeztetni kellene egy jó szervízben!
-
meroly
veterán
válasz
madarasz92 #4030 üzenetére
Vidd el szervízbe, fillérekér megoldják, ne add fel!
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Ma behalt a Nokia-m egyszer csak kikapcsolt és azóta nem kapcsol be csak ha be akarom kapcsolni világit a kijelző egy pár mp-ig és elalszik..
Mi lehet a baja?
Akinek esetleg kell beleőle alkatrész irjon vagy a komplett telefon.. -
meroly
veterán
válasz
DJ.Jingoo #4026 üzenetére
3.89-es a legújabb szoft.
Amúgy jól leharcolt a telód a képek alapján, de ha rendberakod, tuti jó kis teló lesz belőle, a sok csillivilli telefon mellett mégis egy ilyet használok.A képek belső memóriából és kártyáról ugyanolyan baromi lassúak. Én inkább átmentem gépre és ott nézegetem.
Hangszóró:
hát nem tudom, de én nem próbálnék bele mást mint a gyári, legalábbis sonyból valót biztos nem.... az egy dolog hogy fizikailag belefér a kör alakú, de hogy a csatlakozók is ott vannak-e,stb, stb... kitudja. -
DJ.Jingoo
csendes tag
Szerintetek tényleg jó lesz bele a 2Gigás MMC?
-
DJ.Jingoo
csendes tag
Ahogy elnézem ráférne egy alapos tisztítás...
-
DJ.Jingoo
csendes tag
Hello!
Köszi a válaszokat
2Gigás mem. kártya nem biztos, hogy jó bele a gyártó szerint csak 512es megy bele, bár sokan mondják, hogy elfogadja nagyobbat is. Aksit tuti veszek mert ólcsó is, jó is, és sokat használom magát a telefont... Előlapot veszek először, képen majd látjátok miért.
Aljáról letört egy darab, pillanatragasztós lett a képernyővédő, ne kérdezzétek hogy miért, és a teteje megkopott
És az oldalából letört egy darab, azt lehet valahonnan pótólni?
Ja, és hangszórót honnan szerezzek be? Még keresgélek, de ha valaki tudja honnan lehet szerezni írja meg
Köszi: Jingoo
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Everest / AIDA64 topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest