Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Ja igen és a legfontosabbat kihagytam a felsorolásból mégpedig a zenéket hát srácok a Galaxy-ban a zenék azok valami fantasztikusak voltak ami a 3D Worldben is jó viszont a Galaxy-ban lévőket nem tudja megközelíteni sem!Szeretném megosztani veletek egyik személyes kedvenc zenémet a Galaxy-ból!
http://www.youtube.com/watch?v=VEIWhy-urqM
Emlékszem amikor a játék közben ez a zene szólt az valami hihetetlen hangulatot és lendületet adott!
-
Alba Game
tag
Csak a legelső szériás (aka. a debüt) PS4 gépek voltak olyan ratyi anyagból összerakva, hogy lemállott az analóg karról két hét FIFA után a gumi. Szerencsére a mostaniak már nem ilyen gázosak. Nyilván lehetetlen kierülni, hogy egy boltban kinek milyen gép jut, szóval lutri. Valami alapján biztosan lehet különbséget tenni köztük. (pl. szériaszám vagy mittudomén...) Az biztos, hogy van különbség, mert pl. a hűtésük is zajosabb a starter gépeknek. Három cimborámnak is dec. legelején lett PS4 -ese és folyamatosan panaszkodnak a zajos ventire játék közben. Én a magamét május derekán szereztem be, azzal minden rendben.
Fehér WiiU GameTab analógok nálam is sárgultak picit, nomeg a triggerek alatti ívelt műanyag rész koszolódik könnyen. De Clin + puha fogkefe megoldotta. A makacsabb szutykokra pedig vízzel higított Domestos, pár percig ázni hagyni a felületet és lesikálni. Óvatosan, a gombok melletti résekre ne jusson belőle !!!
-
PandaMonium
őstag
Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a listán lévő játékok nagy része már megerősített (legalább is abban, hogy készülnek, nem abban, hogy E3-on meg is mutatják őket). A Mario Sunshine HD portot viszont jó volna ha bejelentenék, pont nemrég volt itt is róla szó ha jól emlékszem. A Mario Maker-ről meg már videó is van a GameXplain-en: [Link], itt is azt tárgyalják, hogy vajon igazi-e vagy kamu.
-
PandaMonium
őstag
Hoppá-hoppá, a többit viszont figyelitek? Legend of Zelda: Unbound King, Pokkén Fighter Tournament (végre egy Pokémon cím ami nem 3DS-re jön), Shin Megami Tensei x Fire Emblem, Super Smash Bros., Super Mario Sunshine HD, nagyon kemények.
Remélem lesznek még ezen kívül is, de ha ezek megjelennének 2014 Q4-ben, vagy 2015. elején már az is nagyon jó volna.
Elég pontosnak tűnik a lista az eddig ismertek alapján, reméljük nem kamu.
-
PandaMonium
őstag
Globálban a japánok nagyon dominálnak most, sok köztük a 2600-2700 pontos akik állandóan top3-ban vannak. Sebaj, legalább van hova fejlődni.
Egyébként mikor megsebzik az embert és pattog olyankor sebezhetetlen arra a kis időre (és irányíthatatlan is, így mondjuk elég könnyű leesni mondjuk egy rainbow road-on
), csak mikor újra te irányítod a kocsit akkor lehet megint megsebezni.
-
Hunner
senior tag
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
Angol lesz mindenképpen...Nintendónál jól váltják a fontot/eurót? Mert itthonról különösebben nincs jelentősége nekem, hogy majd fontban vagy euróban fizetek a shopjukban, csak akkor, ha hasonlóan hülyén váltanak mint például a steam vagy a nagy amerikai cégek. usd=eur 1:1 és még a fonttal is trükköznek...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A fotó szerint akkor egymás mellett és nem egymás alatt lesz a két képernyő. Korábban mutattak egy játékot, amit álló helyzetű gamepad-dal nyomtak, ott elfértek egymás alatt. Csak úgy meg a kezelőszervek nem estek sehogy sem jó helyre. Valószínűleg akkor ez a megoldás (vagy hasonló) marad a többi játéknál is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A japánok nem is csinálhattak volna jobb reklámarcot a MK8-nak ennél a pszichopatánál.
Miután az egész net tele van vele, most a WiiUDaily is összerakott egy jó kis kollekciót róla. A Villager-nek új trónkövetelővel kell szembenéznie.
-
PandaMonium
őstag
Már a játék megjelenése előtt is a pályák részleteiből próbálták kitalálni, hogy milyen karakterek/pályák/itemek lesznek a játékban, olyan részletesen meg vannak csinálva a pályák apró részletei.
Próbáltam keresni eladási statisztikát a Wii U-ról a Mario Kart 8 megjelenése óta de nem találtam, pedig nagyon kíváncsi lennék mennyivel dobta meg az eladásokat.
(#3291) slick-adam: Uhh, az durva. És mi lesz még itt mikor megjelenik a Smash Bros.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
slick-adam
aktív tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Javíts ki ha tévedek, de az utóbbi pár évben mintha eléggé megcsappant volna a tömeges érdeklődés az RPG-k iránt. Az eladásokból legalábbis az látszik, hogy csak az igazán sikeres darabok lépik túl a milliós darabszámot. Szerencsére a Bravely és a Fire Emblem jövője még biztosítva van, de ezt is csak az utolsó részeik viszonylagos sikerének köszönhetik. Jó lenne persze, ha a műfaj nem halna ki a nagyobb fejlesztők részéről, de üzleti szemszögből nézve nyilván jobban megéri valami lövöldét/kalandjátékot kiadni, ha abból kétszer-háromszor több fogy.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sok nincs is, a Next Level Games akik kanadaiak, a Shin 'en a németektől és a saját stúdiójuk a Retro, akik texasiak. Több nekem sem jut eszembe. Kisebb indie fejlesztők vannak, akik majd Wii U-ra is meg fognak játékot jelentetni. Szerencsére sok színvonalasnak mondható is lesz köztük.
-
Mister_X
nagyúr
Én csak addig jutottam el, hogy öt perc után le tudtam gépelni magamnak mindent (azaz meglettek az olvasatok), de ugye a szavak többségét én sem ismerem
Google Translate is csodákra képes:
Than before, with the exception of the inappropriate, Nintendo [Notice] YouTube video has been officially licensed images, including the work of Nintendo on YouTube. Sometimes ads get the video you have permission, like traditional policy, the ad revenue will be distributed by Nintendo and Google. (1/2)
[Notice] YouTube video on it, towards those who wish to use the Nintendo work more aggressive, it has several affiliate programs that receive a portion of the advertising revenue. For more information about the affiliate program, we will follow-up at a later date. Much for your understanding, thank you. (2/2)
@Dr.F.E.R.I.: gg wp
-
Alba Game
tag
Én is tudok angliából Star-Coin -ra váltott holmit hozatni, ha kell. Nekem kvarcjáték jött annó. 14500 pts -em van, lassan megint be kéne váltanom. Meg még az asztalomon vagy 5-6 "kaparós" papír, kódokkal.
Ezt a Child of LIght -ot lehet, én is beszerzem. De nem WiiU -ra, hanem PS4 -re. Bár nem tudom, van-e valami különbség köztük (sztem grafikára tutti nincs, tartalomra sem hiszem, hanem inkább kezelésre értem ezt). Ha van, akkor marad a WiiU -s verza.
-
n000rbi
senior tag
-
tariattila
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Ott van direkt kiemelve, hogy ha meg akarják venni. Tudom, hogy nem vásárolgatnak ész nélkül (az az usákok reszortja).
@PandaMonium: nyugat (számomra) = Anglia, Németország, Ausztria, Dánia,
Franciaország, stb., USA az a "világ hülyébbik fele"Ott meg nem "TAX", hanem Value Added Tax (VAT), azaz árhoz adott adó, tehát egyenértékű az ÁFÁ-val (árban foglalt adó). A kettő között a különbség az, hogy ott a nettó árat írják ki az államok eltérő adózása miatt, míg nálunk az áfás bruttót írják ki.
-
horkovy24
senior tag
Hát sajnos nekem nincs meg a Deus Ex szóval nem tudom ott hogy működik a gamepad-es dolog!Viszont az hogy egy gombnyomás a hackelés a Watch Dogs-ban a jelenlegi konzolokon az egy dolog ez még a Wii U változatban változhat nem?Mert azt is olvastam egy oldalon már meg nem mondom hol hogy az miatt is csúszik a Wii U verzió mármint a gamepad tökéletes kihasználása miatt!Tény viszont azt is olvastam hogy azért csúszik mert egyszerűen a többire fontosabb volt a fejlesztés!Mint tudjuk az eladások miatt!Ki tudja már mi is az igazság!
-
Mister_X
nagyúr
"A Wii Sports eladott 60+ millió konzolt" - avagy eladtak 60+ millió konzol Wii Sports-szal. Azért annyira optimisták ne legyünk, hogy egy program csinálta mindezt, amikor elkelt 35 millió Mario Kart Wii, 28 millió New Super Mario Bros., 22 millió Wii Fit meg 12 millió SMG.
-
Alba Game
tag
De ezt a témát nem "tegnapelőtt" kezdték. Nem az elmúlt 2-2,5 évben (mondjuk amióta a VITA van illetve a WiiU / PS4 ott sem megy) utaznak 1-2 órát munkába, stb... érdekes, a Wii meg a PS3 (illetve maga a DS) az utód konzoloknál SOKKAL jobban fogyott, már ha csak az ottani eladásokat nézzük. Szóval nem egyértelműen az életvitel változott. Ezért gondolom, hogy ebbe a szoftverkínálat is beleszól. mármint a VITA részéről. pedig abban van FB meg Skype kliens, GPS, elvileg (kicsit) jobb kamera, bla-bla-bla. Igaz, kevésbé mobil, mint egy 3Ds (bár sztem valamivel csak hordozhatóbb, mint egy 3Ds XL)
-
Alba Game
tag
Ez nem újdonság, köbö pár éve már ezt szajkózzák a "hozzáértők". Amúgy furi, mert ott a DS/3Ds, ami szépen terjed, jól fogy. Viszont a VITA meg annyira nem. Szóval akkor tleg a játékfelhozatal szabja meg az eladásokat, mert ahogy kinéz, a VITA -nak is az a legfőbb gondja momentán. Persze megy a sok próbálkozás, a cross-buy / cross-control / cross-save / cross-platform progikkal, a free PS+ cuccok "áradata" meg a PS4 támogatás (game sharing vagy mifene) de ez sem kompenzálja a szűkös játékkínálatot. pedig sztem tökjó gép (eltekintve a fos kamerától meg a saját formátumú memókari baromságtól). de tleg a játékkínálat diktál. A DS / 3Ds -re jön a kilóméternyi game (millió hulladékkal meg EU népnek fogyaszthatatlan dolgokkal) és nincs szükség még csak ezekre a cross-dolgokra sem. pedig az mekkora jóság volna már. A 3Ds - WiiU kóperálás.
-
Mister_X
nagyúr
Ugye megy a vita a digitális vs. dobozos tábor között, hogy az előbbi kényelemmel jár, míg az utóbbinál ott van a kezedben a cucc. Én annak örülnék a legjobban, hogyha lenne "át nem ruházható lemezes edition", amihez lenne mellékelve egy kulcs. Lemez berak, kód beír, feltelepít, majd futtatható bármikor lemez nélkül. Így a kényelem is meglenne és ott is marad a polcon a cucc.
De az is jó, hogyha lejjebb megy a digitális cuccok ára. Én is vettem nem egy játékot PS3-ra digitálisan - na nem friss dolgot, mert a magyar PSN arra extrán drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest