Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz
HZoli87 #3269 üzenetére
Köszi!
Nézegetem az Ese oldalát is közben:
"Az ESET Smart Securityt ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal."
Akkor a Notimra ez jobb?Bár eddig azt hittem a win fala elég.
Mondjuk most néztem táblázatott ott elég gyengusz a win fala... -
Mr. Teddy
őstag
válasz
HZoli87 #3225 üzenetére
Na igen, például akkor emiatt törölte egyből azt, amit netről leszedtem, még ily módon kikapcsoltan is.
Ez viszont nem korrekt a nod-tól, mert azt írja, "vírusvédelem ideiglenes kikapcsolása", ezt akárhogy értelmezem, számomra azt jelenti, hogy kikapcsolom az egészet.Hogy lehet teljesen kikapcsolni hivatalosan, hogy legközelebb ne legyen az, hogy letöröl így nekem egyből fájlokat?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
HZoli87 #3223 üzenetére
Mert hágyféleképp lehet kikapcsolni? Van rendes meg nem rendes? Nem értelek valóban, fél szavakból mit értsek?
Alul ikonra mentem jobb klikk, vírusvédelem ideiglenes letiltása. Kérdezi mennyi időre, arra nyomtam, hogy újraindításig. Ha ez nem rendes kikapcsolási mód, akkor a nod32 nézi hülyének a felhasználót, és elhiteti vele, hogy ki van kapcsolva, holott mégsem.
-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87 #3183 üzenetére
Szia.
Tegnap szóba jött a win 7 update. Észrevettem hogy habár azt írtam nekem fenn van a service pack 1, nekem azt tölti/ telepíti a win frissítő. Ma reggel is vagy 5 órán át írta, hogy telepíti, már ki kellett kapcsolnom a gépet, most is kb 2 órája azt írja ki, de mintha semmit nem csinálna?!
Egyébként a vezérlőpult-->rendszer résznél ki lenne írva, hogy fenn van a pack 1? Mert én úgy emlékszem feltettem korábban, de ott nem írja.
köszi -
Petya597
tag
válasz
HZoli87 #3181 üzenetére
Nem volt bekapcsolva, nyomtam egy manuális frissítést, frissítést nem töltött le, de eddig nem érkezett ARP-gyorsítótármérgezéses figyelmeztetés.
Router mögül vagyok, igen.
A router-t ha jól olvastam akkor a További beállítások/Személyi tűzfal/Szabályok és zónák/Zóna- és Szabályszerkesztő résznél a Megbízható zóna rész szerkesztésével kell megadnom, igaz?(Hogy adhatom hozzá a routert? Az IP címem kell hozzáadni?)
Bocsi a hülye kérdésekért.
Értem, szóval amikor feldobja az értesítőt, akkor gyakorlatilag megakadályozta a ARP-gyorsítótármérgezést, nemde?
Köszi a gyors választ!
-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87 #3169 üzenetére
Aha, vagy van egy másik gép még esetleg, ritkábban használt. Azon a symantec nevű védelmi rendszer van, ami ezen is volt egy ideig a nod előtt. Lehet akkor azt állítom be nekik, az legalább használhatóbb gép (pedig nagyon alap), bár lehet azon is lehetnek ennyi erővel kártevők. De legalább tudják használni. szerinted?
-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87 #3167 üzenetére
Köszönöm.
Igazából ez egy kb 2 hónapja nem használt gép, nem is tudtam, hogy ennyire gázos állapotban van. Csak most elmegyek itthonról és a szüleimnek hagynám itt ezt a gépet1-2 hónap múlva raknék fel rá csak új xp-t,
Szerinted netes pénzutalásra, ha szükség volna rá, használják, vagy inkább ne, az ismert kártevők miatt? -
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87 #3153 üzenetére
Töröltem ott mindent, annyira nem értek hozzá sajnos. Egyelőre meg még a rendszer
.Ha meg meghagyom a vírusokat az se biztos hogy jobb megoldás.
Lefuttattam az avirát. Az is talált, utólag néztem, hogy beállításba úgy volt állítva, hogy ha nem tudja helyrehozni akkor átnevez, így átnevezte a találtakat. Akkor így is jó? -
szimcsi
senior tag
-
Gabás
addikt
válasz
HZoli87 #3129 üzenetére
egyszerű: lehet, hogy valakinek segít, ha a vírusirtóra gyanakszik, és nem kell végigzongoráznia egy hosszú hibakeresési folyamatot
mod: háát, én rendszer-visszaállítással kezdem, az a leggyorsabb/legbiztosabb de ugye az itt nem játszik, ha közben frissült a víruskergető
-
ToBeY
nagyúr
válasz
HZoli87 #3085 üzenetére
Megcsináltam,most ilyen
Vírusdefiníciós adatbázis: 6559 (20111020)
Frissítési modul: 1037 (20110921)
Vírus- és kémprogramkereső modul: 1321B (20110914)
Kiterjesztett heurisztikai modul: 1118 (20110419)
Kitömörítő modul: 1136 (20110818)
Megtisztító modul: 1051 (20110420)
Anti-Stealth támogatási modul: 1026 (20110628)
ESET SysInspector modul: 1221B (20110623)
Valós idejű fájlrendszervédelem modul: 1005B (20110311)
Fordítástámogatási modul: 1028B (20110907)
Behatolásmegelőző rendszer támogatási modul: 1026 (20110725)
Internetes védelmi modul: 1019 (20110622)
Adatbázis modul: 1016 (20110726) -
< CyberBob >
őstag
válasz
HZoli87 #3054 üzenetére
Igen pontosan ilyen ablak jön föl. A tűzfal modul: 1071. Vírus keresés volt és nem talált semmit. A Skype-nál is azért jön fel valószínűleg mert a partnerlistát p2p alapon frisíti. Lehetne valami szabályt írni neki (ismeretlen alkalmazás) vagy tegyem vissza a 4-est és várjak pár hónapot?
-
rgeorge
addikt
válasz
HZoli87 #3001 üzenetére
Biztos, hogy a játékos üzemmód miatt történt nálam ez a jelenség. Bekapcsoltam a részletes naplózást, és ott vannak a bejegyzések, miszerint :
2011.10.10. 11:41:31 ESET kernelszolgáltatása Status:[status:2, priority:0, "A játékos üzemmód engedélyezve van", "A játékos üzemmód engedélyezve van. A program letiltott minden előugró ablakot, és felfüggesztette az ütemezett feladatokat. A játékos üzemmód itt tiltható le:...
Ez utóbbi üzenet nem jelenik meg, amikor a felhasználói beavatkozást kéri, ha megjelenne, rögtön tudtuk volna, mi a baja.
Engem meg félrevezetett a státuszlap, ahol a játékos üzemmódot letiltva mutatja. Helyesen "inaktív", ha egyszer engedélyezve van, mert így persze, hogy azt hittem, hogy nincs engedélyezve, pedig az volt, csak a letiltva azt jelentette, hogy éppen nem aktív. -
-
válasz
HZoli87 #3003 üzenetére
A rendszeres alatt nem az értem, hogy minden egyes alkalommal elállítódik a GUI, de gyakran előfordul. Hogy minek a hatására azt nem tudom, de 2 napja raktam helyre a gépet, és azóta már nem ment a WU, vagyis nem szedett le újabb frissítést. Így, másnak köszönhető a jelenség.
Azért, mert nálad nem jelentkezik valami vagy nem írtak más fórumon, még létezhet a probléma!
Sajnos én is kikapcsoltam a játékos módot, mivel nem kelle hozzá a teljes képernyős mód és ugyan azt jelezte, mint fentebb a srácoknak. Persze, megoldottam és nem zavaró.
A GUI gond viszont igen. Kiváncsi lennék, hogy mi okozza.A supportos megjegyzésedre megjegyezve, szerintem senki annyi hibát nem jelentett le itt, mint Te és alég oskkal nem csináltak semmit. Ezt már privátban leleveleztük.
Elképzelhető, hogy az új buildben már nincs ez a gond. Vagy igen? -
válasz
HZoli87 #3001 üzenetére
Sajnos, meg kell hogy erősítsem a kollégákat, nálam is csinálja! Tiszta rendszeren, pontosan ugyan ez a helyzet! Megoldottam azzal, hogy kikapcsoltam!
A másik, a GUI rendszeresen elállítódik. Azaz ha megnyitom a Nid32-t, akkor sokkal nagyobban jelenik meg, mint amire én beállítottam. -
-
-
-
Kunsztler
senior tag
válasz
HZoli87 #2947 üzenetére
Na de most én vagyok vak vagy mi
van egy valósidejű fájrendszervédelem-beáálitás-beállitás kiterjeszttetmarhaság el alapból ninc siis bekapcsolva.Van a másik valósidejű fájrendszervédelem a menű alatt egyel további beállitás kiterjesztett heurisztika a fájlok futtaakor Na most akkor melyiket innen?Nyugi többet már nem fogok kérdezni
-
Kunsztler
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
válasz
HZoli87 #2940 üzenetére
Köszi a választ!!
További beállítások \ Valósidejű fájlrendszer védelem \ Beállítások \ Futtatás közbeni tömörítők bekapcsolása
További beállítások \ Valósidejű fájlrendszer védelem \ További beállítások \ Kiterjesztett heurisztika a fájlok futtatásakor bekapcsolásaNeked be van kapcsolva?Nem lassítja neked a rendszer letesztelted???
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
HZoli87 #2937 üzenetére
Hi! Pont ezt akartam kérdezni, de megelőztek sebaj. Azért annyit kérdeznék még hogy ezeken a beállításokon túl kell e még valamit állítani? Annyit nagy körvonalakban hogy online játszok COD 6, COD 2 stb... hogy ne offoljak annyit. Nem szeretném ha vissza fogna a ping ami ugye nagyon számít vagy a le és feltöltésemet se fogja. A rendszert így se úgy se terheli szinte észrevétlen.
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #2916 üzenetére
További beállítások / Hálózat / Tűzfal / Alkalmazás módosításának felismerése
Példa: Comodo Dragon telepítve (14.0), szabályt létrejött hozzá (Tűzfal / Szabályok és zónák). Lefrissül az új verzióra (14.1), ekkor az első indulásakor jelzi, hogy módosult a program és ekkor engedélyeznünk kell.
Mondjuk ez nem újdonság, a 4-es verzió eddig is tudta, lehet a 3-as is.
HIPS sehogy sem lehetett. Automatikus módban ugye nem dob fel ablakot, interaktív módban pedig a telepítés elindításához is "5-6" ablak megválaszolására van szükség.
-
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #2895 üzenetére
Azt én is láttam, le is szedtem - még akkor -, fel is tettem, de rinyált, hogy nincs aktiválva. Persze másik mail címet is beírhattam volna a programba közvetlenül, de már nem volt meg benne az akarat ... Ha valamit visszatetszőnek találok onnantól nem érdekel. Itt meg csupán leírtam a véleményemet, hogy miért is hagytam abba kb 50 kép után, és miért mondtam neki búcsút.
Attó függetlenül mondom ezt, hogy milyen képességekkel bír. Felőlem lehet a világ egyik legjobb cucca is, ha kiborítja nálam a bilit.
A Windows-t újrahúztam a versenyzők között döntöttem, hogy melyiket fogom megvenni egy évre, és kész Egyébként a BitDefender a befutó. Igaz nincs Magyar supportja, de legalább nekem bejön.
-
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
HZoli87 #2879 üzenetére
Köszönöm a választ!
Viszont nem boldogulok veleElég béna nő vagyok.. ott nem tudom mit kell beírni, mikor elindítom ezt a fájlt amit belinkeltél és azt írja, hogy: Enter sequence number of AV product to uninstall and press Enter..
Nem értem, hogy mit kéne beírnom, annyira nem vagyok jó angolos
És hogy értetted ezt a csökkentett módot?
Ha elmagyarázod nagyon-nagyon szépen megköszönöm!!! -
-
-
kozi71
senior tag
válasz
HZoli87 #2848 üzenetére
Köszi! Így már biztos voltam benne, hogy nálam a hiba.
Kitöröltem mindent a Behatolás Megelőzőből és utána simán települt mind a négy frissítés.
Köszönöm a segítségedet!Más.
Már hetek óta nem jön be nálam a Freemail.hu oldal. Csak gondolkozik a Firefox majd nem tölt be semmit. Illetve a kis zárójelben lévő kék színű F betűn kívül a fejlécben semmit. Ezzel valami okosság? Olvastam amit írtak korábban másik lapra, de hiába tettem be oda az oldal linkjét továbbra sem tölti be. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest