- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok, most látom a fényképmegosztásokat, pont tegnap jött a licites két konzol amik teszteletlenek és mondom ráugrok. 2DS-t magamnak vettem ha életre tudom lehelni a DSi XL valszeg javítás után megy eladásra mert nagyon szép csak az alsó képernyő négyzetrácsosra van ronggyákarcolva. Majd küldök még ha valamit sikerült kezdeni velük.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Narxis #14327 üzenetére
Ha erre vágysz itt van egy két fájó kép, a fentebb írt gépek azért messze nem makulátlanok.
Zöldben 80 Days around the world kártya volt és gondolom abba ahogya képernyőn látszik vagy 6 ezer óra, plusz rajta (valszeg) a régi tulaj (~60 éves hölgy) 4 szelfije.
2DS firkált, analog kar és A gomb megvágva kicsit, felül késvágás nyomok, hátul a kissrác neve alkoholossal, rajta pedig parental lock volt amit sikerült leszednem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Acetonnal lejött a dolog, a kép készültekor már vakartam le róla de köszi.
Majd nekiállok szétszedni a gépet mert a d-pad és az Y gomb csak erősebb nyomásra reagál. Meg kéne kicsit pucolni a kontaktot az összes gombon, csak jó nagy művelet lesz egy ilyen kis dologér: 100 szalagkábel és megannyi apró, könnyen lenyalható csavarka és teljesen szét kell szedni midnent.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Guitar14 #14333 üzenetére
Most nézem véletlenül kommentháborút indítottam el az alkoholos filc műanyag eltávolításáról, bocsásson meg mindenki, valamiért aceton maradt meg bennem mert rá volt írva - tehát javítom saját magam: acetonmentes körömlakklemosó [kép] volt a varázsszer. A végeredmény olyan 90 %-os lett, kép nem adja át: egy nagyon halvány foltja van egy két részen de nem kivehető, hogy mi volt ott.
Ahhoz képest, hogy teszteletlenül vettem egész jó, MK7 online-al nyüstöltem egy jó ideig és az akksi nagyon jól bírja. Nem hiába nagya a híre a DS akksik tartósságának.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz adalbert1 #14413 üzenetére
Warioware Goldot (+Lego Ninjago Shadow of Ronint) én is vadászom már egy ideje
Mindkettő viszonylag ritka és ha felbukkan akkor meg olyan áron van amennyiért én általában két játékot veszek.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok az alábbi 3DS kérdéssel fordulnék hozzátok:
Ismerősömnek van egy old 3DS XL-je és letört belül az SD kártya tartó pöcke így nem marad bent a kártya mivel a rugó állandóan kitolja.Tudtok esetleg valami szervizt vagy valakit aki cserélne benne egy sd kártya slotot? Hová érdemes az ilyet vinni egyáltalán?
-
Guitar14
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #14443 üzenetére
Köszi, felvesszük a kapcsolatot velük ezekszerint akkor nagyon nincs alternatíva. Írok majd ha reagálnak mert szerintem hasznos infó ha vállalnak ilyet és mennyiért.
Idave: igen XL-ben sajnos forrasztva van a lapra amúgy már megcsináltam volna ha szerzek alkatrészt
-
Guitar14
senior tag
válasz Lei559 #14449 üzenetére
Ez így van. Többen úgy hiszik a 3DS is régiófüggetlen mint a DS.
Utóbbit viszont nagyon is megéri venni kintről függetlenül japán vagy amcsi.
Japán menüs DSi-be se gond olcsóbb és csak 1x kell beállítani aztán már a kazetta gombra kell nyomni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Lei559 #14451 üzenetére
Nekem van DSLite-om a GBA slot miatt és egy DSi-m mert azt jobban szeretem képernyőben és gombokban is ráadásul strapabíróbb.
Vettem 2 éve felújításra egy zöld DSi XL-t Gyönyörű, kényelmes, fantasztikus a hangja és jó a nagy kijelző. Csak ugye a felbontás u.a. és kicsit emiatt sokkal pixelesebb így az került eladásra mivel még többet is ért. Itt adtam el HA-n. [link]
Ha nincs otthon DSi akkor jó vétel főleg amennyiért japánból adják de én a sima DSi-t preferálomStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Wii U & Nintendo 3DS eShop Discontinuation
-Wii U és 3DS-en idén Március 23-ig lehet bankkártyáról egyenleget feltölteni az eShop-ba
-Wii U és 3DS-en 2023 Március végétől nem lehet vásárolni az eShop-ba.Az online play és a digi-játékok, DLC-k letöltése továbbra is működni fog.
Infóért köszi ρσгτσ-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz koncsik #14534 üzenetére
"Dataminer OatmealDome has also taken a look at this update - revealing some updates to the eShop, web browser and a few other areas:
Firmware 11.16.0-48 was released for all 3DS models. This may be related to the upcoming shut down of adding funds in the eShop. Updated: - eShop - Web Browser - friends system module - NATIVE_FIRM
Details are currently scarce. Awaiting more information."
[link]Vagyis valószínűleg a közelgő eShop- és pénzfeltöltés lelövéshez köthető a ez a frissítés.
-
Guitar14
senior tag
10 év után Frissítés jött a Mario Kart 7-hez.
"Ver. 1.2 (Released December 13, 2022)
Several issues have been addressed to improve the gameplay experience."
[link]
Elvileg csak biztonsági réseket javították ki, tehát semmi extra úgyhogy firssítéskor annyira nem kell örülnünk.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz szika87 #14587 üzenetére
Hát a 2DSXL kevésbé 15 éves és cseréltem már aban elhalálozott akksit.
De a sima DS-re igaz (ahogy a mém is általában szokott lenni) hogy még így 15 évesen is van oyan amelyik elég jól bírja.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz rachmaninoff #14653 üzenetére
Én olyat használok amiről minden DS, Gameboy és PSP tölthető (mivel van több konzolom)
Nekem bevált, itt egy link(Ali): [link]
De van ebből csak 3DS-es is, arról nincs tapasztalatom de működni fog: [link] (figyelj, hogy a 3DS-hez valót rendeld mert a Lite-nak és a Gameboy-nak más a vége)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz -Nándesz- #14658 üzenetére
Valami nagyon le van rakódva az érintkezőkre.
Mintha a T betűnél lejött volna a dzsuva és azért ilyen fényes. Esetleg az egyik érintkezőt nagyon óvatosan egy tűvel próbáld megkaparni hátha előjön a fényesség mert akkor tuti a lerakódás a baja. Abban az esetben a konzol kártyaolvasójára is átülhet ez a ragacs és onnan már nem lesz könnyű kivakarni.
Először PHM által javasolt alkoholos tisztítást próbáld meg, talán egy régi fogkefét is bevethetsz, az leszedi talán.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz psjani #14691 üzenetére
Én haverom 3DS XL-jét javítottam 2 éve. Ott néha nem töltött, fel se villant és néha kikapcsolt a gép.
Elkezdtem rázni a gépet és akkor egyszer jó volt egyszer nem úgyhogy egyértelmű volt, hogy valami kilazult. Végül az akksi kontaktjai voltak a ludasak, kicsit oxidálódtak az évek során. Egy kis laposfejű csavarhúzóval fényesre kapirgáltam őket, azóta is mondja a haver, hogy hibátlan.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest