Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sebaj, mert (3)DS-re is van egy játékom, aminek az utóbbi években az egekbe szökött az ára. 2018-ban vettem az Etrian Odyssey III-at a kanadai Videogamesplus-tól. Egy csomagban vettem, együtt a második részével, a Radiant Historiával és a The World Ends...-el együtt. Ezért a négyesfogatért fizettem durván 34ezret. Önmagában a Radiant Historia is egy drága játék volt, amíg nem csináltak utánnyomást belőle, de azóta is jól tartja az árát. Az Etrian Odyssey III ára viszont felszökött a százezres tartományba és azóta is alig-alig jön lejjebb. Emlékszem, az én példányom volt az utolsó darab, utána sold out lett (akkor már nem nagyon mentek a DS játékok). Miért pont ez a része lett ekkora szent grál azt nem tudom, de így lett egy olyan játékom, amivel nem fogok tudni játszani. Mert felbontani úgysem fogom, viszont még a csupasz kártyák is 40-50ezer körül forognak, inkább kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.F.E.R.I.