-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tboy93 #47763 üzenetére
Illetve érdemes még az akksira is figyelni
Indíts el egy játékot közepes fényerőn mondjuk 5 percre... Ha 4%-nál többet merült 5 perc alatt akkor az akksija jó eséllyel már a gyengébb ligában játszik.
Bár írtad, hogy 1 év gari van rá ami azt jelenti jó eséllyel nem olyan régi a gép azaz max 1 éves, azokanak meg még bőven jó az akksijuk
-
adalbert1
veterán
válasz
tboy93 #47759 üzenetére
Minden gomb működik-e, joy-con driftel-e (ezt a settingsben a calibrate control sticks alatt lehetne látni) - igaz ezt garanciában javítják, de ha veszek gépet, nem kezdeném egyből gariztatással.
Töltést felveszi-e (akár powerbankről megnézni), sd kártyát látja-e (arra nem emlékszem, hogy egyből formázná-e, ha újat raksz bele, erre azért figyelj), wifi működik-e (akár telefonról osztani addig netet), shop-ba be tudsz-e lépni (akár az előző tulaj saját felhasználójával, igaz azt nem tudom, hogy gépet bannolhatnak-e).consono: igen, de vannak olyan játékok (pl. NBA 2k), amik nem férnek fel a kártyára, és egyből telepítéssel indítanának. Persze látni akkor is fogja az olvasó a kártyát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #45319 üzenetére
Modernebb TV -nél is lehet előnye, mert nem mindegyikre telepíthető például az HBO Max sem.
Így mondjuk ha nem tud 4K -t filmezésnél a Switch, akkor igazából több szempontból is jobb egy okosító a TV -hez. Illetve más szempontok alapján is.
Meg ugye manapság már a telefonok sem sokkal kisebbek. De kijelző panel minősége sok esetben jobb. OLED -hez képest is. Felbontásban is.
Páromnak mindig olyan tokot veszünk mobiljához. 2000-3000-4000 forint körül. Én nagyon nem csípem az ilyen fajtákat.
Persze én tökre elfogadom, ha valakinek erre van igénye. Nekem is vannak az átlagtól eltérő vágyaim konzolok tekintetében. Csak ez szerintem annyira szűk réteget érint, hogy nem igazán akar foglalkozni vele a Nintendo.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #45316 üzenetére
Nem jobb erre egy telefon, ha valaki például utazik? Otthon meg ha nincs erre alkalmas TV, akkor egy stick/box? Talán jobb is, mint egy konzol.
Csak kérdezem, mert én egyáltalán nem használom ilyenekre a konzolt, és még egy ezer éves TV -t is egyszerű felokosítani.
Szerk.:
Sosem néztem...a YouTube például milyen felbontáson megy kézben és dokkolva? Gondolom 720p és 1080p(?). -
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz
tboy93 #39387 üzenetére
Igen, az AMOLED is OLED és ugyanúgy beég. Néhány hsz-al feljebb pont van egy telefon beégős komment. Egy telefonnál szerintem a kijelző nem olyan fontos központi elem mint egy Switchnél vagy egy TV-nél, azért hallunk róla kevesebbet.
Nagyon sok összetevője van annak, hogy mennyi idő alatt ég be valami egy kijelzőbe, a legtöbb a tartalmon múlik. A legjobb az, ha nincs semmi fix statikus tartalom a képernyőn, tehát az az ideális ha filmeket, sorozatokat néz az ember OLED kijelzőn. Ha nincs semmi fix elem (pl. TV csatorna logója) akkor valszleg soha nem is vesz észre semmit az ember mert együtt öregszenek a ledek, az egész panel színe közel egyformán változik.
A játékok sajnos nem ideálisak, mert a legtöbb esetben van HUD, ami mindig fixen ugyanott van abban az X órában amíg végigjátssza az ember.
Link: Linus és az OLED beégés. Szerk.: ugyanezt linkelte Idave, most vettem észre.
-
hito
nagyúr
válasz
tboy93 #39389 üzenetére
És, ez most jelent valamit? Akkor másnak sem? Vagy akkor ez mit jelent? Sosem értettem az ilyen bizonyságtételeket.
Vannak bizonyos törvényszerűségek, amik az adott technológiából fakadóan mindenkire érvényesek. Ha valakit ez eddig nem érintett, örüljön, szerencséje volt, de attól még tényszerűen létezik.
A telefonos topicokban bírom, amikor mondjuk amoled kijelzőről van szó, mindenki számára egyértelmű, hogy bizonyos körülmények között és felhasználói szokásokból kifolyólag törvényszerűen érinteni fog minden egyes készüléket a beégés, erre jön az ember és beleordít a nagyvilágba (bocs, ez nem neked szól
), hogy az övé bizony sosem égett be, pedig évekig full fényerőn 0-24 ugyanazt nézte rajta és különben is ez a huszadik telefonja, ami nem ég be és....blablablabla. Erre már tényleg csak annyit lehet mondani, hogy "ok, köszönjük". Arról nem beszélve, hogy bőven benne van a kalapban az, hogy egyszerűen észre sem veszi, mert szar a szeme, vagy egyelőre nagyon halvány a beégés és csak tester appokkal észrevehető, hétköznapi használat során nem.
-
válasz
tboy93 #37070 üzenetére
Nekem annó a Lumia 930 volt olyan, hogy csak a hűtőben lehetett szoftvert frissíteni, mert ha nem oldottam meg a hűtést akkor túlmelegedett és végtelen ciklusban próbálta magát újra és újra frissitgetni, persze amég az akksi le nem merült. Elindítom, irány a hűtőbe, 15 perc és kész is.
-
Norb79
őstag
válasz
tboy93 #35935 üzenetére
Sokat utazok, néha csak szülőkhöz, néha kirándulni a gyerekekkel (ottalvós), karantén előtt külföldre is évente többször, hosszabb időre is. És ilyenkor amikor este kidőlnek a gyerekek én még leeresztek ezekkel kicsit, mielőtt belealszok.
Néhány eleve ilyen visszajelzés volt a fejlesztőknek, hogy igen, riszpekt nekik, hogy összehoztak egy ilyen portot egy handheld platformra, mert a karantén előtti utazási szokásaimhoz nagyon is passzolt egy handheld platform.
iPaden is sokat játszom amikor nem otthon vagyok, azon is "komolyabb" játékaim vannak, nem ilyen candy crush vagy angry birds a célfüggvényem ott sem.
A fenti dobozoknak kb a felét vettem használtam, felét day1 amúgy. És sok multiplat cím volt, amit a gyerekek ki akartak próbálni, és egyszerűbb volt lőni egy használt portiát vagy egy új civ6ot vagy two point hospitalt, mint hogy kitúrjanak a pc elől.Xbox series x is ezért lett, hogy ott sims4ezzen már a lány, ne a pc-n.
-
Norb79
őstag
válasz
tboy93 #35931 üzenetére
Nem.
Ez a gyerekek fő platformja, én kőkemény 4k@ultra@60 gémer vagyok pc-n.
Meg szintén gyerek miatt van otthon egy x360 is, hogy a kinect előtt ugrabugrizzanak, és PC-s GPU, meg x360as gold évek miatt van 500 xbox játék, szóval vettem egy Xbox Series X-et is, hogy azokba is belenézzek.
Szóval csak PS nincs. -
77Guba
aktív tag
válasz
tboy93 #35664 üzenetére
Minden játékos életében biztos vannak azok a játékok,amik nagyot ütöttek,aztán sok évvel később is jó nagyon,nekem ilyenek a Resik,Silent Hillek,Mariok,de pl. a Doom 3-at is nagyon élveztem újra.
Aztán vannak amik tetszettek,de újra már nem olyan,na így éreztem a Bioshocknál,de pl. a Metro se volt a régi.
Letöltöttem a Call of Juarezt,na valahogy így képzelek el most egy jó FPS-t számomra,semmi sallang,csak szinte gameplay,és szuper hangulat. -
ayo
veterán
válasz
tboy93 #35394 üzenetére
nekem legalább pénzt spórol
de igen, néha vicc, hogy mobilon mik vannak és mit tud az adott játék vs Switch. egy tablet + kontroller párossal ott is jókat lehet játszani. az elmúlt években ilyen téren sokat fejlődött a mobil.
kedvenc példám, hogy a Castlevania: Symphony of the Night apró pénzért tolható mindkét rendszeren, míg pl. Nintendón mai napig nem jött ki, pedig az egyik legjobb rész a sorozatban. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93 #35156 üzenetére
Én igen.
Bár az utóbbi 1-2 hónapban leginkább sehogy sem, többet foglalkoztam autóalkatrészekkel, mint játékkal. És most, hogy újra összeállt az autó, egy olcsó, használt laposra (főként ThinkPad-re) vadászok a szabadidőmben, amit a garázsban használnék a szerelésekhez. A 2017-es 15" MacBook Prót nem szívesen fognám be.
-
cactuar
senior tag
válasz
tboy93 #35135 üzenetére
2 hónapos feature
Ver. 11.0.0 (Released November 30, 2020)
A new feature that automatically downloads backed up save data was added to the Save Data Cloud.
When using software with the same Nintendo Account linked to multiple systems, save data backed up from one console will automatically be downloaded to your other system(s).
*To use this feature, it must be enabled under System Settings > Data Management > Save Data Cloud.
*Save data will not be downloaded automatically unless save data for that software exists on the console. The first time only, users must download the save data manually. -
-
tboldi
nagyúr
-
Crus
őstag
válasz
tboy93 #33710 üzenetére
Tovább is érdemes lett volna olvasnod a hsz-t. A digitális termék és a fizikai adathordozó az EU területén u.a. Az, hogy egyes cégek milyen gerinctelen módon próbálják ez ledugni a vásárlók torkán japánból, vagy US területről, az egy másik kérdéskör.
Az acc kezelés kapcsán léteznie kellene olyan opciónak (Steam-en a support simán meg is oldja!), hogy adott játékot levesznek tőled mintha soha ott se lett volna, a hozzá tartozó kulcsot, pedig visszajuttatják annak akinek kell. Tehát a technika működik röhögve, csak a kiadók szemétkedése miatt ez mégsem megy úgy, ahogy kellene.
-
Baltazár123
őstag
válasz
tboy93 #33272 üzenetére
Láttam a FB-on is kérdezte és hasonló válaszokat kapott, úgyhogy a te válaszod nem lesz megfelelő
xboxmod: van hivatalos HW beárazós topik itt a PH-n. Kérdezd meg ott. Kíváncsi lennék, hogy az ármesterek mit mondanak erre, bár ők az account átruházást alapból nullázzák, úgyhogy a gép + fizikai játékok + kiegre mondanak majd árat.
Látom majd 200e-t költöttél online, de ezt nagy valószínüséggel el fogod károlni, mert nem találsz vevőt rá. Még 20e forintra is azt mondják sokan, hogy nem kockáztatnak, mert annyit se szeretnének elbukni, mert sok pénz az csak úgy elégetni. Mondjuk eleve illegál, szóval a hirdetési lehetőségek is beszűkülnek olyankor és kevesebb embert érsz el.
Inkább megveszi mindenki fizikaiban, kijátssza és eladja a játékot 1-2e forint veszteséggel a postaköltséget vagy benzinpénzt is beleszámolva. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tboy93 #29337 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy oldal azt állítja hogy a Crytek emailben azt mondta nekik hogy nem lesz benne. Ami vagy igaz, vagy nem. (mailt nem mutatták)
Ennyi erővel én is kitehetném a főoldalra hogy Cevat Yerlivel dumáltam mailben és ő azt mondta hogy jön a 2 meg a 3 is. Szóval óvatosan az ilyen "hírekkel" (Ettől függetlenül persze igaz lehet, de egyelőre annyi a fix, hogy a Saber-es vezető törölte a korábbi twitteres bejegyzését és azóta a témábban nem jött ki semmi új)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
tboy93 #29059 üzenetére
a driftet ideiglenesen kontakt spray-vel simán ki lehet küszöbölni, szóval az se életbiztosítás, ha elsőre nincs drift.
alapvetően szerintem a Switch a legrosszabb konzol amit használtan lehet venni, mert elég gyengén van összerakva és még ehhez jön hozzá hogy az ember cipelheti ide-oda, megnövelve a sérülés esélyét.
a tavaszi vásárnál én most sikeresen visszafogtam magam. store credit-ből megvettem a Bastion-t, és ennyi (az is megy a többi nem játszott játék közé
). a Throne Breaker és Transistor nagyon csábított még, de még nagyon sok játékom van amit játszanom kell (BotW-ot befejezni, meg Three Houses-t párszor végigjátszani).
amit személyesen tudok ajánlani (és ahogy látom elég sokan is veszik) az a Golf Story. az elején picit fura volt, de nagyon megszerettem a játékot a végére (kb 20 óra volt befejezni, de valószínűleg azon kevés játékok egyike lesz amit újra fogok játszani)
-
Sordoran
addikt
válasz
tboy93 #28686 üzenetére
Nekem nincs meg a játék, és nem is tervezel megvenni. Viszont gameplay alapján is le tudtam szűrni, hogy ez alapból kedves, aranyos játék, és ami lényeges: hogy kreatív, rengeteg mindent lehet benne csinálni. Szimpla kikapcsolódós, lazulós játék. Minecraft jó példa, ott is a lehetőségek végtelen tárháza adja a játék varázsát, ahogy nézem itt is hasonló a helyzet.
A vizuális megjelenítés, kinézet pedig Nintendo játékokba bele illik, így nem csodálom, hogy nagy a népszerűsége itt. Más platformon kb. híre alig lenne. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
tboy93 #27938 üzenetére
szerintem ekkora árkülönbségnél már nem is akkora dilemma, attól függően hogy mit akarsz. ha szeretnéd TV-re kötni és az ottani cuccokkal játszani, akkor megéri a sima Switch, viszont ha kifejezetten egy 3DS utódot keresel, akkor a Lite. én nagyon szeretem hogy mindig tudom mindenhova cipelni, teljesen kompakt, és ergonomikusabb mint a sima*
*gripben használom nagyrészt
de anélkül is kényelmesebb
persze én könnyen beszélek, mert nekem ott van bnőm switch-e, amin tudok Ring Fit-elni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Quadro FX 570 eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest