- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
A poén az, hogy a Nintendo simán megtehetné, hogy elkészítteti a SEGA-val. Sonicot szereztek (kettőt is, a Colors már kijött), de többre valószínűleg nem számíthatunk. Pedig tök jó lenne a Wii U, mint a régi korok és a legendás szériák éllovasa, sok vásárlót nyernének Shenmue 3-mal, SEGA Ralykkal, egy kis Virtua Cop 2014 is jöhetne, nameg exkluzív Virtua Fighter. Csak a Sonic: Lost Worlds legyen jó, mert már azzal is sok mindenkit nyerhetnek meg.
-
Mister_X
nagyúr
Szeretem papíralapon olvasni a dolgokat, én már csak ilyen régimódi vagyok. De számomra külön öröm, hogy van lényegi Nintendós tartalom.
Japánban meg hát folyton változnak a trendek. Apple is nagyon felkapott lett, mert amerikai, ellenben az Xbox nem lett az. És ott kb. tényleg igaz, hogy mindenkinek a kezében van DS/PSP/3DS. És mennyivel kényelmesebb...
-
ldave
félisten
Youtube-on fent van: Nintendo E3 2013 Direct
-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Használt, hibátlan állapotú fehér Nintendo Switch OLED változat 6 hónap garanciával
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest