Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ezt nem én találom ki.
Ez le is van írva a játékban. Régen se volt fokozat választás, és mai nap sincs minden játékban.
Régen volt 3 életed és ennyi. Kezdhetted elölről.
Akkor minden játék ilyen volt.
Hexenküche, Montymolle stb hol volt nehézség állítás?
És igen csak nehéz volt.
Nintendo developerek gondolkodnak is. Így lehet ugyanazt a játékot a csalad minden tagjának élvezetessé tenni.
Csak Nintendo exclusive játékokra igaz, és azok közül se mindre.
Pár amiben így van : Yoshi crafted world , Mario vs Donkey Kong, Super Mario 3D world ( itt pl multi is könnyítés), Mario Odyssey (igen, bármilyen nehéz ez is).
Nem ilyen pl a Mario Party, Mario Kartjcrk:
Nézz szét a neten és csodálkozz. Vannak nagyon ügyes játékosok.
És sehol sem állítottam hogy én hej de jó lennék, csak így szoktam tolni a játékokat. Mario vs Donkey Kong - ot így toltam ki.
Vannak akik a Dark Souls -t sérülés nélkül tolják ki (nem halál, sérülés nélkül) és fejlesztés nélkül.
A nehézséget te szabod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish