- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zaskar
senior tag
Na, korán örültem...Adott egy vadiúj Kingston 512-es MMC. Feltöltöttem rá vagy 400 megányi mp3-at (ez látszott is, hogy rákerült a kártyára), aztán nézném meg a telefonon a galériában. Erre mit mutat? Van rajta harmincvalahány mega.Visszadugom a számítógépre, a fájlok látszanak, de a nagy részük sérült. Jó, ismét formázás, majd számfeltöltés. Ezúttal csak kb.300 mega. Ezt meg látja a telefon. Aztán hozzámásolok még vagy 100 megát -megint az első eset, a nagy része sérül. Fogalmam sincs, mi lehet a gond. A telóval lehet a baj? Merthogy másoláskor mindig felmegy az összes fájl, és még nincs semmi bajuk, csak ha a telefonban nézem. Esteleg szoftverfrissités kéne? 03.50 van rajta.
-
fúggö
tag
SZiasztok volna egy kérdésem,6230i-s telóm kezeli-e az Mp4-et,mpg4-et,esetleg PC Suetel átlehet komvektálni,kösz elöre is a vállaszt.
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #3094 üzenetére
Amennyiben jól tudom pc suite nélkul csak a memkari elérhetö
-
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha adatkábellel csatlakoztatom a 6230i telefont a számítógéphez, szükséges-e a Nokia PC Suite program , vagy tudok enélkül is másolni a memóriakártyára? Régebben 6230-am volt, annál kellett a PC Suite program, amúgy nem látta a gép. Előre is köszönöm a választ!
-
evasmall
csendes tag
Köszönöm, azt hiszem, megtaláltuk a probléma gyökerét, amihez nagyban hozzájárult Ramius is. Régebben 6230-om volt, azon emlékszem futott ez a game. Most átküldtük a párom telcsijére (6020) 128x128-as pixellel, simán vitte a játékot. Akkor tényleg az lesz, hogy megkeresem a vodánál, és letöltöm onnan. Thx
[Szerkesztve] -
-
evasmall
csendes tag
Nagyon szenvedek már, keresem a Milliomos játékot a telefonra. Már sikerült találnom kb. 10-11 db fájlt, de sajnos mindegyikkel van valami gáz. Gyakori hiba, hogy fatal error van, valamint nem jeleníti meg rendesen a kijelző a játékot. Ha valakinek esetleg van hibátlanul futo verziója, légyszi szúrja be a pontos nevét, méretét... Köszi
-
-
tuzpenge
őstag
Hali!
Tudna valaki pár online rendelős cimet adni, mert memoria kártyát szeretnék rendelni (6230i), de a gyorsboltban csak a TAKEMS van és azt nemtudom hogy szereti e, de a sandiscet tuti. Ha esetleg tudnátok segiteni ebben azt megköszönném, esetleg hogy a takems is jo e.? -
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #3072 üzenetére
A Bluetooth és az infra korlát pár éve volt szokott dolog a szolgáltatóknál. A tel. könyv meg a T-m-nál így van, mert haver most vett 6233-at és csak 500 férőhelyes (original T-m-os).
-
evasmall
csendes tag
Tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a proginak a neve, ami funkcionálhat esetleg TV távirányítóként. Már régóta bizsergeti az oldalam a kíváncsiság, tényleg össze lehet-e hozni a telefont, meg a TV-t infrán...
-
-
fúggö
tag
-
Joe bácsi
őstag
válasz
blueMerle #3069 üzenetére
Ez valóban IGAZ, mert rákérdeztem erre a Nokiánál és a T-m-nál is. De egyszerűen ki lehet deríteni, h. melyik teló miben van lebutítva, csak annyit kell tenni, h. összehasonlítani pl.: a Noki honlapján a teló adatait és a T-m honlapján megjelnő adatokat.
Ja és pl.: a Voda durvábban butít, mert ott pl. van olyan teló amiben a Bluetooth és az nifra is le van butítva. Vodánál mondták nekem.
Ezért pártolom én a drágább, de gyárilag független telókat, nekem megér annyit plisu pénzt a teló, h. ne legyen semmiben korlátozva (technikailag és szolgáltató terén).
Ja és nem csak üzleti telót szoktak ''csonkolni'', hanem középkategóriásat is. -
blueMerle
veterán
válasz
Joe bácsi #3068 üzenetére
A tel. könyvről csak annyit, h. a szolgáltatóknál árult le van butítva tel. könyv területén. Konkrétan a T-m-os éa a Vodás, még jó, h. a Pannon nem nyúl bele. A szolgáltatói 500 férőhelyes, a gyári független vagy külföldről behozott pedig 1000 férőhelyes a tel. könyv területén.
Ha ez valóban igaz, akkor a szolgáltatók megérdemelnének egy jókora maflást. Addig OK hogy belenyúlnak a menube, nade hogy ilyen mértékben ''csonkoljanak'' egy uzleti telót
Még szerencse hogy az enyém is gyarilag fuggetlen -
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #3067 üzenetére
A tel. könyvről csak annyit, h. a szolgáltatóknál árult le van butítva tel. könyv területén. Konkrétan a T-m-os éa a Vodás, még jó, h. a Pannon nem nyúl bele. A szolgáltatói 500 férőhelyes, a gyári független vagy külföldről behozott pedig 1000 férőhelyes a tel. könyv területén.
Pontosan, csak ebben a 3 dologban tér el a két teló, nekem nem ér annyit a többlet pénz. Jobb kijelző ergo kevesebb készenléti idő. Sztem a 6230i kijelzője is jó, főleg a 6230 után. -
-
P.Dude
őstag
CSősztök!
most akartam mobilt venni és ez a 6230i nagyon megteteszett de olvastam ezeket a hozzászólásokat is az elejétől kezdve és nemtudom hogy megvegyem e még.
a 6233 is testszik csak sok. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Ricardo #3038 üzenetére
igazad van az E50 is jo volt.. de ahogy monják nem annyival jobb mint amennyivel most még drágább. Én nagyon kedvező áron vettem, kiprobáltam és ugy gondoltam hogy nem bukok rajta és inkább eladtam fateromnak pedig olyan telefon kelett ami sokáig birja ezért vettem neki egy sallangok nélküli 2610est és nekem adta az ő 6230i-jét és ez igy nekem tökéletes. A legközelebbi E50ajnálatnál valószinüleg már nem fogok bukni olyan sokat SŐT az már azthiszem elfogadható áron lesz. Aztán megy hugomnak a 6230i.
-
tuzpenge
őstag
Hello!
A PC Suite-nak a zene szerkesztőjében a lejátszási listába miért csak 3 zeneszámot tudok tenni?
Tudja valaki a megoldást? -
-
Joe bácsi
őstag
Az szerintetek gáz, h. a külső oldalsó hangszóróba ha belenézünk, akkor lehet ott látni egy lyukacsos hangszóró ''borítást'' és az nekem félig levált, nem vízszintesen áll. Szervízbe ki tudják cserélni vagy vmi? Úgy láttam, h. az a hangszóró ''takaró'' ragasztva volt és elengedte a ragasztás.
-
hematoma
csendes tag
A képernyöröl még annyit,,jobban megnéztem tulajdonképpen az egészen van hiba csak a bal oldalon erősebb,és ez akkor vehető észre inkább amikor sötétebb a háttér.3..88-as szoft.van rajta.
-
hematoma
csendes tag
A bezavarásról mi a véleményed.Egyébként olvastam már valakitől ilyen hibáról.
-
hematoma
csendes tag
Lehet hogy hibás a kijelző.
-
hematoma
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy olyan kérdésem a telefonnal kapcsolatba hogy a kijelző bal oldalán halványan de láthatóan függölegesen fut a kép.Mi lehet a baj.És még egy érdekesség hogy amikor hivok vagy megszakitom a vonalat olyan hangot hallat mint amikor egy tévé vagy rádió közelbe lenne és bezavar.Találkozott-e már valaki ilyennel?
-
Ricardo
titán
válasz
Jégkokó #3037 üzenetére
Én valahol megértem. Veszel egy telefont ami többet tud ''jobb'', de nem fog meg annyira mint a régi. Ez a mindennapi használat során derül ki.
Én azért kérdeztem , mert az E50 is egy jól eltalált telefon (szerintem) mindenféle sallang nélkül. szerintem lesz annyira sikeres mint a 6310. -
TexT-BoY
addikt
Hát srácok én visszatértem a 6230ihez. Ugye a sztori az volt hogy ellopták a 6230amat aztán egy ideig 3410 aztán 3310 utána pedig a következő telok jöttek sorba:
-SE T630
-Motorola V3
-Se K750i
-Motorola V3x
-Samsung D500
-Samsung D900
-Nokia E50
De aztt kell mondanom hogy a legTELEFONABB telefon az a 6230i-volt.. persze ezzel vitába lehet szálni de rá kelett jönnöm hogy ez a telefon az amit jól lehet használni a hétköznapokban.:
-egyszerü menü
-jó naptár
-jo T9 szotár
-mindennel kompatibilis BT
-elég hangos épp ugy a csengés mint a beszélgetés
-jó az Mp3 csengőhang nem szol olyan tréül mint a samsungok (a T630 és a 3xxxszárián kivül mindig ugyan az a csengőhangom volt: 196kbos 3percre vágott Fatless-Drifting Away)
-rezeg hakell hanem.. mig a sama össze vissza rezgett a mai napig nemtudom mi alapján.
Szóval ez az ÉN szubjektiv véleményem a telefonokrol ma. Lehet másnak fontos a 21321411trilli gigapixeles kamera meg a 60000gb os vinyó meg a 20000142millió zeneszámos komoly mp3. De én már rájöttem hogy nem szabad komprumisszumot kötni. Vettem !gb-os Meizu MPM-et msot állok egy bridge fényképező vásárlása elött és mellesleg ujra TELEFON tulaj vagyok. -
Joe bácsi
őstag
válasz
NOKIA6230i #3029 üzenetére
Neked meg milyen 6230i-d van(?), mert az enyémben van klasszikus Nokia üzenetjelző hang.
-
bod101
aktív tag
válasz
NOKIA6230i #3028 üzenetére
Nem emelt dijas az sms a csomagod szerinti ha jól tudom
-
NOKIA6230i
csendes tag
Még egy kérdés... A 6230i-ről hiányzik a klasszikus üzenetjelző hang. Le lehet ezt valahonnan tölteni? Keresgéltem erre-arra, de eddig sikertelenül.
-
evasmall
csendes tag
Most, hogy jobban nézem, van itt más is! Témák, miegyéb... Jó kis töltögetést!
-
evasmall
csendes tag
Találtam egy oldalt, rengeteg játékkal! Talán hasznát veszitek
[link]
-
-
pr0bi
senior tag
válasz
Matt-OPT #3003 üzenetére
Ezen kár vitatkozni , telefon nem fényképezésre, meg kamerázgatni való legyen benne akármilyen optika is. Ez csak egy olyan adalék , ami nagyon jó bizonyos pillanatok megörökítésére ha nincs kéznél rendes professzionális fényképezőgép. Arra viszont tökéletes, sőt perfekt!
-
Jégkokó
veterán
Nálam is volt ilyen hogy egyszer csak a nokia tune t kezdte el lejátszani, a memórakártyán beállított hang helyett, de sztem azért van mert jobban szereti a telefon memóriájából a hangokat
-
-
lowskill
csendes tag
Hy all!
Lenne egy pár (számomra) komoly problémám a telefonnal. Lassan egy éves lesz a készülék.
És előjött 1-2 zavaró problémája. Kezdeném azzal ami mindennapos, és nagyon zavaró:
Reggel ugye telefont lenémítom, nem szerencsés ha suliban megszólal. Suli után pedig visszaveszem a hangját, átváltok másik üzemmódra, de mindig be kell állítanom a csengőhangot újból, ami egy, a memóriakártyán levő .mp3-mas zene, mert mindig az alap Noki tune-on cseng.
Másik zavaró jelenség,hogy zenehallgatás közben van amikor átlépi a számot, pár másodpercet átugrik az elején, vagy egyszerűen mintha kikapcsolna a telefon, újraindul, de mégsem, mert csak elsötétül a kép, és pár mp múlva visszatér minden.
Néha csinál olyat is a telefon,hogy azt jelzi kicsöng a hívott fél telefonja, mégsem hallom a hangot. Megsmétlem többször a hívást, de semmi. És a hívott félnél nem jelzi ki,hogy hívtam.
Például ma is történt ilyen, erre újraindítottam a telefont, de nem akart bekapcsolni. Illetve eljutott addig,hogy felvillant a fény, de aztán emgint elsötétült, majd megint kivilágosodott. Kivettem az aksit, megint bekapcsoltam, akkor is villogott 1-2-t, aztán bekapcsolt.
Nem tudom,hogy zek mennyire orvosolhatók szoftverfrissítéssel, a véleményeteket kérném.
Még azt hiszem garanciás a telefon, szóval egyszerűen megléphetem a dolgot, tervezem is,hogy a héten beviszem, csak szeretnék tisztában lenni,hogy mire kell számítanom, egyszerű szoftverfrissítés, vagy valami komolyabb dolgot igényel....
Előre is köszi a segítséget!
Mindenkinek szép estét! Üdv.: Zsombi -
Cypher7
tag
Szevasztok!
Valahol azt olvastam, hogy telepíthető navigációs térkép a készülékre és egy külső bt-s GPS vevő csatlakoztatásával navigációvá alakítható. Ez tényleg így van?
Köszönöm! -
Felesleges belemenni a mobilkamera vs. (kompakt) digifényképező vitába, mert mindkettővel lehet jó és rossz képeket is készíteni -az más kérdés, h. a fényképezővel könnyebb jól fotózni.
-
Jégkokó
veterán
-
Matt-OPT
aktív tag
Ez nektek jó kép? Ne röhögtessetek már? Undorító a minősége. Egy 2 megapixeles fényképezőgép sokkal szebbet csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest