- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashback #48304 üzenetére
Az elején fontos a finommechanikai dolgok fejlődése miatt, hogy ne csak nézzen. Nálam most 5 és 7 évesek. Nálunk is volt mese 3 éves kor alatt, viszont annyi, hogy eleve nem a YT előtt hagytuk, hanem saját mesetárral, válogatott - nagyrészt retro - mesékkel, amik bőven nem olyan intenzívek, mint mondjuk egy Naruto vagy szinte bármilyen mai mese. Fontos a mérték is. Lányom egyébként 4 évesen Kirbyzett, szereti, de játszik fizikai játékokkal is játszunk, társasozunk. stb. Fiammal pl. Snowrunner-ezünk, majd utána szállítmányozunk fizikailag is:
-
perge666
veterán
válasz
Flashback #48292 üzenetére
Ez szerintem egyén és játék függő.
Én lányom decemberben volt 6 éves,és 3 hete vettem neki Switchet a Mariók miatt.Szerintem még nőnie kell hozzá,az irányítás nehézkes neki sokszor,de van 1-2 játék amivel már el van csak ahoz hasonló van telefonon is.
Így most jóformán én játszom rajta a Witcher3-at,gyerkőc sokszor beleles amikor nem felnőtt tartalmas és tetszik neki.
Asszony meg eddig játszott a Mario Maker2-vel,de már vagy 1,5 hete ő se kapcsolta be.Vagyis nekünk még bőven ráért volna a Switch,de olyan jó áron jutottam hozzá hogy nem bánom a vételt.
-
morfondőr
addikt
válasz
Flashback #48292 üzenetére
Nálunk 3 évesen már nyomta a lányom a Yoshi-t, meg a Paw Patrol játékokat. Egész ügyes volt bennük már akkor. Most 4 múlt és a Kirby van porondon. Szerencsére nem bolondult bele nagyon, ezért nem kellett korlátozni, pár naponta eszébe jut és játszik 1-1 órát, de nem megy más rovására. Telefont is adtunk neki Youtube Kids-el, na azt pár nap után el kellett venni, mert nagyon bele merült és mással nem is foglalkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest