Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az lett aztán a történet vége, hogy azon sebtiben rendeltem netről egy Samsung Pro Endurance 128Gb-os kártyát. Ezt a szériát leginkább biztonsági kamerákhoz ajánlják, mert nem döglik meg egy-két év alatt. A Samsung is valami 5 év kiterjesztett garanciát ad rá, de még ennek annyira nem jártam utána.
Mivel a kártya gyári fájlrendszere exFAT, amit nem lát a 3DS, így első körben le kellett formáznom. VOLNA. Ferinek volt ugyanis egy olyan naiv elképzelése, hogy előkapja a fiókból a régi laptopját (az egyetlen eszközét, ami kezel SD-kártyát), beteszi szépen a foglalatba, elindít valamilyen random formázóprogramot, FAT32 kiválaszt és kattintás, voila. Na ebből persze, hogy szinte semmi nem jött össze. A laptop ott volt a helyén, az pipa, de ahogy bedugtam a kártyát, meg sem nyikkant. Aztán látom, hogy nem is látja magát a kártyaolvasót. Jó múltkor felraktam egy Win10-et rá a tőzsdekliens miatt, de egy huszáros vágással inkább újratelepítettem rá a régi Win7-et, régen ugyanis tutira jó volt. Gép újratelepít, kártya bedug, de nézem, hogy miért nem megy egy csomó minden. Nem talál vezeték nélküli hálózati kapcsolatot, a Lan kábelt sem érzékeli, néma az ujjlenyomatolvasó stb. Eszközkezelő megnyit, minden felkiáltójeles, valószínű kuka lett valamelyik busz-vezérlő (és minden más, ami rá van fűzve). Nagyon fellelkesültem, hogy nemcsak a kártyám fosott be, de a régi üzleti noteszem is, élt 12 évet
De legalább az új kártyát azt már látta a gép, az olvasó speciel működött. Hamar konstatáltam, hogy a gyári windows-os formázó nem tud rá FAT32-őt tenni, pedig úgy emlékeztem, ezzel csináltam a régi kártyámon is. Mivel hálózatot nem tudtam elérni, pendrive-on hurcolgattam át az asztali PC-n letöltött partíciókezelő programokat, két komolyabbal is megpróbálkoztam. Érdekes módon egyik formázás után sem látta még mindig a 3DS a kártyát. Ekkor beletúrtam kicsit a gugliba és fórumokon ajánlottak kifejezetten FAT32-es formázóprogramokat. Letöltöttem egyből azt, amit az első emberke ajánlott és csodák csodája, néhány másodperc alatt meg tudta oldani, amit a nagyok nem (egy 80kb körüli kis progiról van szó). Kiteszem ide is, ez tuti fix, hogy működik:A szűz formázása a kártyának 977510 blokkos kapacitás, ez 977510x0,125 =122189MB =119,32GB.
Azért kell ekkora, mert minden letöltött játék, meg amit még be szeretnék húzni, az túllógna egy 64GB-os kártyán. Azt meg nem akarom, hogy nem töltök le mindent, mert ki tudja utána mi lesz. Elméletileg a kártyán lévő adatok szabadon másolhatóak, tehát ha archiválod mondjuk számítógépre, akkor egy másik kártyára visszamásolva is ugyanúgy fog vele a 3DS működni (amíg maga a 3DS működik). 70-80 játékot újratölteni sem volt egyszerű, lényegében délelőttől késő estig tartott mindent újra lehúzni. Persze olyan opció véletlenül sincs, hogy mindent letölt, hanem nintendós módra egyesével kellett mindent újra lehúzni. Voltak olyan tételek is a listán, ahol egy üres ablakban csak nagy 'N/A' volt, jelezve hogy már nem létezik az egykor letörölt tartalom. Így igazából én sem tudom, mit nem tudtam újra lerántani a shop-ból.
Összesen 65,7GB szabad hely maradt a mutatványt követően, de le akarok még rántani bő tíz játékot a hónap végéig. Megkíséreltem korábban lementeni a régi kártyám adatait, de olvasáskor hibát jelzett a meghajtó és tetű lassú is volt az egész, úgyhogy a játékmentéseket beáldoztam inkább az újjászületés oltárán. Próbaképp beletettem a régi kártyát a Switch-be, az jobban tolerálta mint a 3DS. A 3DS csak két-három bootolás után olvasta be a kártyát és akkor is keserves lassan. A Switch bootolását érzékelhetően nem lassítja, viszont a két játékot amit a belső tárhelyéről átmozgattam rá (olyan 15GB), valami 45 percig mozgatta. Úgyhogy ennyit az SD-kártyás kalandjaimról, remélhetőleg nem kell már többet ezzel hülyéskednem. Bár még mindig jobb hogy most purcant ki, amíg még támogatott az eshop, mert legkevésbé sem bízom már a nintendó húzásaiban, hogy meddig marad minden hozzáférhető.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Minden microSD kártyám SanDisk. Bátran ajánlom.
-
Narxis
nagyúr
Ajaj, akkor ideje nekem is egy mentést csinálni a kártyáról.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pár hete én is így jártam az egyik 2DS-be lévővel. Előtte egyébként szerintem sose találkoztam még meghibásodott kártyával.
Egy használt 2DS-t vettem, amihez volt az SD kártya, szépen működött, de nem a legújabb frissítés volt a gépen, azt feltettem és utána már a konzol fel sem ismerte a kártyát, PC-be téve még lehetett böngészni rajta, de rá/róla lemásolni már nem.
Nem mondom, hogy a frissitéstől ment tönkre, mert van másik 2 konzol is, és azoknál nem volt gond (koppkopp). -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ezt is megértem, megmakkant az SD kártya a 3DS-ben
2x8 óra formázás sem segített rajta, lassan olvassa be minden gép, és az adatkezelés is a jó öreg floppylemezes időket idézi vissza... Sima mezei Kingston-t nem veszek még egyszer, de valami más értelmesebb példányt sürgősen néznem kell majd, be akarok húzni még egy-két dolgot. Persze a játékmentéseknek is valószínű kuka, na de mindegy ez van. -
Kai_Rong
senior tag
Nálam is a bűnbánat nélküli okosítás lesz, amint bezárt az eShop. Cserébe jó sok mindent vettem onnan eddig is, megvan minden, amire vágytam. Egy-két DLC még jó lenne, de nem ilyen 40 eurókért, mint amennyiért a Fire Emblem DLCket dobálják

-
szika87
aktív tag
Igen igen, bár nálam 2DS XL "okos" így annál annyira nem számít ez.
Viszont a Wii u nagyon beszippantott és van néhány cím amit még be akarok szerezni, játék is meg DLC is. Titkon remélem az utolsó nap a Nintendo tesz valami óriási kedvezményt, de mivel pont a Nintendo-ról van szó, így kétlem
-
Lassan meg kell ejteni az utolsó vásárlásokat, ha valaki még tervez játékot, dlc-t beszerezni.
-
válasz
Guitar14
üzenetére
Amúgy az is benne lehet, hogy valami anyagot, amit akkoriban még használhattak akksi gyártáshoz, már különféle előírások miatt nem lehet, a helyettesítő anyag viszont nem tudja ugyanazt az élettartamot.
Nálunk munkában elég gyakori, hogy pl EU betilt valami alapanyagot és az azt használó termékeket ilyenkor újra kell tervezni, ha folytatni szeretné még a cég gyártást. -
gangstagergo
senior tag
Közel fél éve eladtam a 2DS XL-m de annyira hiányzott, hogy most sikerült vennem egy 2DS-t jutányos áron. A mai elszabadult árak mellett nem is értem, hogy tudtam ilyen olcsón, patika állapotú konzolt szerezni
De most már megfogadtam magamnak, hogy ezt már nem adom el
-
válasz
stellaz
üzenetére
Az igazán nem USB kábel (amennyiben adat egyáltalán nem megy rajta), de ha veszel olyan töltőkábelt, aminek a másik vége egy sima USB töltőbe megy, szerintem az a legjobb: már csak azért is, mert az belemegy laptopba, powerbankbe, akármibe, illetve olyan hosszút veszel, amilyet csak szeretnél.
-
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Kaptam kölcsön Nintendo DS 3D-t, de nincsen hozzá töltő. Elég ha veszek hozzá egy hozzá tartozó USB kábelt vagy vegyek egy egybeszerelt adaptert hozzá?
(Sony PSP ugyanez)
-
zsofi48
újonc
válasz
dabadab
üzenetére
Azota rendeltem en is egy nagy pakkot Aliexpress-rol, meglepesemre igy karacsony elott kb 10 nap alatt meg is jott. Midframe, felso es also muanyag. Tegnap at is szerelltem, es nagon jo lett
Egy utott-kopott, torott zsneros szurke 3DS XL-bol egy szinte teljeesen uj szep fekete gep lett
Sajna az sd kartya ajtot elfelejtettem hogy kulon kel lrendelni, szoval mar csak az "arulkodik" arrol hogy ez igy nem gyari.
Nem is volt sok, 25 euroba kerult az egesz. -
Guitar14
senior tag
10 év után Frissítés jött a Mario Kart 7-hez.
"Ver. 1.2 (Released December 13, 2022)
Several issues have been addressed to improve the gameplay experience."
[link]
Elvileg csak biztonsági réseket javították ki, tehát semmi extra úgyhogy firssítéskor annyira nem kell örülnünk.
-
válasz
zsofi48
üzenetére
Én most rendeltem Aliexpressről New 3DS XL-hez - már meg is jött, csak össze kellene szerelni valamikor. Mondjuk nem volt olcsó móka, 39 euró volt a komplett szett (vagy hát kinek mi a komplett: öt darab műanyag van benne, a két képernyőkeret, az alsó akksitartós rész és a két fedlap), SNES-es kivitelben.
-
Faterkam
addikt
Én vettem, mikor akciós volt egy MarioKart7-es Bundlet, de annyira gagyi minőségnek tűnt a 3Ds Xl után, hogy inkább eladtam.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A 3DS XL-t nem emlékszem már, hogy kinek adtam el. Helyette vettem a new 3DS-t (a simát), azt itt vg kolléga vette meg tőlem, most már csak a new 3DS XL-em van meg. Kicsit sajnálom, hogy 2DS XL-t nem vettem, amikor még lehetett, abból elfogadnék egy szép példányt.
-
Faterkam
addikt

Kicsit leporoltuk a topikot

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ó, akkor nekem is évforduló
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam
üzenetére
Kösz Fater az emlékeztetőt, mert majdnem el is felejtettem, hogy nálam is születésnapos van a családban
Ugyanis tegnap múlt nem kevesebb mint 10 éve, hogy megvásároltam életem első 3DS-ét (a szürke XL) a szép emlékű PlayMania kicsit lerúgott üzletében, végérvényesen megindulva a Nintendo közismert elszegényedési csúszdáján. A te mariós géped is kb abból az időből származhat, a szürke XL gépkódjával töltöttem le promócióban a 3D Land-et, az volt az első digitális játékom. Mostanra meg már annyi van, hogy talán csak a meg se született unokáim fognak a végére érni. Egy kép akkor a dicső ünnepeltről: -
Faterkam
addikt
Annakidején hagytam, hogy a gyerek eladja a gyönyörű, dobozos N3ds-ét. Minden pénz kellett a megjelenő Switchbe. Aztán úgy elszálltak az árak, hogy csak na! Egy konzolbolt felszámolásából tudtam szerezni egy régi dobozos 3ds XL-t. De mindig is szerettem volna, ha van a háznál egy N-3ds is! Ma felhajtottam egyet! De most már leállok!

Van:
GBA SP
Ds Lite
Ds-i
3Ds XL
N-3ds XL -
EmThor
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
zsofi48
üzenetére
Alkatrészeket ebay-ről érdemes összelegózni, bár a gyenge forint és az általános drágulás alaposan odacsaptak ennek a műfajnak (is).
@EmThor: facebook-on a nintendós csoport pedig nem rossz forrás, mert ott célzottan ilyesmiket adnak-vesznek. Aprón és ebay-en is előfordulnak jó ajánlatok, de azokat folyamatosan sasolni kell.
-
EmThor
addikt
Hasznalt gépet hol erdemes keresni? Hardverapron ritka/draga a valasztek, vagy eleg kuka karcos, facebookom nincs, marad az ebay gondolom.
-
-
zsofi48
újonc
Sziasztok. Esetleg lehet magyar webshopon kapni 3DS XL hazat ?
A mostani nagyon karcos, es szeretnem kicserelni.
A legkozelebbi amit alaltam az nemet amazon ( [link] ), de azon ertekeles sincs.
Aki esetleg "ujitott fel" 3DSXL-t, azok segitseget megkoszonnem
-
-
szika87
aktív tag
Szuper köszönöm, igazából csak néhány DLC-t szeretnék megvenni a Wii u-hoz mielőtt lelövik az egészet.
Ha már benne vagyunk, lenne egy utolsó kérdésem, láttam másoknál ki posztolni a "My Nintendo Memories" felületet ami a játék aktivitásokat mutatja, ez még működik vagy már nem?
Pont tegnap összefűztem az accountokat (Frissek) e miatt és engedélyeztem mindent hogy küldhet adatokat a Nintendo-nak stb, mégis mikor megnézném a játék statisztikákat, azt írja ki hogy "unable to display content" ez azt jelenti hogy már nem működik vagy még túl "kevés" a megjeleníthatő óraszám? -
válasz
szika87
üzenetére
Aha, ha nem akarsz kártyát megadni, akkor Paypal is működik, én is azt szoktam. Tegnap pont így vettem meg 3DS-en egy játékot. Annyi az egy hátránya, hogy csak 10, 20 vagy 50 euró, font, dollár összeget lehet egyszerre rátenni, szóval adott összeget nem. Amit én vettem 27 font volt, így 10+20 feltöltése után maradt a 3 fontom (ami a képen is látszik), de ezt majd Switchen el tudom költeni másra.
-
szika87
aktív tag
Köszönöm, a funds merged funkciót be aktiváltam, akkor adjam meg a bankkártya adataimat, ezt követően tudok pénzt feltölteni "Add Funds" felületen?
Kvázi leszedi a kártyámról a megadott összeget és ezt felrakja arra a közös számlára amit elérek 3ds-esn és a wii u-n is?
(Én meg erre a funkcióra hittem azt hogy már megszűnt) -
válasz
szika87
üzenetére
Itt belépsz: [link]
Itt fent az Add Funds gombbal tudsz rátölteni pénzt az eShop számládra, ami közös a 3DS, a WiiU és a Switch között. A lényeg, hogy össze legyenek kötve a fiókok, az a Funds merged felirat az összeg alatt. Ilyenkor az ott lévő pénzt aztán magán a gépen belépve az eShopba el tudod költeni.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok, kiírtam ezt már a Wii u csoportba is de nem túl aktív ahogy nézem, itt hátha kapok infót mivel ugyanaz érvényes a 3DS-re és a Wii u-ra is ebből a szempontból.
Szeretnék érdeklődni hogy mi a menete annak ha szeretnék vásárolni Eshop-ból wii u-n keresztül?
Ugye kártyával már nem tudok fizetni, de ha pl amazonon (vagy hol érdemes?) veszek mondjuk egy 25 eurós nintendo gift card-ot, annak beütöm a kódját és ezt feltölti az ottani számlámra az oké.
Viszont ha jól olvastam az se mindegy honnan veszed meg ezt a nintendo feltöltőkártyát mert már ez is régiózáras?
Pl ha USA-ból veszek feltöltőkártyát azt nem fogom tudni felhasználni a magyar account-al regisztrált felhasználó nevemmel az eshopba, és nem tudok vásárolni PAL régiós játékokat?
Köszönöm, -
-
-
Nálatok is eltűnt a webes felületről a vásárlási lehetőség?
Itt jobb oldalt kéne hogy legyen az ár és buy gomb. Legutóbb amikor néztem még ott volt minden.
-
-
woros
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Ezeket kell megadni nekik és én annó ide írtam: customer-support@nintendo.co.uk
- Your full name
- Your date of Birth
- The name of your NNID:
- The email address associated with your NNID:
- The console you wish to have your NNID disassociated from: (Wii U/3DS)
- Your previous console serial number:
- Your current/new console serial number:
- Reason for disassociation request:
- Three recent digital purchases/demos made on your on NNID:
- Police report provided/attached (for lost or stolen consoles only): (Y/N)Volt, hogy a current-nél nem adtam meg semmit, mert nem volt másik, de odaírtam, hogy nincs.
-
Faterkam
addikt
Dilemma!
Pár éve a Fiam eladta a 3Ds-ét, volt NNID-je, letöltött Donkey kong játékkal. Azt törölte róla, és Factory Reset. Majd tegnap nosztalgiázni akart. Az én fehér 3Ds-emen nincs regisztrált NNID, és be akart lépni a sajátjával. Persze nem lehet, mert ezt már más géphez csatolták anno
Nintendo így szeretünk! 
-
Guitar14
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
"Dataminer OatmealDome has also taken a look at this update - revealing some updates to the eShop, web browser and a few other areas:
Firmware 11.16.0-48 was released for all 3DS models. This may be related to the upcoming shut down of adding funds in the eShop. Updated: - eShop - Web Browser - friends system module - NATIVE_FIRM
Details are currently scarce. Awaiting more information."
[link]Vagyis valószínűleg a közelgő eShop- és pénzfeltöltés lelövéshez köthető a ez a frissítés.
-
System update (tényleg), nem hiszed el, “végre”: Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
szika87
aktív tag
Hahaha igen elképzelhető, figyelemmel szoktam kisérni a meglévő cuccaim árváltozását. És mindig imádkozok hogy ne romljon el semmi, legyen az konzol, tv, vagy pc alkatrész mert bizony már most nem annyiba kerülnek mint mikor vettem.
Pedig régen úgy volt hogy idővel egyre olcsóbbak lesznek ahogy "öregszenek" erre ott tartunk hogy drágább a használt ára mint amennyibe anno az új ára volt. -
szika87
aktív tag
Hát gyerekek a retro hobbi sajnos nem túl olcsó hobbi.
Nintendo 2ds xl (70-80ezer forint körül kapható használtan) 2-3 éve 28-ért vettem.
Ps1 játékok 5-6k alatt nincs is, a normális címek 15-20k-tól kezdődnek (nemrég szereztem be ps1-re a REsident Evil 2-3at és madjnem 40 ezrembe került, erre mások azt mondták még jó üzletet is kötöttem mert ez csak drágább lesz
) és a határ a csillagos ég, nes, snes, dreamcast, nintendo 64 játékokat látok 34-40 ezer körül is.
Pedig volt tervben hogy veszek egy gamecube-ot, maga a konzol nem drága de hozzá játékokat beszerezni megint zsebbnyúlós.
Csak oda akartam kilyukadni az egésszel hogy a 2DS XL-em inkább kiokosítottam, mert ott is elképesztő árak vannak mostmár néhány címnél. -
Narxis
nagyúr
válasz
thotzoltan
üzenetére
Ebből is látszik, hogy a valódi játékélményt a 2DS/3DS adja.
-
woros
őstag
válasz
thotzoltan
üzenetére
Próbáld felvenni a kapcsolatot a GamePark-al. [link]
-
thotzoltan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Esetleg ismertek olyan személyt,aki szét és összeszerel 3DSI-it és megjavítja a fiam mikrofonját? Már teljesen belebolondult,pedig van XBOX ONE-ja,ASUS ROG-ja és egyéb elektromos buzerancia,ahogy a Kállai Ferenc mondta anno a Bujtor filmben..

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
Lehet csak az LCD szalagkábel csúszott ki a helyéről.
Viszont a felső zsanérnál, ahol végigrepedt, azt elég körülményes szétszedni.
Gyakorlatilag az LCD-t is le kell bontani hozzá.
Megragasztani pillanatragasztóval nem tudom, hogy érdemes -e.
Biztosan látható nyoma marad.Egy cipős doboz nagyságú vastag plüss-szerű dobozban volt. Nem tudom, hogy a fenébe tudott ez így széttörni. Már vagy 4x lesett abban (kb. 1,2 méterről szőnyegre, de belül is volt rajta több védelem) soha nem lett semmi baja eddig.
Lehet ez is olyan vacak műanyagból van, hogy idővel minimális behatásra széttörjön.
Does anyone else’s New 2DS XL have such a wobbly screen?Az a probléma, hogy ilyen piros shell sehol nem kapható, csak fekete és fehér.
-
Ebben a témában Feri járatos, talán őt tud majd tippeket adni, ha erre jár.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
The IMPOSSIBLE Nintendo 2DS XL Repair!
Mások is jártak hasonlóan (csak nekik az alsó rész tört meg):

Szándékosan alul van tervezve ez a vacak. A kijelzőnél külön szalag kábelt se lehet cserélni.

-
Ciccuka
veterán
Úgy tűnik leesett valamikor a New 2DS XL-es és megrepedt a zsanérnál (pedig dupla védőtokban volt). Nem tudom olyat hol lehet kapni. A kijelzőnek van háttérvilágítása, de nincs képe. Mit lehet vele kezdeni?

Jó gyenge egy gagyi ez az egész a PSP-hez képest. -
Faterkam
addikt
válasz
thotzoltan
üzenetére
Ezt írta:
"Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudok rá csatlakozni az internetre?"Neten már nem tud játszani, ezer éve nincsenek szerverek.
-
Faterkam
addikt
válasz
thotzoltan
üzenetére
Ds I-vel nem érdemes netezni, elhaladt felette az idő, lassú, macerás, szerintem a telefonod 100x többet tud! Ráadásul letölteni sem tudsz már semmit a Shopból!

-
Updates on the discontinuation of #eShop for Wii U and Nintendo 3DS family systems:
- As of 29/08/2022, it will no longer be possible to add funds.
- As of 27/03/2023, purchases will no longer be available.Kíváncsi vagyok lesz-e valami nagy akció még a leállás előtt, de nem hiszem
-
thotzoltan
tag
Szép napot kívánok! 12 éves fiú vagyok apukám fiókjáról írok. Tegnap vettem egy Nintendo ds i kézi konzolt és egy 3ds r4igold kártyát. Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudok rá csatlakozni az internetre? A papírjai alapján csináltam, de úgy sem megy. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne Felétek , hogy valaki esetleg foglalkozott e már 3ds játékok borítóinak az újranyomtatásával?
Sajnos az a helyzet állt elő , hogy 1-1 már reális áron nem beszerezhető játékomnál fordul elő az , hogy vagy sérült/német a borítója , vagy csak simán a kártya van meg belőle.
Tudom , hogy ez kicsit feszegeti a határokat legalitás téren , de mivel már a legtöbbjük bolti forgalomban már nem kapható , így azért egy kicsit talán elnézőbb lehet az univerzum e téren.
Előre is köszönöm az infokat!
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyrészt elképesztő, hogy milyen árak tudnak lenni ezeknél a ritkább játékoknál, másrészt pedig csak azért tud ennyi lenni, mert van rá kereslet, ha nem vennék meg ennyiért ezeket, akkor nem maradna tartósan ilyen szinten az áruk.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sebaj, mert (3)DS-re is van egy játékom, aminek az utóbbi években az egekbe szökött az ára. 2018-ban vettem az Etrian Odyssey III-at a kanadai Videogamesplus-tól. Egy csomagban vettem, együtt a második részével, a Radiant Historiával és a The World Ends...-el együtt. Ezért a négyesfogatért fizettem durván 34ezret. Önmagában a Radiant Historia is egy drága játék volt, amíg nem csináltak utánnyomást belőle, de azóta is jól tartja az árát. Az Etrian Odyssey III ára viszont felszökött a százezres tartományba és azóta is alig-alig jön lejjebb. Emlékszem, az én példányom volt az utolsó darab, utána sold out lett (akkor már nem nagyon mentek a DS játékok). Miért pont ez a része lett ekkora szent grál azt nem tudom, de így lett egy olyan játékom, amivel nem fogok tudni játszani. Mert felbontani úgysem fogom, viszont még a csupasz kártyák is 40-50ezer körül forognak, inkább kihagyom
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Rossz topik, Topikgazda úr.
-
-
ayo
veterán
-
braseel
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Respect. Ugyanilyen New 3DS-em van. Remélem nem fog rá sor kerülni, de most már tudom, mit kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De legalább az új kártyát azt már látta a gép, az olvasó speciel működött. Hamar konstatáltam, hogy a gyári windows-os formázó nem tud rá FAT32-őt tenni, pedig úgy emlékeztem, ezzel csináltam a régi kártyámon is. Mivel hálózatot nem tudtam elérni, pendrive-on hurcolgattam át az asztali PC-n letöltött partíciókezelő programokat, két komolyabbal is megpróbálkoztam. Érdekes módon egyik formázás után sem látta még mindig a 3DS a kártyát. Ekkor beletúrtam kicsit a gugliba és fórumokon ajánlottak kifejezetten FAT32-es formázóprogramokat. Letöltöttem egyből azt, amit az első emberke ajánlott és csodák csodája, néhány másodperc alatt meg tudta oldani, amit a nagyok nem (egy 80kb körüli kis progiról van szó). Kiteszem ide is, ez tuti fix, hogy működik:

2x8 óra formázás sem segített rajta, lassan olvassa be minden gép, és az adatkezelés is a jó öreg floppylemezes időket idézi vissza... Sima mezei Kingston-t nem veszek még egyszer, de valami más értelmesebb példányt sürgősen néznem kell majd, be akarok húzni még egy-két dolgot. Persze a játékmentéseknek is valószínű kuka, na de mindegy ez van.

De most már megfogadtam magamnak, hogy ezt már nem adom el
Nájszzzz

)