- Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
-
Mobilarena
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quinine911
aktív tag
válasz adalbert1 #27742 üzenetére
láttam, szegény srácnak meg is válaszoltam, hogy nem lehet ugrani, próbáltam neki megmondani hogy az egyik kockán kell megnyomni egy kapcsolót aztán sprint a nyíló ajtóhoz
Hejj, öregek vagyunk bakker
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest